Sceptre of Cleo

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Sceptre of Cleo

How to play Sceptre of Cleo

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Oryx johdattaa sinut muinaiseen Egyptiin, jossa pääset tapaamaan kuningatar Kleopatraa. Polvistu kuningattaren edessä ja vanno uskollisuuttasi, jolloin hän saattaa palkita sinut ruhtinaallisesti. MOBILE Sceptre of Cleo on kolikkopeli, joka on pelattavissa kaikilla yleisimmillä laitteilla. Saat kiekot pyörimään niin Android kuin iOS älypuhelimilla kuin tableteillakin. Kyseessä on erittäin kaunis kolikkopeli, jonka kiekot sijoittuvat rakenteilla olevan temppelin sisälle. Kivinen tausta sisältää hieroglyfejä ja kiekot on asetettu kahden pilarin väliin. Pilareita koristavat värikkäät jalokivet, jotka samalla toimivat pelin värikoodattuina voittolinjoina. Onnistutko sinä ystävystymään Kleopatran kanssa?

Slotissa olevat viisi kiekkoa ovat kaikki mustia. Kuvakkeet ovat värikkäitä ja upeasti toteutettuja. Kiekot ovat kolme kuvaketta korkeita ja voittolinjoja löytyy yhteensä yhdeksän kappaletta. Nämä voittolinjat aktivoituvat silloin, kun saat kolme samanlaista symbolia vierekkäisille rullille. Voit laittaa rullat pyörimään suuren sinisen spin-painikkeen avulla tai hyödyntämällä pelissä olevaa autoplay mahdollisuutta. Tämä slotti sisältää myös scatterin, wildin, ilmaiskierrokset ja kertoimet.

Kleopatra hymyilee ystävällisesti ja pyytää sinua nousemaan ylös. Näyttää siltä, että hän on siunannut voittosi.

Kuinka pelata Mobile Sceptre Of Cleo slottia:

MOBILE Sceptre of Cleo slottia pelataan samalla tavalla niin mobiilissa kuin tietokoneellakin. Kun peli latautuu, voit heti asettaa itsellesi sopivan panoksen tai tutustua voittotaulukkoon. Voittotaulukkoa selatessasi pääset samalla tutustumaan kolikkopelin eri ominaisuuksiin. Itsellesi sopivan panoksen asetat valitsemalla pelatun kolikon arvon. Kolikon arvo vaihtelee yhden sentin ja viiden euron väliltä. Kolikon arvoa valitessasi, sinun kannattaa ottaa huomioon oma pelikassasi. Hyvä pelistrategia on pitää panos mahdollisimman pienenä, jolloin voit maksimoida pelikassasi ja pelikierrokset. Pienempi panos antaa myös useampia voittoja pelikassaasi varmemmin kuin suurella panoksella pelaaminen.

Voit lahjoa Kleopatraa 0,09 eurosta aina 45 euroon saakka. Pelin volatiliteetti on keskitasoa, kun slotin teoreettinen palautusprosentti on 95.01%. Voittojen kannalta tämä tarkoittaa kiitettävän kokoisia summia pitkällä aikavälillä.

Pussitat voitot kotiin, mikäli onnistut MOBILE Sceptre of Cleo slotissa saamaan samanlaiset kuvakkeet riviin vasemmalta oikealle. Vain suurimmat voitot jokaiselta riviltä maksetaan. Scatter-voitot lisätään voittavan rivin summaan. Slotissa on hieroglyfejä edustavat 9,10, J, Q, K ja A, joilla saat pienimmät voitot. Pyramidi ja sfinksi mahdollistavat keskikokoisten voittojen keräämisen. Silmä ja Kleopatra ovat slotin arvokkaimmat kuvakkeet. Wildina on kuningattaren sauva, jossa on vaaleanpunainen jalokivi. Wild korvaa kaikki muut symbolit, mutta ei scatteria. Scatter esiintyy vain ilmaiskierrosten aikana.

Mobile Sceptre Of Cleo ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

MOBILE Sceptre of Cleo -ilmaiskierrokset aktivoituvat kolmen wildin avulla. Saat silloin itsellesi 12 ilmaispeliä x2 kertoimella. Ilmaiskierrosten aikana yksi slotin peruskuvakkeista muuttuu ‘mysteeriscatteri’ symboliksi. Kaikki muut kuvakkeet paitsi wild voivat muuttua scatteriksi. Tämän scatterin voitot ovat samat kuin voittotaulukossa, mutta se kerrataan panoksen kanssa. Ilmaiskierroksia voi voittaa pelin aikana lisää. Mikäli olet kiinnostunut voittamaan pelin pääpotin, on sinun kerättävä viisi Kleopatraa kiekoille. Siinä tapauksessa pelistä on mahdollista voittaa jopa 2000 euroa! Muistathan myös kiittää kuningatarta pelin päätyttyä?

Kaunis ja viihdyttävä MOBILE Sceptre of Cleo sopii kaikille pelaajille kokemustasosta riippumatta. Kauniin kuningattaren valvoessa peliä voittojen kerääminen on huomattavasti mukavampaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming mahdollistaa sinulle tämän jännittävän matkan muinaiseen Egyptiin, jonka kaunis kuningatar Kleopatra odottaa sinua saapuvaksi. MOBILE Sceptre of Cleo on upea kolikkopeli, joka vie sinut ainutlaatuiselle seikkailulle muinaiseen maailmaan, jossa kuningattaren läsnäoloa kunnioitettiin syvästi. Mikäli hän katsoo sinut arvoisekseen, voi hän päästää sinut ilmaispelien pariin, jolloin voit kerätä itsellesi mahtavia voittoja. Pääset tutustumaan slottiin ilmaiseksi, mikäli et heti halua pelata rahasta. Rahasta pelatessa sinun on hyvä muistaa pitää tauko viimeistään siinä vaiheessa, kun pelikassasi on kuihtunut puoleen alkuperäisestä.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×