The Secrets of London

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 The Secrets of London

How to play The Secrets of London

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Ei tiennyt Sir Arthur Conan Doyle mitä teki, kun loi maailman luultavasti kuuluisimman salapoliisin hahmon. Vuosikymmenten varrella Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa John Watson ovat tähdittäneet lukemattomia elokuva-, ja tv-sarjasovituksia, ja he ovat myös tämän EGT-yhtiön valmistaman pelin itseoikeutetut päätähdet. The Secrets of London sukeltaa sumuisen Lontoon mysteereihin, joissa selvitäkseen tarvitaan sekä teräviä hoksottimia, että onnea. Peribrittiläistä tunnelmaa ei puutu, siitä pitävät huolen erilaiset Holmesille kuuluvat tavarat, ruutukuosi ja kaikille tutut Iso-Britannian pääkaupungin maisemat.

Peli on teknisesti hyvin perinteinen yksikätinen slotti. Sen kiekot ja voittolinjat ovat tuttua 5×3-mallia. Menneiden aikojen tunnelmasta huolimatta grafiikat ovat tätä päivää, ja Lontoon ikoniset maamerkit Big Benistä Thames-jokeen ovat edustettuina. Sulavasti rullaavat kelat ja lukuisat pelaamista helpottavat toiminnot, kuten automaattipelaaminen ja yhdellä napsautuksella valittava panoksen arvo tekevät pelaamisesta todella miellyttävää.

Kaiva siis suurennuslasisi esiin, ja lähde mukaan ratkaisemaan Lontoon mysteereitä!

Kuinka pelata The Secrets Of London slottia:

The Secrets of London on helppo peli myös aloittelijoille. Valittavana on 1, 5, 10, 15 tai 20 voittolinjaa, halutun määrän saa valittua pelialueen laidoilla olevista numeropainikkeista. Kaikilla voittolinjoilla pelatessa voit asettaa kokonaispanokseksi 20-400 kolikkoa. Kolikoiden määrän voi valita vaikka jokaiselle pyöräytykselle erikseen, sillä valmiit painikkeet pelialueen alalaidassa tekevät siitä helppoa. Peli käynnistetään joko yhtä näistä painikkeista, tai oranssia automaattipelipainiketta painamalla. Viimeisin voitto näkyy oikealla alalaidassa. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat jäljellä olevan pelikassan suuruus ja i-näppäin, josta saa pelin ohjeet auki.

Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96.09%. Keskiverto volatiliteetti saattaa tuoda kohtuullisia voittoja toisinaan useinkin. Pelissä on peräti neljä progressiivista jackpottia. Niiden kasvamista voi seurata pelialueen ylälaidasta, jossa ne on merkitty pelikorteista tutuin symbolein.

The Secrets of London sisältää sekä slottipeleille tyypillisiä, että tälle pelille varta vasten valittuja symboleja. A, K, Q ja 10 tuovat pienimmät voitot. Esineistä taskukello ja piippu ovat astetta arvokkaampia. Kimalteleva timantti, Big Ben -kellotorni ja John Watson ovat arvokkaimpia tavallisista symboleista. Vähintään kolme samanlaista symbolia voittolinjaa kohden tuo palkinnon, jonka suuruus riippuu panoksesta ja symbolien määrästä. Sherlock Holmes on pelin wild, joka korvaa kaikki muut symbolit paitsi scatterin (kirja, jonka sisällä on avain) ja bonussymbolin (suurennuslasi ja bonus-teksti).

The Secrets Of London -pelin ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Ilmaispelit aukeavat kirjaimellisesti avaimella, joita täytyy saada ensin vähintään kolme kappaletta keloille samanaikaisesti. Tällöin saat seitsemän ilmaiskierrosta kertoimella kolme. Ilmaiskierrosten aikana voi saada myös lisää ilmaisia pelikierroksia. Toinen erikoisominaisuus liittyy suurennuslasiin, joka on bonussymboli. Vähintään kolme suurennuslasia keloille 2, 3 ja 4 saatuasi käynnistyvät bonuskierrokset, joille arvotaan oma voittosymboli. Bonuskierroksilla keloilla on vain tyhjiä paikkoja ja voittosymboleita, jotka muodostavat voittavia yhdistelmiä. The Secrets of London sisältää myös lisäpelimahdollisuuden, jolloin pääpelissä saadun voiton voi yrittää tuplata.

The Secrets of London tarjoaa erinomaisen yhdistelmän historiallista tunnelmaa, jännittäviä hahmoja ja modernia kasinopelaamista. Onko sinusta osaksi Sherlock Holmesin ja John Watsonin tiimiä?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

The Secrets of London -slottiin on mahdollista tutustua ilmaiseksi. Pelaa ensin leikkirahalla ja tutustu pelin ominaisuuksiin rauhassa – tämä on mahdollista Quasar Gaming -sivustolla. Slotin omat bonusominaisuudessa olevat ilmaispelit tuovat mukavan lisän tähän klassisista aineista koottuun seikkailuun. Kuten aina rahapelejä pelatessa, ota huomioon oma budjettisi. Viimeistään siinä vaiheessa, kun puolet käytössäsi olevasta pelikassastasi on käytetty, on hyvä pitää tauko ja vaikka venytellä. Parhaimmatkin salapoliisit hyötyvät välillä pienestä tauosta, jonka aikana ratkaisu käsillä olevaan pulmaan voi syntyä. Jännittäviä pelihetkiä!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×