Night Wolves

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Night Wolves

How to play Night Wolves

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Pidätkö luonnosta ja eläimistä? Jos kaiken lisäksi nautit yön tuomasta rauhasta, saattaa Night Wolves olla oikea slotti sinua varten. Tämän kolikkopelin on luonut Gamomat, jolla on usean vuoden kokemus kolikkopelien kehittämisestä. Peli on ulkoasultaan äärettömän kaunis. Taivaalle kohoaa kirkas täysikuu ja maata verhoaa kuura. Puut luovat tummia varjoja ympärillesi, kun kävelet syvemmälle metsään. Kaukaisuudessa kuuluu suden ulvontaa ja kaikki hereillä olevat eläimet valpastuvat. Pian sinusta alkaa tuntua kuin sinua tarkkailtaisiin. Kääntyessäsi ympäri näet metsän laidassa kiiluvan silmäparin. Sudet ovat lähteneet liikkeelle.

Kolikkopelin kiekot ovat varsin suuret ja peittävät liki koko ruudun. Suurista rullista huolimatta voit silti ihailla niiden takana avautuvaa maisemaa. Kiekkoja on yhteensä viisi kappaletta ja ne ovat kolme kuvaketta korkeat. Jokainen kiekko on erikseen koristeltu köynnöksillä ja niitä reunustavat kultaiset kehykset. Yhteensä slottiin kuuluu jopa 30 voittolinjaa, mutta voit itse päättää haluatko pelata vain 10:llä tai 20:llä linjalla kaikkien 30 sijaan.

Sudet kutsuvat sinut mukaan seikkailuun. Vastaatko kutsuun vai palaatko kotiin tyhjin käsin?

Kuinka pelata Night Wolves slottia:

Kiekkojen pyöriessä taustalla soi miellyttävä musiikki, joka tekee yöllisestä seikkailusta jännittävän. Upeasti toteutetut kuvakkeet sopivat hyvin slotin teemaan, mikä puolestaan ihastuttaa monia pelaajia. Pelimekaniikaltaan slotti on hyvin yksinkertainen, joten se sopii kaikille pelaajille heidän kokemustasostaan riippumatta. Jotta saisit Night Wolves slotin kiekot pyörimään, on sinun ensin päätettävä itsellesi sopiva panos hallintapaneelista. Klikkaamalla + ja – merkkejä saat säädettyä kolikon arvon sopivaksi yhden ja 0,60 sentin väliltä. Voittorivien määrään voit vaikuttaa joko klikkaamalla kiekkojen reunoilla olevia lukuja tai hallintapaneelissa olevia + ja – merkkejä. Pelin voittotaulukkoon pääset sinisestä painikkeesta.

Sudet kutsuvat sinut mukaan yölliseen seikkailuun! Pienin kokonaispanos on vain 30 senttiä, mutta voit pelata myös maksimipanoksella, joka on 18 euroa. Slotissa on suhteellisen keskiverto volatiliteetti, sillä siinä on 96.14% palautusprosentti.

Millaisia kuvakkeita Night Wolves slotista sitten löytyy? Löydät slotista purppuranpunaisen ruudun, oranssin hertan, sinisen padan ja violetin ristin. Nämä kuvakkeet edustavat slotin pieniä voittoja. L uontoon liittyvät kuvakkeet, kuten sienet ja kävyt, tarjoavat pelin keskikokoiset voitot. Peura ja susi ovat eläinkuvakkeista arvokkaimmat. Tassunjälki on slotin wild, joka korvaa kaikki muut symbolit scattereita lukuun ottamatta. Pelin scatterit ovat ulvova susi ja kuutamo. Molemmilla scattereilla on omat tapansa maksaa voittoja onnekkaimmille pelaajille. Kuutamo on slotin arvokkain symboli, jonka avulla sinun on mahdollista voittaa pääpotti.

Night Wolves ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Night Wolves pelin wild ilmestyy vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Onnistuessasi keräämään vähintään kolme kuutamo-scatteria saat palkkioksi kaksitoista ilmaispeliä. Kuutamo -scatter maksaa myös jättipotin, jos kohdallesi osuu viiden kuutamon sarja voittolinjalle. Pelin aikana sinun on mahdollista kerätä itsellesi lisää ilmaispelejä. Pelin kaikki voittolinjat ovat vasemmalta oikealle, paitsi kuutamo -scatter voi maksaa voitot myös oikealta vasemmalle. Bonuskierrokset eroavat tavallisista kierroksista siinä, että niiden aikana esiintyy enemmän wildeja ja ne voivat pinoutua peittämään kokonaisen kiekon, jolloin luvassa on suuriakin voittoja.

Ulvo kuuta ja vie voitot kotiin! Night Wolves on ihastuttava slotti, jossa suuret voitot odottavat onnekkaimpia pelaajia. Parhaassa tapauksessa voit voittaa jopa 6000 euroa!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming mahdollistaa yölliset seikkailut suurien ja voimakkaiden petojen kanssa, sillä Night Wolves slotissa pääset liittymään susilaumaan. Yhdessä uusien ystäviesi kanssa pääset metsästämään upeita voittoja ja ulvomaan kuuta. Ilmaispeliversion avulla voit tutustua pelin eri ominaisuuksiin ja uuteen laumaasi rauhassa. Ilmaiseksi pelaaminen on myös hyvä tapa rentoutua arjen keskellä, kun voit huviksesi pyöritellä kiekkoja. Kannattaa tosin muistaa, että ilmaiseksi pelaamalla et voi voittaa rahaa itsellesi. Rahapalkintojen voittaminen on mahdollista ainoastaan rahasta pelaamalla. Pelaamiseen sopivat kaikki yleisimmät laitteet. Varmista vain, että käytössäsi on mahdollisimman hyvä nettiyhteys.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×