Secrets of Christmas

Rated 4.50/5 based on 1 reviews 1 1 Secrets of Christmas

How to play Secrets of Christmas

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

NetEntin kehittämät kolikkopelit ovat ainoita laatuaan. Ne viihdyttävät pelaajaa uniikeilla teemoillaan ja uskomattomilla erikoisominaisuuksillaan. Secrets of Christmas on yksi näistä peleistä. Siinä hypätään jouluiseen tunnelmaan, jossa ei voi välttyä niin välkkyviltä koristeilta kuin voittojen muodossa saatavilta lahjoiltakaan. Pelistä löytyy monia erikoisominaisuuksia, jotka kiinnostavat pelaajaa. Tässä pelissä voi saada voittoisia wildeja ja scattereita ja sen lisäksi päästä myös ilmaispeleihin. Jos sinä pidät joulusta, tulet taatusti viihtymään tämän pelin parissa kierroksesta toiseen. Ehkäpä tapaat itse joulupukinkin ja pääset hänen suosioonsa.

Pelissä on viisi kiekkoa, kolme riviä ja jopa 25 voittolinjaa. Pelaaja voi päättää itse linjojen lukitsemisesta ja vaikuttaa näin panoksen suuruuteen. Panosta voi säätää myös kolikon arvon muodossa. Laita siis sopivan suuruinen summa likoon ja pistä kiekot pyörimään. Sen jälkeen pääset näkemään, minkälaisen joululahjan joulupukki on järjestänyt juuri sinua varten.

Hyppää pukin rekeen ja käy noutamassa sinulle varatut lahjat tässä jouluisessa pelissä!

Kuinka pelata Secrets Of Christmas slottia:

Secrets of Christmas on idealtaan hyvinkin yksinkertainen. Siinä tulee kerätä mahdollisimman monta samaa symbolia yhdelle voittolinjalle. Wildit ja scatterit auttavat tässä. Wildit voivat nimittäin voivat korvata minkä tahansa muun symbolin paitsi scatterin. Wildina toimii itse joulupukki. Pelin pienimmät voitot tulevat 10-, J-, Q-, K- ja A-symboleilla. Nämä symbolit tietenkin näyttävät aivan havukransseilta. Sen sijaan suurempia voittoja onnistuu saamaan kaikilla kuvallisilla symboleilla. Lähde siis viettämään joulua vaikka keskellä kesää. Voit olla varma, että talvinen tunnelma unohtuu, kun pelitilillesi alkaa sataa voittoja.

Peliä voi pelta minimissään 25 sentillä. Maksimipanos taas on jopa 125 euroa. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96.72%, mikä tarkoittaa, että pelillä on siis keskiverto/korkea volatiliteetti.

Secrets of Christmas -peli tuo ruudulle wildina toimivan joulupukin, lahjasäkin muodossa nähtävän scatterin sekä paljon muita jouluisia symboleita. Paras tapa päästä käsiksi suuriin voittoihin, on kerätä joko erikoissymboleita tai sitten mahdollisimman monta samaa symbolia yhdelle voittolinjalle. Jo kolmella samalla symbolilla pääsee käsiksi voittoihin. Secrets of Christmasissa voittaa, kun uskaltaa panostaa rohkeasti. Vaikka pelin panostusväli onkin laaja, rohkeat palkitaan ruhtinaallisesti. Pienellä rahalla panostamalla saa toki pienempiä voittoja, mikä sopii hyvin varsinkin aloitteleville pelaajille. Kokeneet pelaajat taas tähtäävät suuriin voittoihin.

Secrets Of Christmas ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Secrets of Christmas ei eroa muista peleistä siinä, että tie ilmaispeleihin käy scattereiden kautta. Kun saat vähintään kolme scatteria, saat satunnaisen määrän ilmaisia pyöräytyksiä. Näitä ilmaispyöräytyksiä pelataan aivan kuin normaaliakin peliä. Sen sijaan pelistä löytyy toinenkin bonuspeli. Välittömän voiton tarjoava peli alkaa aina ennen ilmaispelejä. Siinä pelaaja saa valita erikoisuuksia, jotka otetaan käyttöön ilmaiskierroksilla. Näiden erikoisuuksien joukossa on muun muassa wildeja, koko kiekon kokoiseksi muuttuva spreading wild sekä kertoimia. On siis selvää, että suuret voitot napataan ilmaiskierroksilla!

Secrets of Christmas on jouluteemainen peli, jossa joulupukki kaivaa lahjasäkkiään ja ojentaa lahjat voittojen muodossa. Tämän pelin parissa viihtyy takuulla!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Secrets of Christmas on kaikkien joulun ystävien peli, joka tarjoaa myös sopivasti jännitystä. Peli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Quasar Gaming tarjoaa kaikille mahdollisuuden päästä kokeilemaan peliä leikkirahalla. Ilmaispelien avulla pelin säännöt ja erikoisuudet oppii huomattavasti nopeammin. Kun olet pelannut peliä tarpeeksi leikkirahalla, on oikean panostamisen aika. Tee itsellesi pelitili ja talleta sinne rahaa. Sen jälkeen päätä vain juuri itsellesi parhaiten sopiva panos ja pistä kiekot käyntiin. Näin voit voittaa oikeita voittoja. Muista, että rohkeus kannattaa!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×