Sizzling Hot Deluxe

Rated 3.85/5 based on 224 reviews 224 1 Sizzling Hot Deluxe

How to play Sizzling Hot Deluxe

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Tässä Quasar Gamingn pelissä on tarjolla kuumia liekkejä, värikkäitä hedelmiä ja suuria voittoja. Quasar Gaming tunnetaan hyvin laadukkaista peleistään, joissa on tarjolla suuria voittoja ja mahtavia erikoisominaisuuksia. Sizzling Hot Deluxe tuo klassisen ja modernin pelimaailman yhteen. Tässä kolikkopelissä yhdistyvät klassisen kolikkopelin yksinkertaisuus ja modernin pelikoneen voittomahdollisuudet. Mikäli rakastat yhä klassisten pelikoneiden tuomaa tunnelmaa, mutta tavoittelet entistä mahtavampia voittoja, on tämä peli kuin tehty sinulle. Iloinen musiikki jokaisen pyöräytyksen yhteydessä kannustaa pelaajaa ja voiton osuessa kohdalle kiekoille syttyvät mahtavat liekit. Tämä kuumaakin kuumempi kolikkopeli tempaa mukaansa ja saa kenet tahansa liekkeihin.

Pelistä löytyy 5 kiekkoa ja 9 voittolinjaa. Linjoista voi lukita haluamansa. Symbolit asettuvat kiekoilla kolmeen riviin. Vaikka mahdollisia voittorivejä on vain yhdeksän, ei tämä peli jää kaipaamaan niitä yhtään enempää. Pelin säännöt on tehty niin selkeiksi, että voittaminen on enemmän kuin helppoa. Pelistä löytyy myös tähti, eli scatter, jonka avulla voit kerätä itsellesi oikean jättipotin.

Hyppää mukaan tähän kuumaakin kuumempaan kolikkopeliin ja sytytä kiekot liekkeihin.

Kuinka pelata Sizzling Hot Deluxe slottia:

Sizzling Hot Deluxe on uskollinen perinteisiä hedelmäpelejä kohtaan. Peli soveltuu niin klassisten kuin modernien pelien ystäville. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman monta samaa symbolia voittolinjalle. Mukana on erilaisia hedelmiä, kuten sitruuna, vesimeloni, appelsiini, luumu, meloni ja kirsikka. Pelistä löytyy myös tähtiä ja seiskoja, joilla voi ansaita suurimmat voitot. Voittaaksesi pelissä tarvitset vähintään kolme samaa symbolia. Neljällä samalla symbolilla voittosumma on huomattavasti suurempi ja viidellä samalla symbolilla voit voittaa oikean jättipotin, joka voi olla jopa 100 000 euroa. Voittamasi potin suuruus riippuu valitsemastasi panoksesta.

Pelin minimipanos on 0,05 euroa ja sen maksimipanos on jopa 100 euroa. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 95.66%, mikä tarkoittaa sitä, että sillä on keskiverto volatiliteetti.

Sizzling Hot Deluxe on klassisen kolikkopelin tavoin hyvin helposti ymmärrettävä. Peli on riisuttu kaikesta ylimääräisestä ja jäljelle on jätetty vain klassisesta hedelmäpelistä tutut symbolit. Aloittaaksesi pelin sinun tarvitsee vain valita haluamasi voittolinjat ja panos ja laittaa kiekot pyörimään. Voittaaksesi tarvitset vähintään kolme samaa symbolia voittolinjalle. Kirsikat ovat muita hedelmiä vahvempia, sillä voittoon niitä tarvitaan vain kaksi. Seiska takaa pelin parhaat voitot, mutta myös tähdet maksavat hyvin. Tähdet toimivat pelissä scatterin tavoin ja voivat ilmestyä minne tahansa kiekoilla. Ne korvaavat kaikki muut symbolit ja nostavat voittomahdollisuuksia.

Sizzling Hot Deluxe ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Sizzling Hot Deluxe on todella helposti ymmärrettävä peli. Säännöt ovat selkeät, eikä pelistä löydy hankalia asetuksia tai monimutkaisia bonustoimintoja. Vaikka peli ei tarjoakaan ilmaispelin mahdollisuuksia, löytyy siitä silti jotakin ekstraa. Pelissä on nimittäin mahdollisuus jokaisen voiton jälkeen lyödä vetoa voittorahoista. Lyödäksesi vetoa sinun tarvitsee vain painaa gamble-nappulaa pelin alalaidasta ja pääset peliin mukaan. Vedonlyöntipelissä sinun tarvitsee arvata pöydällä olevan kortin väri oikein. Oikeasta vastauksesta tuplaat voittorahasi, mutta väärästä vastauksesta häviät koko potin. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, haluaako riskeerata voittamansa rahat vai pitää ne itsellään.

Sizzling Hot Deluxe on simppeli peli, jossa yhdistyvät sekä klassinen että moderni pelimaailma. Sen mahtavat voittopotit houkuttelevat ja saavat sekä pelin että pelaajan liekkeihin.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Sizzling Hot Deluxe sopii kaikille pelaajille. Se tempaa mukaansa sekä aloittelevan että kokeneemman pelaajan. Pelin säännöt ovat todella yksinkertaiset, mutta on ihmisiä, jotka haluavat tutustua pelaamaansa peliin ennen omien rahojensa laittamista likoon. Nyt siihen on myös mahdollisuus, sillä Quasar Gaming tarjoaa tietyn määrän leikkirahaa jokaisen pelaajan käyttöön. Näin pelin symbolit ja muut ominaisuudet tulevat helposti tutuiksi ja pelin makuun pääsee nopeasti. Ilmaispelissä pelataan leikkirahalla, joten myöskään sieltä saadut voitot eivät ole oikeita. Pian oletkin jo pelin vauhdissa ja oikeiden voittojen metsästäminen voi alkaa.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×