Lava Loot

Rated 4.00/5 based on 0 reviews 0 1 Lava Loot

How to play Lava Loot

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Hupsista, olet singahtanut aikaan, jolloin maailmaa hallitsivat dinosaurukset. Niiden rinnalla tallustavat ihmiset yrittävät pysyä hengissä niin hyvin kuin vain taitavat alkukantaisilla välineillään. Quasar Gaming on onnistunut luomaan aivan ilahduttavan ja modernin näköisen slotin, joka pistää suorastaan lapsettamaan. Lava Loot on veikeä ja sarjakuvamainen slotti, jossa sinun on tarkoitus kerätä itsellesi huikeita palkintoja kivikaudella. Olisitko uskonut tämän tapahtuvaksi, kun heräsit aamulla? Ei välttämättä tullut pieneen mieleenkään, että aikamatkailu olisi mahdollista. Kiekkojen pyöriessä villit alkukantaiset rummut kumisevat ja maa tuntuu tärisevän. Pyörivätkö voitot käsiisi seuraavan väristyksen aikana vai törmäätkö hirmuliskoihin?

Kiekkojen takana on suuri savuava tulivuori, joka voi alkaa purkautumaan aivan koska rahansa. Alkukantaisten ihmisten tekemiä taideteoksia ja suurten hirmuliskojen luurangot ovat myös esillä kiekkojen takana. Kiekkoja on kaiken kaikkiaan viisi kappaletta ja ne ovat neljä kuvaketta korkeat. Voittolinjoja löytyy jopa 50 kappaletta. Voittolinjat aktivoituvat vasemmalta oikealle, kun saat kolme samanlaista kuvaketta kiekoille.

Tanssi rummutuksen tahtiin tulivuoren juurella ja palaa kotiin kuningastakin rikkaampana!

Kuinka pelata Lava Loot slottia:

Kun astut tähän esihistorialliseen maailmaan, on hyvä tarkistaa, että kaikki raajat ovat tallella. Okei, molemmat kädet ja jalat löytyvät. Seikkailusi voi siis jatkua. Alkukantaisten ihmisten kanssa kannattaa yrittää ystävystyä, sillä he voivat antaa sinulle neuvoja siitä, miten vältät hirmuliskot. Vaihtoehtoisesti sinun on myös mahdollista kesyttää nämä suuret pedot voittojen toivossa. Lava Loot sopii hyvin kaikille pelaajille panostasoista riippumatta. Hyvä vinkki pelaamiseen on se, että pelaat mahdollisimman pienellä panoksella, sillä silloin saat maksimoitua pelikassasi. Suuret voitot toki houkuttelevat monia pelaajia, mutta se tarkoittaa myös suurempaa panosta, jolloin pelikassa voi kuihtua nopeasti.

Pelistä löytyy noin 95.97% palautusprosentti, joten voittojen kannalta slotissa on keskiverto/korkea volatiliteetti. Pääset tutustumaan tähän muinaiseen maailmaan ja sen asukkeihin vain 0,25 sentillä tai jopa 50 eurolla.

Lava Loot slotin ainutlaatuista ja veikeää maailmaa asuttaa hauskat hahmot. Kun astelet kivistä maastoa pitkin, löydät vihjeitä alkukantaisista kansoista. Kivistä hakatut 10, J, Q, K ja A mahdollistavat pienten voittojen keräämisen. Punainen ja sininen dinosaurus tarjoavat keskikokoiset voitot. Isot voitot keräät miehen, naisen, logon ja wildin avulla. Wildina on häkissä istuva dinosaurus. Wild korvaa slotin peruskuvakkeet, mutta ei scatteria. Scatterina on vaaleanpunainen bonuskuvake, jossa on korkeuksiin kohoava tulivuori. Mukana on vielä erillinen laavakuvake, jonka keskellä lukee isolla wild.

Lava Loot ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kun keräät kolme bonussymbolia kiekoille, aktivoit tämän slotin ilmaiskierrokset. Saat silloin käyttöösi 10 ilmaispeliä. Ilmaiskierrosten aikana toiselle, kolmannelle ja neljännelle kiekolle ilmestyy laavasymboli, joka valuu kiekkoa pitkin alemmas jokaisen kierroksen yhteydessä. Ilmaiskierrosten aikana scatter ilmestyy vain kiekoille yksi ja viisi. Sinun on näiden kahden kuvakkeen avulla mahdollista kerätä lisää jännittäviä Lava Loot -ilmaiskierroksia. Laavasymboli ei korvaa scattereita. Ilmaispelien lisäksi slotista löytyy tuplauspeli. Mikäli haluat kokeilla kasvattaa voittojasi, voit aina yrittää arvata seuraavan kortin värin oikein.

Lava Loot on ilahduttava lisä Quasar Gamingn pelivalikoimaan. Sarjakuvamaiset ja mielenkiintoiset hahmot ovat hauskaa seuraa kiekkojen pyöriessä. Ilmaispelien aikana on mahdollista kerätä itselleen upeita voittoja tulivuoren purkautuessa.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming on pelisivusto sinulle, joka pidät erikoisista ja korkealaatuisista kolikkopeleistä. Listoilta löytyy monien tunnettujen pelivalmistajien kolikkopelit, jotka suorastaan huokuvat mielikuvitusta. Miltä sinusta esimerkiksi tuntuisi tutustua merenneitoihin tai päästä matkaamaan ajassa taaksepäin aikaan, jolloin dinosaurukset tallustivat maanpinnalla? Lava Loot vie sinut esihistorialliseen maailmaan, jossa kaikki on mahdollista. Ilmaispelien aikana sinun on mahdollista kerätä itsellesi suorastaan hurjia voittoja. Onko sinusta kohtaamaan hurjat dinosaurukset? Ehditkö nappaamaan voitot itsellesi ennen kuin ne nappaavat sinut? Laita kiekot pyörimään ja ota selvää!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×