Ninja Path

Rated 5.00/5 based on 45 reviews 45 1 Ninja Path

How to play Ninja Path

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Ninja Path™ on yksi Quasar Gamingn kauneimmista sloteista. Tässä pelissä on aasialainen teema, jossa samurait ja ninjat kohtaavat toisensa. Ninjan elämästä toiminta ei lopu kesken. Vaaralliset tilanteet ovat aina osa arkea ja oma identiteetti pyritään pitämään visusti salassa. Tässä kolikkopelissä ninjojen salainen elämä pääsee vihdoinkin päivänvaloon. Ulkoasultaan peli on erittäin kaunis. Kiekot on asetettu sinertävien kehysten sisälle, jotka on valmistettu kivestä. Lyhdyt valaisevat tason, jolla kiekot lepäävät. Kuu puolestaan valaisee koko pelilaudan. Kauniit kiinalaiseen kulttuuriin kuuluvat kuvakkeet herättävät slotin henkiin yksinkertaisilla animaatioilla.

Mekaaninen musiikki soi kiekkojen pyöriessä, jonka jälkeen rullat napsahtavat paikoilleen. Kiekot itsessään ovat mustat, näin värikkäät kuvakkeet erottuvat hyvin taustasta. Yhteensä slotissa on viisi kiekkoa kolmessa rivissä ja jopa 25 voittolinjaa. Kaunis nainen, samurai ja ninja pitävät sinulle seuraa sen aikaa, kun yrität kerätä itsellesi mahdollisimman paljon voittoja yön turvin.

Shh, astu varovaisesti, jotta et herätä huomiota. Kaikki hyvät ninjat palkitaan ruhtinaallisesti.

Kuinka pelata Ninja Path™ slottia:

Vain rikkaat ja arvostetut henkilöt pystyivät palkkaamaan itselleen ninjan tekemään töitä varjoista käsin. Joskus oli myös mahdollista, että ninja joutui kohtaamaan samurain, joka suojeli isäntäänsä viimeiseen asti. Nyt sinun on mahdollista palkata itsellesi oma ninja. Tämä onnistuu näppärästi Ninja Path™ slotissa sopivan kokoisella panoksella. Panos on säädettävissä + ja – painikkeiden avulla hallintapaneelista käsin. Voit valita kolikon arvo kahden sentin ja neljän euron väliltä riippuen siitä, millainen pelikassa sinulla on käytössäsi. Voit samalla myös vähentää voittolinjojen määrää ja tutustua pelin voittotaulukkoon.

Käynnistä kiekot joko startin tai autoplayn avulla ja katso, millaiset voitot kilisevät pussiin vain 0,50 sentin tai jopa 100 euron panoksella. Kolikkopelissä on alhainen/keskiverto volatiliteetti. Voittojen kannalta siinä on 95% palautusprosentti.

Kuvakkeidensa puolesta Ninja Path™ on erittäin kaunis. Jopa sen pienten voittojen symbolit on hyvin toteutettu. 9, 10, J, Q, K ja A näyttävät siltä, kuin ne olisi tehty sivellintä käyttäen. Symbolien kirkkaat värit sopivat myös hyvin pelin ulkoasuun. Käärö ja kultaharkot puolestaan kerryttävät sinulle keskikokoisia voittoja. Pelin arvokkaimmat symbolit ovat samurai, nainen, scatter ja wild. Scatterina on suuri hopeinen heittotähti, kun taas wildina on pelin sankari eli ninja. Wild on myös slotin arvokkain symboli, jolla keräät pelin pääpotin.

Ninja Path™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Ninja Path™ -ilmaiskierrokset keräät itsellesi scatterin avulla. Kun saat kiekoille vähintään kolme heittotähteä, keräät itsellesi 10 ilmaispeliä. Kaikki voitot tuplataan ilmaiskierrosten aikana, paitsi wild-voitot. Ilmaiskierrosten aikana sinun on mahdollista kerätä lisää pelejä wildien avulla. Yksi, kaksi, kolme, neljä tai viisi wildia tarjoaa sinulle vastaavasti yhden, kaksi, neljä, 30 tai 50 ilmaispeliä. Ilmaiskierrosten aikana voittokertoimet myös kasvavat. Voit parhaimmassa tapauksessa pelata jopa 9-kertaisella kertoimella. Sekä pääpelissä että ilmaiskierrosten aikana saat mahdollisuuden voittaa pääpotin, joka on 240-kertainen suhteessa pelaamaasi panokseen.

Ninja Path™ on erittäin näyttävä kolikkopeli, jossa suuret voitot odottavat onnekkaimpia ninjoja. Onko sinusta keräämään voitot kotiin samalla, kun pidät isäntäsi turvassa?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming kouluttaa joka päivä uusia ninjoja liittymään riveihinsä. Ninja Path™ on se koulu, jossa jokainen pelaaja oppii tärkeät ninjataidot. Voittojen kerääminen on huomattavasti helpompaa, kun tiedät mitä teet! Kääröstä lukemalla löydät menestyksen salaisuudet. Niihin lukeutuvat ohjeet, kuten pienellä panoksella pelaaminen, säännölliset tauot ja ilmaispelien aktivointi. On hyvä myös muistaa pitää omaa pelikassaansa silmällä, jotta rahat eivät lopu kesken kaiken. Ninjakoulusta halutaan myös muistuttaa, että on hyvä antaa itselleen aikaa tutustua peliin ilmaiseksi ennen rahasta pelaamista.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×