Magic Stone

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Magic Stone

How to play Magic Stone

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Gamomat vie pelaajat jälleen kerran jännittävälle seikkailulle Egyptiin. Luvassa on paljon jännitystä, upeita aarteita ja totta kai myös ikimuistoinen matka. Ensin sinun pitää vain päästä perille asti. Matka kuuman aavikon halki vaatii sopeutumista. Pukeudu kevyesti, muista juoda paljon ja käytä hattua, jotta et saa auringonpistosta. Paikanna kartalta sinulle määrätty tutkimuskohde ja etene rauhassa. Muista myös aurinkovoide, jottet pala. Magic Stone on upeasti toteutettu kolikkopeli, josta löytyy kultaisia kirstuja, jalokivillä koristettuja esineitä ja rikkauksia, jotka ylittävät oman ymmärryksesi.

Kiekot on asetettu kiviseinää vasten. Väriltään ne on tummanruskeita. Seinällä voit nähdä hieroglyfejä ja muita mielenkiintoisia kuvioita. Yhteensä pelissä on viisi kiekkoa, joille kuvakkeet asettuvat kolmeen riviin. Voittolinjoja slotista puolestaan löytyy 10 kappaletta. Niistä jokainen on erikseen värikoodattu. Voittolinjat aktivoituvat, kun saat vähintään kolme samanlaista kuvaketta yhdelle riville. Slotista löytyy myös kaksi eri wildia.

Paahtavan auringon jälkeen on mukava päästä varjoon. Astu nyt faaraoiden hautakammioon ja kerää rikkaudet itsellesi!

Kuinka pelata Magic Stone slottia:

Jotta matkasi sujuisi ongelmitta, sinun tulee muistaa olla varovainen. Vanhat hautakammiot voivat sisältää ansoja, jotka laukeavat väärästä askeleesta. Ehkä taikakivet pitävät sinut turvassa? Magic Stone on hyvin jännittävä kolikkopeli, joka tarjoaa pelaajille viihdettä tunnista toiseen. Slotin äänimaailma on hyvin yksinkertainen sisältäen fanfaarit voittojen yhteydessä ja pieniä napsahduksia, kun kiekot pysähtyvät. Kaikki kuvakkeet on myös valmistettu peliin sopiviksi. Pelaaminen aloitetaan asettamalla panos pelin Bet-taulukosta, joka määrittää kolikon arvon. Pienin kolikon arvo on yksi sentti, kun taas suurin on 60 senttiä. Voittolinjojen määrään et voi vaikuttaa.

Suurimmillaan kokonaispanos on kuusi euroa ja pienimmillään se on 10 senttiä. Slotissa on keskiverto/korkea volatiliteetti, josta kielii myös sen 96.07% palautusprosentti. Luvassa on pitkällä aikavälillä varsin muhkeita voittoja.

Magic Stone slotin kuvakkeet ovat varsin yksinkertaiset, mutta peliin sopivat. Huomaat varmaan varsin nopeasti, että kiekoilla esiintyvät pääsääntöisesti korttipakasta tutut symbolit, kuten 9, 10, J, Q, K ja A. Nämä symbolit edustavat slotissa pieniä voittoja. Silmä ja kuoriainen maksavat sinulle keskikokoisia voittoja, kun taas ruukun ja arkun avulla saat pelin isot voitot itsellesi. Slotissa on kaksi eri wildia, joiden avulla voittojen kerääminen onnistuu helpommin. Yksi niistä on hohtava kivilaatta ja toinen on aarrejahtiin lähtenyt nainen.

Magic Stone ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kivilaatta ilmestyy vain kolikkopelin kolmannelle kiekolle. Tämän tapahtuessa se voi muuttaa jopa kolme muuta symbolia wildeiksi, jolloin voittomahdollisuutesi kasvavat entisestään. Symbolit valitaan satunnaisesti. Kivilaatan lisäksi nainen on wild ja se korvaa pelin muut symbolit. Nainen on myös pelin arvokkain symboli, jonka avulla slotin jättipotti on voitettavissa. Jättipotin koko on jopa 1000 kertaa pelaamasi panoksen verran! Magic Stone slotista ei löydy ilmaispelejä, mutta sinun on mahdollisuus kokeilla kahta eri tuplauspeliä. Tuplauspelit aktivoituvat jokaisen voiton jälkeen, mikäli et käytä pelaamisessa autoplaytä.

Mikäli olet koskaan harkinnut aarteenmetsästäjän uraa, kannattaa sinun kokeilla Magic Stone slottia! Luvassa on paljon jännittäviä hetkiä, uskomattomia aarteita ja huikea jättipotti!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Magic Stone on yksi Quasar Gamingn yksinkertaisimmista peleistä, joka tarjoaa paljon viihdettä arkeen. Quasar Gaming mahdollistaa pelaamisen ilmaiseksi. Sinun on silloin mahdollista tutustua peliin kaikessa rauhassa. Kun ilmaispeli ei enää säväytä, voit kokeilla rahasta pelaamista, jolloin jättipotti voi pian olla sinun. Pelaaminen onnistuu kaikilla yleisimmillä laitteilla, eikä pelaamista varten tarvita erillistä sovellusta tai ohjelmaa. Pelaamaan pääset niin iPhonen kuin Android-laitteiden avulla. Laita siis kiekot pyörimään ja lähde jännittävälle seikkailulle Egyptiin, jossa haudatut aarteet odottavat löytäjäänsä. Ei muuta kuin onnea peliin!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×