Rainbow Reels

Rated 4.99/5 based on 82 reviews 82 1 Rainbow Reels

How to play Rainbow Reels

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Tiedäthän tarun siitä, miten sateenkaaren päässä on padallinen kultaa? Nyt eteesi aukeaa peli, joka pohjautuu tähän tarinaan. Pelin ladattua astut maailmaan, jollaista et ole koskaan aikaisemmin nähnyt. Maailma on kirkas, värikäs ja erittäin houkutteleva. Kaukaisuudessa kaartuu sateenkaari, valkoiset pilvet lipuvat taivaan halki ja vihreät niityt jatkuvat silmän kantamattomiin. Ilma on lämmin ja vieno tuuli kutittaa ihoasi. On aika laittaa Quasar Gamingn Rainbow Reels slotin kiekot pyörimään. Ota hassun näköistä haltiaa kädestä ja anna hänen johdattaa sinut kohti rikkauksia.

Kolikkopelin kiekot ovat läpinäkyvät, jolloin pystyt ihailemaan taustalle aukeavaa näkymää. Slotissa olevat kuvakkeet kiiltävät kauniisti, niiden asettuessa rullille kolmeen riviin. Voittolinjoja slotista löytyy 20 kappaletta. Voit aktivoida voittolinjat vähintään kolmen samanlaisen kuvakkeen avulla, kunhan ne asettuvat vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Slotissa on myös wild, kolme eri scatteria ja kolme eri minipeliä, joiden avulla voittojen kerääminen onnistuu.

Värikäs ja onnea pursuava maailma odottaa sinua! Upota varpaasi pehmeään nurmeen ja laita kiekot pyörimään!

Kuinka pelata Rainbow Reels slottia:

Rainbow Reels slotin värikäs maailma voi yllättää, mutta kannattaa muistaa, että olet nyt taianomaisessa maailmassa, jossa onni ei pääse loppumaan kesken. Kolikkopeli on pidetty hyvin yksinkertaisena. Ulkoasu on värikäs ja piristävä. Tarustoon sopivia kuvakkeita löytyy neljä kappaletta. Jotta haltia veisi sinut kultaruukun luokse, tulee sinun antaa hänelle palkkio vaivannäöstä. Panos asetetaan kiekkojen alla olevasta paneelista, jossa lukee Bet/Line. Tämän avulla määrität kolikon arvon, jolla haluat pelata. Sen vierestä löytyy Lines-taulukko, jonka avulla voit poistaa tai lisätä voittavia rivejä.

Pienimmillään panos on 0,20 senttiä ja suurimmillaan se on 40 euroa. Panoksen koko määrittää voittojesi suuruuden. Teoreettinen palautusprosentti on 95%, jolloin slotissa on keskiverto volatiliteetti.

Rainbow Reels slotissa on hyvin rajallinen määrä symboleita, mutta se ei välttämättä ole huono juttu. Pääsymbolit ovat korttipakasta tutut 10, J, Q, K ja A. Jokainen näistä on värikoodattu ja tyylitelty peliin sopiviksi. Ne kimaltelevat kauniisti auringossa ja säihkyvät voittorivejä aktivoidessaan. Isot voitot keräät pelin logon ja wildin avulla. Wild on pelin arvokkain symboli ja sitä edustaa vihreähattuinen haltia. Wild korvaa pelin muut symbolit paitsi scattermerkit, joita ovat kultainen pata, toivomuskaivo ja sateenkaari. Nämä kolme symbolia aktivoivat erikseen pienet minipelit.

Rainbow Reels ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Rainbow Reels slotin Over the Rainbow ilmaispeli aktivoituu vähintään kolmen sateenkaaren avulla. Tässä pelissä sinun tulee valita nelilehtiapiloita erilaisten palkintojen paljastamiseksi. Jatkat apiloiden poimintaa, kunnes olet voittanut suurimman sallitun summan tai kun kohdallesi osuu Collect. Pot of Wealth bonuspeli aktivoituu vähintään kolmen ruukun avulla. Valitse itsellesi ruukku, joka paljastaa sinulle kertoimen. Toivomuskaivo aktivoituu myös vähintään kolmella symbolilla. Valitse kiekoilla näkyvistä kaivoista yksi, jolloin saat itsellesi kertoimen. Voit kerätä korkeintaan 500x pelaamasi panoksen verran jokaisessa pelissä. Slotissa on myös tuplauspeli, joka aktivoituu jokaisen voiton jälkeen.

Taianomainen seikkailu Rainbow Reels slotin värikkäässä maailmassa odottaa sinua. Veikeä musiikki siivittää matkaasi kohti rikkauksia, kun tanssahtelet kolikkopelin värikkäiden kiekkojen halki.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Sateenkaaret usein herättävät tunteita ihmisissä. Päällimmäisenä tunteina voitaisiin pitää iloa ja hämmästystä. Joskus sateenkaaret näkyvät kirkkaina ja joskus ne juuri ja juuri erottuvat taivasta vasten. Rainbow Reels slotin sateenkaari hohtaa kirkkaana ja houkuttelee sinua kokeilemaan onneasi yhdessä uuden ystäväsi kanssa. Quasar Gaming on pelipaikka sinulle, joka haluat lisätä jännitystä arkeesi ilmaispelien muodossa. Halutessasi voit myös kokeilla rahasta pelaamista, jolloin voit voittaa slotissa olevan jättipotin itsellesi. Ehkä tarujen kultapata onkin totta?! Lähde jännittävälle seikkailulle ja kerää voitot kotiin!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×