Plenty of Fruit 20

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 Plenty of Fruit 20

How to play Plenty of Fruit 20

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Hedelmiä ei voi koskaan olla liikaa ja sama näyttää pätevän tähän kolikkopeliin. Quasar Gaming julkaisi slotin vuonna 2015 ja sen nimi on Plenty of Fruit 20. Kyseessä on peli, jonka inspiraation lähteenä ovat olleet klassiset hedelmäpelit. Luvassa on siis hyvin yksinkertainen peli, joka on täynnä erilaisia hedelmiä. Kolikkopelin päävärinä on vihreä. Pelin kiekot on asetettu säkenöivää taustaa vasten. Kiekot ovat itsessään tummat, jolloin pelissä olevat kuvakkeet erottuvat hyvin. Kaiken lisäksi jokainen voittava rivi korostetaan, jotta varmasti pääset juhlimaan voittojasi! Kuvakkeet ovat hyvin pelkistettyjä, mutta sopivat hyvin slotin ulkoasuun.

Yhteensä kolikkopelistä löytyy viisi kiekkoa, jotka ovat kolme riviä korkeat. Slotissa ei ole taustamusiikkia. Kiekkojen pysähtyessä kuuluu kevyttä naputusta ja voittojen yhteydessä soivat pienet kellot. Slotissa on 20 voittolinjaa, jotka aktivoituvat, kun onnistut saamaan vähintään kolme samanlaista kuvaketta vierekkäisille kiekoille vasemmalta oikealle. Vaikka pelin inspiraation lähteenä ovat olleet klassiset hedelmäpelit, löytyy tästä slotista scatter ja wild, jotka kasvattavat voittomahdollisuuksiasi.

Rentoudu yksinkertaisen kolikkopelin ääressä ja kerää itsellesi paljon hedelmiä! Suuret voitot odottavat onnekkaimpia pelaajia!

Kuinka pelata Plenty Of Fruit 20 slottia:

Kun Plenty of Fruit 20 latautuu, kuulet puheensorinaa ja kolikkopelien kilahtelua. Eteesi avautuu ruutu, joka on täynnä pelikoneita. Sinun tulee valita niistä yksi, jotta pääset pelaamaan. Sen jälkeen vain asetat itsellesi sopivan panoksen. Hyödyntämällä + ja – painikkeita voit kasvattaa tai pienentää kokonaispanostasi. Kolikon arvo vaihtelee kahden sentin ja viiden euron välillä. Mitä suuremmalla panoksella uskaltaa pelata, sitä suurempia voittoja on myös luvassa. Kannattaa tosin myös muistaa, että suuret panokset syövät herkästi pelikassan loppuun, joten omaa pelikassaa tulee pitää silmällä.

Pyöritä kiekkoja panoksella, joka on niin vähän kuin 0,40 senttiä tai niinkin paljon kuin 100 euroa. Slotissa on alhainen/keskiverto volatiliteetti ja sen teoreettinen palautusprosentti on 95.18%.

Plenty of Fruit 20 sisältää klassisille hedelmäpeleille tyypillisiä kuvakkeita. Niitä ovat hedelmät, tähdet ja seiskat. Pienet voitot ovat sinun, kun onnistut saamaan vähintään kolme kirsikkaa, sitruunaa tai appelsiinia kiekoille. Keskikokoisia voittoja saat vesimelonien, luumujen ja kellojen avulla. Näiden perusmerkkien lisäksi slotista löytyy kaksi erikoismerkkiä. Punainen seiska, joka tarjoaa pelin isot voitot, toimii samalla wildina. Wild korvaa kaikki muut slotin symbolit scatteria lukuun ottamatta. Scatterina on iso kultainen tähti. Tämä symboli on myös pelin arvokkain kuvake.

Plenty Of Fruit 20 ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Koska kyseessä on klassinen hedelmäpeli, ei kannata odottaa, että slotista löytyisi paljon erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla voittojen kerääminen onnistuisi. Wildin mukana ei tule kertoimia. Scatter-voitot jaetaan vähintään kolmesta tähdestä kiekoilla. Kun muut kuvakkeet joutuvat olemaan vieretysten kiekoilla, riittää se, että scattereita löytyy kolme, neljä tai viisi pelin kiekoilta scatter-voiton keräämiseksi. Vaikka Plenty of Fruit 20 ei sisällä ilmaispelejä, on sinun mahdollista kaksinkertaistaa voittosi yksinkertaisen tuplauspelin avulla, joka aktivoituu jokaisen voiton jälkeen. Arvaa oikein seuraavan kortin väri ja tuplaat voittosi.

Aina ei jaksa hyperrealistisia tai elokuvamaisia kolikkopelejä, joissa musiikki raikaa ja valot välkkyvät. Plenty of Fruit 20 tarjoaa yksinkertaista huvia kaikille heille, jotka haluavat pelata hetken rauhassa.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Plenty of Fruit 20 on kolikkopeli, joka sopii lähes kaikille pelaajille. Vaikka nykyään etenkin nuorempi pelaajakunta on tottunut realistisiin tai elokuvamaisiin slotteihin, löytyy näiden pelien rinnalta silti suuri määrä klassisia hedelmäpelejä niistä pitäville. Nämä kolikkopelit tarjoavat paljon viihdettä erittäin yksinkertaisessa muodossa. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan tähän ainutlaatuiseen slottiin ilmaispeliversion avulla. Sinun kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, että mikäli et pelaa rahasta, et myöskään voi voittaa kolikkopelistä sen jättipottia, joka voi kohota jopa 50 000 kolikkoon asti!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×