Mundial Fever Light

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Mundial Fever Light

How to play Mundial Fever Light

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Jalkapallon ystäville on nyt tarjolla ainutlaatuinen kolikkopeli, joka vie heidät keskelle valaistua stadionia. Onnistutko kannustamaan oman joukkueesi voittoon? MOBILE Mundial Fever Light slot näyttää upealta. Kiekkojen takana aukeaa vihreä jalkapallokenttä, jota reunustaa katsomo. Katsomo on täynnä kannustavia ihmisiä. Isot ja kirkkaat valot valaisevat koko kentän, jolloin sinun on mahdollista nähdä kaikki viisi jalkapallojoukkuetta, jotka kilpailevat mestaruudesta. Oryx on onnistunut hyvin kiteyttämään stadionin tunnelman niin visuaalisesti kuin myös äänimaailman kannalta. Valmistaudu kannustamaan oma joukkueesi voittoon, kun laitat kiekot pyörimään!

Kiekkoja löytyy viisi kappaletta ja ne ovat kolme riviä korkeat. Kuvakkeet asettuvat vihreille rullille, jotka jäljittelevät ruohokenttiä. Kiekkojen vasemmalta ja oikealta reunalta löytyy siniset tolpat, joihin on merkitty slotin voittolinjat. Voittolinjoja löytyy 15 kappaletta. Voittorivit aktivoituvat, kun onnistut saamaan vähintään kolme samanlaista kuvaketta vierekkäisille kiekoille. Onnistuuko oma joukkueesi maalin tekemisessä?

Maine ja kunnia odottaa voittavaa joukkuetta. Potkaise pallo maaliin ja tuuleta voittojasi!

Kuinka pelata Mobile Mundial Fever Light slottia:

MOBILE Mundial Fever Light on nimensä mukaan pelattavissa myös mobiililaitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia jalkapallon MM-kisoista myös tien päällä ollessasi. Pelaaminen mobiilissa tapahtuu samalla tavalla kuin pöytäkoneella pelatessa. Aivan kuten urheiluvedonlyönnissä, sinun on nyt mahdollista panostaa omaan joukkueeseesi. Slotissa pelataan yhdellä kolikolla jokaista riviä kohden. Sinun on määritettävä tämän kyseisen kolikon arvo yhden ja 0,70 sentin väliltä. Näin saat koottua itsellesi pelikassaasi sopivan panoksen, jolla pyörität pelin kiekkoja. Tämä kokonaispanos määrittää myös voittojesi suuruuden.

Onko onnekas olo? Laita kiekot pyörimään joko 0,15 sentillä tai jopa 10,50 eurolla! Slotin volatiliteetti on voittojen kannalta keskiverto, kun sen teoreettinen palautusprosentti on 96.01%.

MOBILE Mundial Fever Light sisältää ainutlaatuisia ja hauskoja kuvakkeita, jotka heräävät henkiin voittavia rivejä luodessaan. Jopa pelin vihreä J, keltainen Q, oranssi K ja punainen A ovat animoitu. J on esimerkiksi maalivahti ja Q puhaltaa pilliin. Slotissa on myös saksalainen, italialainen, brasilialainen, argentiinalainen ja ranskalainen pelaaja. Scatterina on kultainen jalkapallo, joka lentää ruudun halki hurjaa vauhtia. Wildina on nyrpeän näköinen ja erittäin tarkkasilmäinen tuomari. Näiden kuvakkeiden lisäksi pelistä löytyy erikseen Free Spins-symboli ja ylimääräinen bonussymboli.

Mobile Mundial Fever Light ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild ilmestyy vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Bonussymbolien avulla saat pienen rahapalkkion, mikäli saat niitä vähintään kolme kiekoille. Neljällä bonussymbolilla saat 2x kertoimen ja viidellä 5x. MOBILE Mundial Fever Light slotin ilmaispelit aktivoit Free Spins-symbolin avulla, jossa on kultainen pokaali. Ilmaiskierrosten aikana kaksi joukkuetta asetetaan vastakkain, joista vain yksi voi voittaa. Ennen ilmaiskierrosten alkamista voit valita itsellesi voittavan strategian. 10 ilmaiskierrosta sisältää 4x kertoimen, 20 ilmaiskierrosta sisältävät 2x kertoimen, kun taas 40 ilmaiskierroksella et saa laisinkaan kertoimia. Valitse siis viisaasti.

Valitse oma joukkueesi ja lähde tavoittelemaan voittoja! MOBILE Mundial Fever Light on upea slotti, joka sopii kaikille heille, jotka nauttivat vapaasta pelaamisesta!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

MOBILE Mundial Fever Light on pelattavissa sekä ilmaiseksi että rahasta. Ilmaiseksi pelatessa saat tutustua kolikkopelin eri ominaisuuksiin ilman taloudellista riskiä. Samalla saat valittua itsellesi sopivimman joukkueen, jonka maailmanmestaruus matkaa haluat sponsoroida! Ilmaispelien aikana sinun on mahdollista kerätä varsin suuria voittoja tarjolla olevien kertoimien avulla. Mikäli pelaat rahasta, olet varmasti kiinnostunut pelistrategioista. Quasar Gaming suosittelee, että pelaat mahdollisimman pienellä panoksella, jotta saat maksimoitua pelikassasi. Suuret panokset nimittäin syövät pelikassan nopeasti loppuun. Voit toki aina nostaa panostasi, mikäli uskot ilmaiskierrosten osuvan kohdalle seuraavan kierroksen aikana.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×