Ocean Rush

Rated 4.98/5 based on 43 reviews 43 1 Ocean Rush

How to play Ocean Rush

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Anna aaltojen tuudittaa sinua samalla, kun katselet taivaan yli lipuvia pilviä. Kenties mietit, millaista elämä merenpinnan alla olisi. Kaikki ne satoja vuosia sitten haaksirikkoutuneet laivat odottavat löytäjäänsä. Millaisia aarteita niiden ruumasta voisikaan löytyä? Uit rantaan ja lähdet tunnetun merivelhon, EGT:n, luokse. On aika päästä ainutlaatuiselle seikkailulle pinnan alle! Ocean Rush on varsin tyylikäs slotti. Graafisesti se on hyvin yksinkertainen. Kuvakkeet ovat sarjakuvamaiset ja hyvin tyylitellyt. Tämä lisää peliin paljon persoonallisuutta. Kun vihdoin olet valmis sukeltamaan tyrskyjen keskelle, tervehtii itse meren kuningas sinua yhdessä kuningattarensa kanssa.

Kolikkopelin kiekot on upotettu syvälle mereen. Jokainen kiekko on vaaleansininen ja niistä löytyy ylöspäin leijuvia kuplia. Merellinen teema jatkuu kuvakkeissa muun muassa kalojen muodossa. Voittolinjoja löytyy 15 kappaletta ja ne on aktivoituvat silloin, kun kuvakkeet osuvat vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Voit itse päättää, montako voittolinjaa pidät aktivoituna. Kiekkoja löytyy viisi kappaletta kolmessa rivissä.

Hengitä keuhkosi täyteen ilmaa ja sukella. On aika lähteä etsimään uponneita aarteita!

Kuinka pelata Ocean Rush slottia:

EGT pitää huolen siitä, että jokainen heidän valmistamansa slotti on yksinkertainen ja sopii kaikille pelaajille. Myös Ocean Rush on pidetty mahdollisimman pelkistettynä pelaajia ajatellen. Slotissa ei ole ääniä muulloin kuin kiekkojen napsahtaessa pysähdyksiin tai voittojen osuessa kohdalle. Voittojen aikana soi piristävä heleä musiikki. Mielenkiintoisin yllätys on se, että kun Triton osuu voittavalle riville, kuulet puhetta. Pelaamaan pääset, kun asetat itsellesi panoksen, joka sopii omaan pelikassaasi. Slotissa on esimääritetty kolikon arvo, johon et pääse vaikuttamaan. Voittorivien määrää pääset säätämään kiekkojen reunoilla näkyvien numeroiden avulla.

Varo, ettei hai nappaa sinua varpaasta, kun pyörität kiekkoja 0,15 eurolla tai kolmella eurolla. Slotissa ei ole alhainen/keskiverto volatiliteetti, sillä siitä löytyy jopa 97.07% palautusprosentti.

Ocean Rush slotissa on erittäin räikeitä ja persoonallisia kuvakkeita, jotka kiinnittävät heti pelaajan huomion. Kun onnistut keräämään vähintään kolme sinistä kalaa, mustekalaa, meritähteä tai kotiloa kiekoille, olet voittanut slotin pienet voitot itsellesi. Aarrearkku, rapu ja hai tarjoavat keskikokoisia voittoja. Scatter, merenneito ja Triton puolestaan antavat sinulle pelin isot voitot, kun taas slotin wild tarjoaa suurimmat voitot. Wild on raidallinen kala ja scatterina on helmisimpukka. Wild korvaa kaikki muut slotin symboleista, mutta ei scatteria. Mukaan mahtuu vielä Lucky Dive -bonussymboli.

Ocean Rush ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild tuplaa kaikki voitot osallistuessaan voittavan rivin luontiin. Scatter maksaa pelaajalle scatter-voitot ja voi aktivoida ilmaiskierrokset. Vähintään kolme Lucky Dive -symbolia aktivoi myös pelin ilmaiskierrokset. Sinun on mahdollista kerätä itsellesi 7-20 ilmaispeliä valitsemalla ruudulle ilmestyvistä simpukoista. Samalla voit kerätä itsellesi myös voittokertoimia yhden ja viiden väliltä. Ocean Rush sisältää myös tuplauspelin, joka aktivoituu jokaisen voiton yhteydessä. Arvaa oikein seuraavan kortin väri ja tuplaat voittosi. EGT:lle tyypilliseen tapaan slotista löytyy myös neljä erikokoista jättipottia, joka on voitettavissa jättipottikorttien avulla. Kolmella samanlaisella symbolilla voitat symbolin edustaman mysteeripotin.

Graafisesti varsin näyttävä slotti on upea lisä EGT:n pelivalikoimaan. Laita Ocean Rush slotin kiekot pyörimään ja kerää itsellesi läjäpäin helmiä ja muita kalleuksia.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming järjestää kaikille kiinnostuneille pelaajille sukelluskurssin, jonka aikana opit oikean sukellustekniikan. Näin merenpohjan tutkiminen on huomattavasti turvallisempaa. Ocean Rush slottiin on nähtävästi haettu hiukan inspiraatiota Pienestä Merenneidosta, mutta peli on silti hyvin persoonallinen. Ilmaispelit ja upeat kertoimet auttavat voittojen keräämisessä huomattavasti. Tritonin toivotettua sinut tervetulleeksi valtakuntaansa, voit rauhassa jatkaa pelaamista. Slotin peruspotti on noin 5000x pelaamasi panoksen verran, joten tarjolla on varsin suuria voittoja onnekkaimmille pelaajille. Kaiken lisäksi jokaisen maksetun kierroksen jälkeen sinun on mahdollista päästä kokeilemaan onneasi jättipottikorttien ääressä.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×