Mermaid’s Pearl

Rated 4.71/5 based on 68 reviews 68 1 Mermaid’s Pearl

How to play Mermaid’s Pearl

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Quasar Gamingn valmistama Mermaid’s Pearl vie sinut merten syvyyksiin, jossa odottavat paitsi monenlaiset valtamerien asukit, mutta myös aarrearkku täynnä rahaa ja muita arvoesineitä! Tähän seikkailuun sukeltaaksesi et tarvitse kuitenkaan edes snorkkelia, sillä merenneidon matkaan pääset mukavasti kotisohvaltasi käsin. Pelin merellinen teema näkyy sen kaikissa elementeissä. Symboleissa toistuvat monenlaiset kalat ja muut eläimet, pelin päähahmo on viehkeä merenneito ja värimaailma on keskitetty pääasiassa sinisen sävyihin, joita piristetään herkullisin karkkivärein. Tämä slotti vie sinut trooppisiin tunnelmiin kaikkina vuodenaikoina!

Kiekkojen ja voittolinjojen suhteen tämä slotti on hyvin perinteinen: symbolit pyörähtävät esiin viidellä kiekolla, ja voittolinjoja on yhteensä valittavana 20 kappaletta. Voittolinjat täytetään symboleilla, jotka ovat järjestyksessä matalimmasta arvokkaimpaan 9, 10, J, Q, K ja A. Hieman arvokkaampia symboleja ovat keltasininen kala, kultainen merihevonen, vihertävä pallokala, punainen rapu ja vihreä merikilpikonna. Lisäksi mukana on kaksi erikoissymbolia: wild eli merenneito ja scatter, joka on kirstu.

Virittäydy merelliseen tunnelmaan ja kiskaise räpylät jalkaan – merten syvyyksistä voi löytyä aarre!

Kuinka pelata Mermaid's Pearl slottia:

Mermaid’s Pearl -slotti aloitetaan valitsemalla sopiva panos. Panoksen koon voi valita plus- ja miinusnäppäimiä pelialueen alalaidasta painamalla. Kokonaispanos näkyy Bet-ruudussa. Valitse myös voittolinjojen määrä, joka voi olla viisi, kymmenen tai kaksikymmentä. Tämän jälkeen voitkin aloittaa seikkailun, jonka tavoitteena on tietenkin aarrearkun löytäminen. Paina Aloitus-painiketta tai valitse Autoplay automaattipelaamista varten. Tällöin voit ottaa rennosti ja antaa tietokoneen hoitaa kelan pyörittämisen. Voittavien yhdistelmien osuessa kohdalle, näet voitetun summan ruudun alalaidassa. Myös viimeisin voitettu summa näkyy pelialueen alapuolella.

Tämän pelin teoreettinen palautusprosentti on 92.67%, joka on alle keskitasoa. Tätä paikkaa kuitenkin suhteellisen korkea volatiliteetti. Minimi- ja maksimipanokset ovat 0.20 ja 50 euroa per kierros.

Mermaid’s Pearl sisältää tienkin myös erikoisempia symboleita, joilla saa pelin suurimmat voitot ja mahdollisuuden ilmaiskierroksiin. Ensimmäisenä mainittakoon pelin wild. Sen symbolina on kaunis punahiuksinen merenneito, jolla on päässään kultainen tiara ja kädessään hohtava helmi. Wild paitsi korvaa minkä tahansa tavallisista symboleista, mutta se myös tuplaa voittavien yhdistelmien tuomat palkinnot. Toinen erikoissymboleista on scatter, eli merenpohjassa makaava aarrearkku. Näitä kannattaa toivoa suurin määrin, sillä vaikka jo kaksi yhtä aikaa keloilla olevaa arkkua antavat voittoja, sitä suuremmilla määrillä saa ilmaiskierroksia.

Mermaid's Pearl -pelin ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Mermaid’s Pearl -slotin ilmaispelit käynnistyvät vähintään kolmen aarrearkkusymbolin pyörähtäessä esiin keloille samanaikaisesti. Ilmaiskierrosten määrät ovat poikkeuksellisen huikeita. Kolme scatteria tuo 40 ilmaiskierrosta, neljällä saa 50 ja viidellä 60 ilmaista kierrosta. Mikä parasta, ilmaiskierrosten aikana voi saada lisää scattereita ja täten myös lähes loputtomasti veloituksettomia pelikierroksia! Aina, kun saat voiton, sinulla on mahdollisuus joko lunastaa se sellaisenaan tai pelata hieman uhkapeliä. Voiton voi nimittäin joko saada tuplana tai menettää kokonaan. Millaiseen ratkaisuun sinä päädyt merten syvyyksissä?

Mermaid’s Pearl on peli seikkailunhaluisille, joita kiinnostavat erityisesti slottipelien parhaat aarteet eli ilmaiskierrokset. Aarrearkusta löytyy nimittäin kolikoiden lisäksi roppakaupalla ilmaisia pelikierroksia!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Vaikka Mermaid’s Pearl sisältää runsaasti ilmaiskierroksia kaikille, joille ilmestyy scattereita keloille, pääsee peliin tutustumaan täysin ilmaiseksi Quasar Gaming -sivustolla. Leikkirahalla pelaaminen on erinomainen tapa kokeilla pelin toimintoja käytännössä. Kun symbolit, erikoistoiminnot ja pelin ydinidea ovat tulleet tarpeeksi tutuiksi ilmaispelien kautta, kannattaa tehdä talletus ja kokeilla pelaamista oikealla rahalla. Hyvä pääsääntö rahalla pelaamiseen on se, että viimeistään silloin kun noin puolet pelaamiseen tarkoitetusta talletusmäärästä on käytetty, on hyvä pitää tauko ja nauttia vaikka virkistävä juoma tai välipala. Eikä muuta kuin pelaamisen iloa!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×