Pharaohs Tomb

Rated 4.99/5 based on 62 reviews 62 1 Pharaohs Tomb

How to play Pharaohs Tomb

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Astu muinaisen Egyptin ihmeelliseen maailmaan, jossa mahtavat faaraot vielä hallitsevat suurta valtakuntaansa. Suuret pyramidit kohoavat korkeuksiin, patsaita pystytetään hallitsijoiden muistoiksi ja jumalat ovat anteliaalla tuulella. Quasar Gaming on luonut tämän pelin, jossa kulta kimaltelee ja jalokivet säihkyvät. Pharaoh’s Tomb slotin ulkoasu on hyvin yksinkertainen. Mustat kiekot on asetettu pyramidin seinää vasten. Seinä on koristettu hieroglyfeillä. Kiekkoja ympäröi kultainen kehys, johon on upotettu sinisiä, punaisia ja vihreitä jalokiviä. Pystytkö välttämään kaikki ansat, jolloin saattaisit päästä kotiin jättipottia rikkaampana?

Kiekkoja kolikkopelistä löytyy viisi kappaletta. Kuvakkeet asettuvat kiekoille kolmeen riviin. Voittolinjoja kolikkopelistä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Voittolinjat aktivoituvat, kun onnistut keräämään samoja kuvakkeita vähintään kolme kappaletta rullille. Kolikkopelistä löytyy scatter, ilmaiskierrokset ja wild, joiden avulla kasvatat voittomahdollisuuksiasi. Näiden kuvakkeiden lisäksi mukana on liuta ainutlaatuisia symboleita, joilla voittorivit ovat aktivoitavissa. Ehkä faarao on anteliaalla tuulella tänään?

Oletko valmis löytämään faaraon hautakammioon piilotetut aarteet? Vain rohkeimmat aarteenmetsästäjät palkitaan ruhtinaallisesti!

Kuinka pelata Pharaoh's Tomb slottia:

Pharaoh’s Tomb on oikein kaunis kolikkopeli, joka antaa sinulle mahdollisuuden tutustua egyptiläiseen kulttuuriin. Kun hallitseva faarao kuoli, hänet muumioitiin ja laskettiin suureen sarkofagiin, joka sijoitettiin erilliseen hautakammioon. Hautakammiot täytettiin kuninkaallisilla arvoesineillä, seinät peitettiin rukouksilla ja loitsuilla, joiden oli määrä auttaa faaraon henkeä siirtymään tuonpuoleiseen. Sinun on nyt mahdollista auttaa faarao ikuiseen rauhaan oman panoksesi avulla. Kokonaispanos on säädettävissä kiekkojen alla olevasta paneelista. Voit samalla päättää, haluatko pitää kaikki voittolinjat aktivoituina vaiko et. Panos määräytyy kolikon arvon mukaan.

Saat kiekot pyörimään vähintään 0,40 sentillä tai jopa 100 eurolla. Slotissa ei ole korkea volatiliteetti, sillä sen teoreettinen palautusprosentti on 95.08%. Se asettaa volatiliteetin suurin piirtein keskitasolle.

Pharaoh’s Tomb on täynnä upeita esineitä, jotka sopivat hyvin kuninkaallisille. Jalokiviksi muunnetut J, Q, K ja A kimaltelevat kauniisti lyhtysi valossa. Huomiosi kiinnittyy epäilemättä myös kauniisti kimalteleviin hieroglyfeihin, jotka on värikoodattu oranssilla ja sinisellä. Arvoesineitäkin löytyy kuvakkeiden joukosta. Kultainen käärme, smaragdein koristeltu kuoriainen ja upea kultainen haukka sinisillä jalokivillä koristeltuna houkuttelevat sinut luokseen. Viimeisenä pelistä löytyy Ankh, joka on pelin arvokkain symboli. Wildina on faaraon sarkofagi. Wild korvaa muut pelin kuvakkeet scatteria lukuun ottamatta. Scatterina on pelin logo.

Pharaoh's Tomb ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Pharaoh’s Tomb -ilmaiskierrokset saat aktivoitua scatterin avulla. Kun onnistut keräämään vähintään kolme scatteria kiekoille, saat käyttöösi 12 ilmaispeliä. Ilmaiskierrosten aikana pelistä löytyy laajentuva symboli. Wild myös kerryttää sinulle lisää ilmaiskierroksia. Yksi, kaksi tai kolme sarkofagia kiekoilla antaa sinulle yhden, kolme tai viisi ylimääräistä ilmaiskierrosta. Wild ilmestyy ilmaispelien aikana vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Kun sarkofagi peittää koko kiekon, se aukeaa ja paljastaa sisältään pelin arvokkaimmat kuvakkeet (hieroglyfit, käärmeen, kuoriaisen, haukan ja Ankhin). Pienemmät voitot tarjoavat symbolit poistetaan ja korvataan arvokkaimmalla symbolilla.

Pharaoh’s Tomb on tyrmäävän kaunis kolikkopeli, jossa rikkaudet eivät lopu kesken. Nyt on sinun vuorosi kerätä talteen arvokkaimmat aarteet yhdessä faaraon kanssa.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming on sivusto, joka antaa kaikille kasinopelien ystäville mahdollisuuden päästä kokeilemaan onneaan eri peleissä. Kokemustasolla ei ole väliä. Pharaoh’s Tomb on yksi sivuston peleistä, joka mahdollistaa suurien rikkauksien tavoittelun pikkurahalla. Onnekkaimmat pelaajat voivat palata kotiin faaraotakin rikkaampina! Kolikkopelistä löytyy myös ilmaispeliversio, joka antaa pelaajille mahdollisuuden tutustua slottiin rauhassa ilman taloudellista riskiä. Pelaaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä laitteilla, kuten pöytäkoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Sinulla tarvitsee olla käytössäsi vain mahdollisimman hyvä nettiyhteys. Erillistä sovellusta ei tarvitse ladata pelaamista varten.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×