Quick Slinger Bam Bam

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Quick Slinger Bam Bam

How to play Quick Slinger Bam Bam

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Keinut kevyesti hevosen selässä kohti pientä kaupunkia keskellä preeriaa. Matka on ollut pitkä. Aurinko on ollut polttavan kuuma jo useamman päivän ajan ja vesivarat ovat päässeet vähiin. On aika pitää pieni tauko tässä hiljaisessa kaupungissa. Oryx on luonut upean slotin, jossa pääset keskelle villiä länttä. Mobile Quick Slinger Bam Bam on upea kolikkopeli, joka on pelattavissa niin pöytäkoneella kuin mobiilissakin. Slotti näyttää hyvältä sekä pienellä että suurella näytöllä. Mikäli tunnet olevasi kuin villin lännen sankari, kannattaa sinun laittaa tämän slotin kiekot pyörimään!

Kiekot ovat läpinäkyviä ja näyttävät melkein lasilta. Niiden takaa aukeaa näkymä pieneen uinuvaan kaupunkiin. Kiekkoja löytyy yhteensä viisi kappaletta ja pelin kuvakkeet asettuvat niille kolmeen riviin. Voittolinjoja slotista puolestaan löytyy 20 kappaletta ja ne on kaikki erikseen numeroitu kiekkojen molemmin puolin. Voittolinjat aktivoituvat, kun onnistut keräämään kolme samanlaista symbolia vierekkäin.

Astu sisään saluunaan ja käy pelaamaan! On aika tavoitella muhkeaa jättipottia!

Kuinka pelata Mobile Quick Slinger Bam Bam slottia:

Mobile Quick Slinger Bam Bam on erittäin upea slotti. Taustalla ujeltaa tuuli ja kaukaisuudessa ulvovat kojootit. Kiekkojen pyöriessä soi villin lännen teemaan sopiva musiikki. Voittorivien aktivoituessa kuuluu rahojen kilinää ja kuvakkeet heräävät henkiin pienten animaatioiden avulla. Jotta pääsisit ottamaan osaa saluunassa järjestettäviin peleihin, on sinun ensin asetettava itsellesi panos kiekkojen alta löytyvästä paneelista. Tämä onnistuu avaamalla kolikon arvo -valikko, josta voit valita sopivan summan yhden sentin ja yhden euron väliltä. Voit myös valita monellako kolikolla pelaat jokaista riviä kohden. Vaihtoehdot ovat 1-10 kolikkoa per rivi. Nämä yhdistettyinä muodostavat kokonaispanoksesi.

Nappaa voitot kotiin saluunasta vain 0,20 sentin tai jopa 200 euron kokoisella panoksella! Pelissä on keskiverto/korkea volatiliteetti, koska siitä löytyy 96.01% palautusprosentti, joka takaa varsin mukavat voitot pitemmällä aikavälillä.

Mitä suuremmalla panoksella uskallat pelata, sitä suuremmat voitot pussitat itsellesi slotin eri kuvakkeiden avulla. Mobile Quick Slinger Bam Bam slotin kuvakkeet on suunniteltu ja toteutettu viimeisen päälle. Pienet voitot saat 9-, 10-, J-, Q-, K- ja A-symbolien avulla. Jokainen näistä on erikseen suunniteltu kuvastamaan villiä länttä. Keskikokoiset voitot nappaat pataässän ja High Noon-kuvakkeen avulla. Saluuna ja Colt ovat pelin arvokkaimmat symbolit. Scatterina toimii slotin High Noon-symboli, kun taas wildina on pyssysankari Billy Fast. Wild voi korvata slotin muut kuvakkeet, mutta ei scatteria.

Mobile Quick Slinger Bam Bam ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Mobile Quick Slinger Bam Bam sisältää kaksi peliä. High Noon Shootout bonuspeli aktivoituu kolmen High Noon-kuvakkeen avulla. Sinun tulee auttaa Billy Fastia sen verran, että valitset hänelle oikean pyssyn kaksintaistelua varten. Ilmaiskierrokset taas aktivoituvat, kun keräät kolme Billy Fastia slotin kiekoille. Ilmaiskierrokset pelataan uusilla kiekoilla, jotka jäljittelevät korttipeliä. Saat käyttöösi 15 ilmaispeliä, joiden avulla voit kerätä voitot kotiin. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot kolminkertaistetaan. Ilmaiskierroksia voidaan voittaa pelin aikana myös lisää, mutta kerroin pysyy kolminkertaisena. Onko sinusta auttamaan Billyä voittoon korttipelissä?

Mobile Quick Slinger Bam Bam on erittäin jännittävä slotti. Tuleeko sinusta kaupungin uusi sheriffi vai joudutko pakenemaan paikalta rahojen kanssa?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Villi länsi oli juuri sitä, mitä nimikin vihjaa eli erittäin villi. Oikeutta jaettiin omalla kädellä. Vain nopeimmat vetäjät saivat pitää henkiriepunsa tallella. Nykyään tähän aikakauteen pääsee käsiksi lähinnä elokuvien ja pelien kautta. Yksi näistä peleistä on Mobile Quick Slinger Bam Bam, joka sisältää kaiken, mitä voisit villin lännen slotilta kaivata. Luvassa on jännitystä, vaarallisia tilanteita ja jopa uhkarohkeita temppuja. Onko sinusta astumaan Quasar Gaming -nimiseen saluunaan, jossa voit laittaa kiekot pyörimään ainutlaatuisessa ilmaispelissä? Mikäli rohkeutta riittää, voit myös kokeilla rahasta pelaamista.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×