Wild Dolphins

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Wild Dolphins

How to play Wild Dolphins

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Toivottavasti puhelimesi tai tablettisi on vedenkestävä, sillä nyt on tarjolla jännittävä seikkailu meren syleilyssä MOBILE Wild Dolphins slotin muodossa. Tämän jännittävän seikkailun mahdollistaa Oryx niminen peliyhtiö. Kun astut tähän merenalaiseen maailmaan, näet värikkäitä koralleja koristamassa merenpohjaa ja erikokoiset kuplat kohoamassa kohti merenpintaa. Kiekot on pidetty läpinäkyvinä, jotta sinun on mahdollista ihailla ympäristöä koko pelin ajan. Kolikkopelin kuvakkeet on hyvin toteutettu. Peliä elävöittää entisestään pienet yksinkertaiset animaatiot, jotka aktivoituvat voittavan rivin yhteydessä. Musiikki soi kiekkojen pyöriessä, mutta muuten slotti on varsin hiljainen.

Kiekot on asetettu eräänlaisen ikkunan sisälle, josta pääset tutkailemaan tätä merenalaista maailmaa turvallisesti. Slotin voittolinjat on merkitty kiekkojen sivuille meritähtien avulla. Yhteensä niitä on yhdeksän kappaletta. Kuvakkeet asettuvat kolmeen riviin pelin viidelle rullalle. Jotta pelikokemuksesi olisi sinulle paras mahdollinen, voit kustomoida sitä tarpeittesi mukaan. Peliin kuuluu myös erikoismerkit ja ilmaiskierrokset, joiden avulla voittomahdollisuutesi kasvavat huomattavasti.

Täytä keuhkosi ilmalla ja sukella. Uiminen delfiinien kanssa kannattaa, mikäli haluat löytää uponneita aarteita!

Kuinka pelata Mobile Wild Dolphins slottia:

MOBILE Wild Dolphins näyttää upealta niin suurilla kuin pienillä ruuduilla. Tarkoituksenasi on kerätä samanlaisia kuvakkeita voittoriville, jolloin saat kuvakkeiden edustamat voitot itsellesi. Millaisia voittoja on luvassa ja millaisia kuvakkeita pelistä löytyy näet voittotaulukosta, joka löytyy infon takaa. Kaikki voittavat rivit alkavat ensimmäiseltä kiekolta, ellei toisin mainita. Jokaiselta riviltä maksetaan vain suurimmat voitot ja mahdolliset scatter-voitot ynnätään voittosummaan. Kiekot saat pyörimään, kun olet asettanut itsellesi sopivan kokoisen kolikon arvon. Kolikon arvo vaihtelee yhden ja 0,50 sentin välillä. Tämän jälkeen päätät montako kolikkoa 1 ja 10 välillä panostat jokaista riviä kohden.

Kerää voitot kotiin joko 0,09 sentillä tai jopa 45 eurolla. Teoreettinen palautusprosentti on 95%. Syvemmälle sukeltaessasi tulet myös huomaamaan, että slotissa on keskiverto volatiliteetti. Luvassa on siis kiitettävän kokoisia voittoja

MOBILE Wild Dolphins pelin kuvakkeet ovat liki realistisia. Sienistä valmistetut 10, J, Q, K ja A antavat sinulle pieniä kuplivia voittoja. Keltainen kala, punainen merihevonen ja kilpikonna puolestaan kerryttävät sinulle keskikokoisia voittoja. Vasarahai ja simpukka tarjoavat pelin suurimmat voitot. Kolikkopelissä oleva scatter on delfiini, joka tervehtii sinua iloisesti. Scatteria lukuun ottamatta wild korvaa kaikki muut kuvakkeet. Scatter ilmestyy vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Wildina on suuri vaaleanpunainen helmisimpukka. Scatterin avulla sinun on mahdollista nousta merenpinnan yläpuolelle nauttimaan ilmaiskierroksista.

Mobile Wild Dolphins ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

MOBILE Wild Dolphins -ilmaiskierrokset pelataan uusilla kiekoilla. Tällä kertaa katselet horisonttiin kelluessasi pinnalla. Kolmella scatterilla keräät itsellesi 12 ilmaispeliä ja 2x kertoimen. Ilmaiskierrosten aikana delfiini muuttuu ylimääräiseksi wildiksi, jolloin sinulla on entistäkin suuremmat voittomahdollisuudet. Mikäli onnistut keräämään kolme delfiiniä kiekoille pelin aikana, aktivoit ylimääräiset 12 kierrosta. Kaiken lisäksi slotissa on tuplauspeli, jonka avulla voit kokeilla voittojen kasvattamista. Tämä tapahtuu arvaamalla oikein seuraavan kortin väri. Voit jatkaa tuplausta, kunnes pääset 1000 euroon asti tai arvaat kortin värin väärin.

Mikäli mielesi tekee mieli hypätä tyrskyjen keskelle, kannattaa sinun laittaa MOBILE Wild Dolphins slotin kiekot pyörimään. Vain rohkeimmat pelaajat voivat voittaa itselleen pelin uponneet aarteet!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

MOBILE Wild Dolphins tarjoaa mukavaa ajanvietettä koti-iltoihin, matkalle tai esimerkiksi lounastauoille. Ilmaispelien osuessa kohdalle sinun on mahdollista kerätä itsellesi varsin muhkeita summia kertoimien ja ylimääräisten wildien avulla. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tästä yksityisrannasta ja sen tarjoamasta rauhasta. Voit pelata ilmaiseksi tai rahasta. Rahasta pelaamalla voit voittaa pelin pääpotin. Muista kuitenkin pitää tauko tarpeen vaatiessa ja viimeistään siinä vaiheessa, kun pelikassasi on kulunut puoleen alkuperäisestä. Maksimoidaksesi pelikassasi, kannattaa sinun pelata mahdollisimman pienellä panoksella. Slotti sopii kaikille pelaajille heidän kokemus- tai panostasoistaan riippumatta.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×