The King’s Crown™

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 The King’s Crown™

How to play The King’s Crown™

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Quasar Gaming on viime vuosina julkaissut useita upeita kolikkopelejä, jotka sisältävät ainutlaatuisia ja jännittäviä ominaisuuksia. The King’s Crown™ on hyvin yksinkertainen peli. Luvassa on paljon jännittäviä pelihetkiä kaikille heille, jotka haluavat tavata ystävällisen kuninkaan. Kolikkopeli vie meidän keskiajalle, jolloin hoveja naurattivat narrit. Kolikkopelissä on käytetty sarjakuvamaista tyyliä kuvakkeiden valmistuksessa. Voit pelata kaikilla yleisillä laitteilla, joita ovat pöytäkoneet, älypuhelimet ja tabletit. Värimaailmaltaan kolikkopeli on miellyttävä. Värikkäät kuvakkeet tuovat paljon kaivattua väriä kolikkopeliin. Myös kaikki voittorivit on värikoodattu erikseen.

Kiekot ovat beigen väriset. Kolikkopelin kuvakkeet asettuvat rullille kolmeen riviin. Voittolinjoja slotista löytyy kymmenen kappaletta. Jotta saisit voittolinjan aktivoitua, tulee kolmen samanlaisen kuvakkeen osua vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Kolikkopelistä löytyy myös erikoisominaisuudet, jotka kasvattavat voittomahdollisuuksia. Näitä ovat wild ja scatter wild. Mikäli haluat kokeilla voittojen tuplaamista, kannattaa sinun kokeilla slotissa olevaa tuplauspeliä.

Keskiaikainen seikkailu odottaa sinua! Portit aukeavat suureen linnaan, josta voit napsia itsellesi rikkauksia!

Kuinka pelata The King's Crown™ slottia:

Kolikkopelin kiekot on asetettu kivirakennelmaa vasten ja niitä ympäröi valurautakehykset. Kaikki, mitä tarvitset The King’s Crown™ slotista nauttimiseen, löytyy kiekkojen alta. Voit asettaa itsellesi sopivan panoksen valitsemalla kokonaispanoksen koon Bet-taulukosta. Voittotaulukkoon pääset sinisestä i-painikkeesta. Voittotaulukkoa selatessasi aktivoituu myös info-painike, jota klikkaamalla saat lisätietoja itse pelistä. Halutessasi voit hyödyntää slotissa olevaa autoplay-ominaisuutta, jolloin sinun ei itse tarvitse pyöritellä kiekkoja. Vaihtoehtoisesti klikkaat starttia kiekkoja pyöritelläksesi. Tuplauspelin painike löytyy startin vierestä. Kolikkopelissä olevien aktivoitujen voittorivien määrään et voi vaikuttaa.

Pienin pelattava panos on 0,20 senttiä ja suurin on 50 euroa. Teoreettinen palautusprosentti on 95.04%, jonka lisäksi slotista löytyy keskiverto volatiliteetti. Luvassa on siis varsin muhkeita voittoja pitkällä aikavälillä.

The King’s Crown™ on kuvakkeiden kannalta varsin tyylikäs kolikkopeli. Pienet voitot jaetaan tyyliteltyjen symboleiden avulla, jotka ovat korttipakasta tutut 10, J, Q, K ja A. Keskikokoiset voitot puolestaan saat pussitettua kyyhkysen ja kotkan avulla. Prinsessa ja prinssi edustavat isoja voittoja, kun taas suuret voitot saat narrin avulla. Narri on pelin wild ja se korvaa kaikki muut symbolit scatter wildia lukuun ottamatta. Scatter wildina on kruunu, joka korvaa kaikki muut pelin symbolit. Tällä samalla kuvakkeella on vielä toinenkin erikoinen ominaisuus.

The King's Crown™ Ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

The King’s Crown™ ei sisällä ilmaispelejä. Scatter wild ilmestyy vain kiekolle kolme, josta se voi korvata tarvittavat symbolit voittavaa riviä varten. Tämä symboli myös satunnaisesti valitsee kiekoilta enintään kolme muuta kuvaketta, jotka kruunataan. Mikäli kiekoilla on samoja symboleita, kruunataan myös ne. Näin sinun on mahdollista pussittaa varsin muhkeita voittoja. Tuplauspeli aktivoituu jokaisen voiton jälkeen, mikäli et ole aktivoinut autoplay-ominaisuutta. Tuplauspelissä sinun tulee arvata oikein seuraavan kortin väri. Mikäli haluat voittaa kolikkopelin jättipotin, tulee sinun kerätä kiekoille viisi narria voittoriviksi.

The King’s Crown™ saattaa ominaisuuksiltaan olla hyvin yksinkertainen kolikkopeli, mutta luvassa on paljon laatuviihdettä pikkurahalla. Suuret voitot odottavat onnekkaimpia pelaajia!

 

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Jälleen yksi kuninkaallinen perhe on saapunut nettikasinolle. The King’s Crown™ on erittäin viihdyttävä kolikkopeli, joka sopii pelattavaksi kaikilla iOS-, Android-, Windows- ja Linux-laitteilla. Quasar Gaming antaa sinulle myös mahdollisuuden kokeilla slottia täysin ilmaiseksi, mikäli et heti halua lähteä pelaamaan rahasta. Kannattaa tosin muistaa, että ilmaispeliä pelatessa, et myöskään voi voittaa slotista itsellesi rahaa. Joten, jos rahojen voittaminen kiinnostaa, kannattaa uskaltaa pistää likoon muutama lantti. Laita siis kiekot pyörimään, kättele prinssiä tai halaa prinsessaa ja voita itsellesi pelin jättipotti, joka voi olla jopa 2000x pelaamasi panoksen verran.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×