Plenty of Jewels 20 hot

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 Plenty of Jewels 20 hot

How to play Plenty of Jewels 20 hot

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Olet kenties kuullut Plenty of Fruit 20 ja Plenty of Fruit 20 Hot sloteista? Quasar Gaming heittää markkinoille Plenty of Jewels 20 Hot slotin, joka kimaltelee arvokkaasti upeine jalokivineen. Tarjolla on erittäin kuumaa menoa, ja upeita rikkauksia varsin komeassa paketissa. Kokonaisuutena kyseessä on erittäin yksinkertainen mutta tyylikäs kolikkopeli, niin pelattavuuden kuin ulkoasun kannalta. Kiekkojen takana on punainen kangas, joka luultavimmin esittää verhoa. Kiekot on asetettu tätä punaista taustaa vasten. Kiekkoja reunustaa valkoisesta kullasta valmistetut kehykset. Sekä vasemmasta, että oikeasta reunasta löytyvät slotin voittorivit numeroituina ja värikoodattuina.

Kiekot ovat mustat, jolloin pelissä olevat jalokivet pääsevät säkenöimään kirkkaasti. Jokaista voittoa korostetaan erikseen animaation avulla, jolloin huomaat heti, mikäli voitit jotain. Voittolinjoja löytyy 20 kappaletta, ja voitot saavutat vähintään kolmella samanlaisella symbolilla. Voittolinjat eivät ole säädettävissä. Peliin ei myöskään kuulu ilmaiskierrokset tai muut minipelit, mutta siitä löytyy wild-, ja scatter-symbolit sekä tuplauspeli.

Sokaistu jalokivien säihkeestä ja kerää rikkaudet itsellesi! Jalokivien kerääminen ei tästä helpommaksi muutu.

Kuinka pelata Plenty Of Jewels 20 Hot slottia:

Plenty of Jewels 20 Hot on oikein kaunis kolikkopeli. Pelin hallintapaneeli on myös varsin tyylikäs ja päivitetty. Futuristinen look sopii hyvin yhteen pelin värikkäiden jalokivien kanssa. Slotti sopii hyvin pienen ja suuren pelikassan omaaville pelaajille, sillä kolikon arvo on kaksi senttiä. Tähän esimääritettyyn lukuun et voi vaikuttaa. Kun haluat päättää sopivan kokonaispanoksen, voit avata joko ponnahdusikkunan ja valita panoksesi erillisestä taulukosta, tai käyttää hallintapaneelissa olevia + ja – painikkeita. Samasta paneelista löydät myös autoplay-, ja start-painikkeet. Menu-painikkeesta pääset tutustumaan slotin voittotaulukkoon.

Pienimmillään pelaat vain 0,40 sentin panoksella, mutta suuren pelikassan omaavat voivat pelata jopa 100 euron panoksella. Slotissa on alhainen/keskiverto volatiliteetti, sillä siitä löytyy 94% palautusprosentti.

Plenty of Jewels 20 Hot slotin kuvakkeet on erittäin upeasti toteutettu. Jalokivet kimaltelevat kauniisti kiekkojen tummia taustoja vasten. Sammaleenvihreä, violetti ja pinkki timantti tarjoavat sinulle pienimmät voitot. Vaaleanvihreä, vaaleansininen ja oranssi jalokivi taas mahdollistavat keskikokoisten voittojen keräämisen. Isot voitot keräät itsellesi wildin ja scatterin avulla. Scatter on tähdeksi hiottu keltainen timantti, kun taas wild on iso valkoinen jalokivi kultaisessa kehyksessä. Scatter on slotin arvokkain symboli, joten sen avulla pelin jättipotin voittaminen voi hyvinkin olla mahdollista.

Plenty Of Jewels 20 Hot ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild korvaa slotin kaikki muut symbolit voittorivejä luodessaan, mutta se ei korvaa scatteria. Slotti on erittäin pelkistetty ominaisuuksiltaan, joten siitä ei löydy esimerkiksi ilmaispelejä. Plenty of Jewels 20 Hot slotista löytyy tosin tuplauspeli, joka mahdollistaa voittojen kasvattamisen 50/50 todennäköisyydellä. Tuplatessa sinun tulee arvata oikein seuraavan kortin väri. Kun haluat voittaa slotista itsellesi jättipotin, tulee sinun kerätä kiekoille viisi scatteria. Silloin voitat oman panoksesi takaisin 500-kertaisena. Viidellä wildilla voit puolestaan voittaa panoksesi 100-kertaisena, joten eipä tuokaan voitto paljon rinnalla kalpene!

Plenty of Jewels 20 Hot ei vain näytä erittäin arvokkaalta, vaan se myös saa sinut tuntemaan itsesi rikkaaksi! Kauniit jalokivet houkuttelevat kokeilemaan onneasi uudestaan ja uudestaan!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

On aika ottaa esiin suurennuslasi ja kriittinen lähestymistapa. Jokaisen jalokiven tulee olla täydellinen, jotta sen voisi lisätä kokoelmaan. Yksikin väärin hiottu jalokivi joutaa roskiin. Plenty of Jewels 20 Hot tarjoaa pelaajille vain parhaimpia jalokiviä. Kun laitat slotin kiekot pyörimään, nämä kimaltelevat kaunokaiset suorastaan tipahtavat syliisi. Quasar Gaming mahdollistaa upeiden timanttien keräämisen kaikilla yleisimmillä laitteilla, jolloin voit olla varma siitä, että onnistut keräämään rikkaudet kotiin. Vaikka ilmaispelejä ei löydykään, löytyy muuta vastinetta varmasti tarpeeksi! Tätä peliä sinun on mahdollista kokeilla myös leikkirahalla, ennen oikeasta rahasta pelaamista!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×