Ultra Sevens

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 Ultra Sevens

How to play Ultra Sevens

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Nostalgiset tuulet puhaltaa jälleen Quasar Gamingn suunnalta. Ultra Sevens on yksi peliyhtiön sloteista, joka vie pelaajan aikakauteen, jolloin hedelmät olivat kolikkopelien aatelia. Viime aikoina on näyttänyt siltä, että monet muutkin peliyhtiöt olisivat suunnanneet katseensa menneisyyteen inspiraatiota hakiessaan. Tämä slotti suorastaan uhkuu retrohenkeä, jonka voisi sijoittaa menneiden vuosikymmenten kivijalkakasinoiden pelihalleihin. Teemana on klassinen hedelmäpeli, jonka kiekoilla poukkoilee kasa erilaisia hedelmiä. Taustana on tummanliila pöytäliina, jolle on asetettu kauniita punaisia kirsikoita ja mehukkaita rypäleitä. Slotin oikeasta ylänurkasta näet tarjolla olevan 7-jackpotin, joka on kaikkien pelaajien voitettavissa.

Tässä slotissa on viisi kiekkoa ja neljä riviä. Kiekkojen koon ansiosta niille mahtuu jopa 40 voittolinjaa, jotka näkyvät värikoodattuina kiekkojen molemmin puolin. Kiekot itsessään ovat mustat, jolloin pelissä olevat symbolit erottuvat hyvin. Kuvakkeet myös lisäävät slottiin mukavan ripauksen väriä. Slotissa ei ole tarjolla ilmaiskierroksia tai erikoissymboleita. Tästä huolimatta slotin jättipotti on kaikkien pelaajien voitettavissa.

Kerää hedelmät riviin tai iske seiskat pöytään ja voita itsellesi yksi slotin jättipoteista!

Kuinka pelata Ultra Sevens slottia:

Klassiset hedelmäpelit ovat siitä miellyttäviä, että ne ovat erittäin yksinkertaisia pelattavia. Jos vertaa aivan klassisiin slotteihin, joista löytyy 1-5 voittolinjaa, on tämä kolikkopeli niihin nähden moderni. Sen lisäksi, että voittolinjoja on niin monta erilaista, voit myös itse vaikuttaa siihen, monellako haluat pelata. Tämä onnistuu kolikkopelin hallintapaneelista. Heti voittoriveihin vaikuttavan valikon vieressä on kolikon arvon säätämiseen tarkoitettu paneeli. Voit valita, pelaatko vain kahdella sentillä vai jopa kahdella eurolla. Ultra Sevens slotissa kolikon arvo ei määritä vain voittojen kokoa, vaan myös tarjolla olevan jättipotin kokonaisarvon ja oman kokonaispanoksesi.

Kiekkojen pyörittelyyn voit valita pienimmän tai suurimman kokonaispanoksen, jotka ovat vastaavasti 0,80 senttiä tai 80 euroa. Teoreettinen palautusprosentti on 94%, jolloin slotissa on alhainen/keskiverto volatiliteetti.

Ultra Sevens slotin kuvakkeet ovat erittäin kauniit. Jokaisen symbolin takana hohtaa neonvalo, joka sopii kyseisen symbolin värimaailmaan. Esimerkiksi keltainen sitruuna hohtaa keltaista valoa ja appelsiini taas oranssia. Slotin pienimmät voitot keräät mehukkaiden luumujen, kirsikoiden, appelsiinien ja sitruunoiden avulla. Keskikokoiset voitot taas keräät makeiden rypäleiden ja melonien avulla. Mikäli sinua houkuttelevat suuren suuret voitot, kannattaa sinun yrittää kerätä kiekoille isoja punaisia seiskoja. Aivan kuten kuvakkeet edustavat pelin erikokoisia perusvoittoja, edustavat ne myös slotin kolmea erikokoista jättipottia. Sinun tulee vain kerätä vaadittuja hedelmiä kiekoille.

Ultra Sevens ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Jokainen kuvake esiintyy kiekoilla neljän kuvakkeen pinona. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on mahdollista täyttää kaikki kiekot yhdellä ja samalla symbolilla, mikäli onni vain on myötä. Voittaaksesi pienimmän jättipotin, tulee sinun kerätä 20 luumua, kirsikkaa, appelsiinia tai sitruunaa kiekoille. Keskikokoinen jättipotti on sinun, kun saat kiekoille 20 rypälettä tai melonia. 20 punaista seiskaa antaa sinulle slotin suurimman jättipotin, joka voi kohota miljooniin euroihin, mikäli pelaat suurimmalla panoksella. Pienimmällä panoksella pelatessa potit ovat tuhansien eurojen arvoisia. Ultra Sevens slotissa ei ole tarjolla ilmaispelejä.

Ultra Sevens on erittäin kaunis kolikkopeli, joka ihastuttaa sen yksinkertaisen pelimekaniikan ja ulkoasun kanssa. Kaiken lisäksi luvassa on suuria voittoja onnekkaimmille pelaajille.

Features:

Quasar Gaming on erinomainen pelisivusto kaikille slottien ystäville, jotka haluavat rentoutua kotona tai tarvitsevat tekemistä pitkille matkoille. Voittaminen on aina hauskaa, mutta Ultra Sevens tekee siitä kaiken lisäksi erittäin makean elämyksen. Vaikka slotissa ei ole ilmaispelejä, on luvassa silti erittäin paljon jännittäviä hetkiä. Voit kokeilla pelaamista ilmaiseksi tai rahasta. Rahasta pelaamalla voit voittaa yhden pelin kolmesta potista. Ota kuitenkin huomioon se, että vaikka suuret voitot ovatkin erittäin houkuttelevia, kannattaa oma panos pitää itselleen sopivan kokoisena. On myös hyvä pitää tauko siinä vaiheessa, kun pelikassa on kulunut puoleen alkuperäisestä.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×