Lady Jester

Rated 0/5 based on 0 reviews 0 1 Lady Jester

How to play Lady Jester

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Jotkut pelaajat pitävät sloteista, joista löytyy 3D-animaatioita, mielenkiintoinen tarina tai räjähdyksiä. Sitten on niitä pelaajia, jotka nauttivat yksinkertaisista peleistä, jotka pohjautuvat klassisiin hedelmäpeleihin. Quasar Gamingn listoilta löytyy monta slottia, jotka sisältävät paljon makeita hedelmiä, joiden avulla on hauska yrittää kerätä voittoja kotiin. Lady Jester on yksi näistä sloteista. Tämä kyseinen peli on ulkoasultaan hivenen naisellinen, mutta kuitenkin erittäin viihdyttävä. Tummalta taustalta löytyy violettina hohtavia sydämiä, jotka hohtavat pehmeää valoa kiekkojen takaa. Kiekkoja koristaa kultaiset kehykset. Sekä oikealta että vasemmalta reunalta löytyy slotin kaikki voittolinjat.

Yhteensä voittolinjoja löytyy jopa 40 kappaletta. Sinun on tosin mahdollista säätää voittolinjojen määrää itsellesi sopivaksi. Voittolinjat aktivoituvat silloin, kun saat vähintään kolme samanlaista symbolia slotin kiekoille vasemmalta oikealle. Slotista löytyy viisi kiekkoa, jotka ovat neljä kuvaketta korkeat. Kyseessä on siis varsin suuri pelialue, jolla kerätä itselleen erikokoisia voittoja. Kiekkojen oikeassa ylänurkassa näkyy tarjolla oleva jättipotti.

Hurmaava lady odottaa sinua! Ota ladyä kädestä ja laita kiekot pyörimään voittojen keräämiseksi!

Kuinka pelata Lady Jester slottia:

Lady Jester slotin kiekkojen pyöriessä soi mekaaninen musiikki. Kiekot pysähtyvät, jonka jälkeen peli tarkistaa osuiko kohdalle voittoja. Mikäli niitä löytyy, korostetaan ne pienillä animaatioilla ja voittolinjaa edustavalla värillä. Kun pidät kaikki 40 voittolinjaa aktivoituna, on sinulla suuremmat voittomahdollisuudet. Tutustumalla slotin voittotaulukkoon, saat hyvän käsityksen siitä, millaiset voitot sinua odottaa. Klikkaamalla pelissä olevasta infosta, saat myös lisätietoja itse pelistä. Panoksen saat asetettua bet/line-taulukosta, jossa kolikon arvoa saat säädettyä + ja – painikkeiden avulla. Kolikon arvo vaihtelee yhden sentin ja 1,25 euron välillä.

Kolikkopelin teoreettinen palautusprosentti on 95.12%, jolloin siitä löytyy alhainen/keskiverto volatiliteetti. Pienin panos jokaista kierrosta kohden on 0,40 senttiä ja suurin on 50 euroa. Panoksen koko määrittää myös pelin jättipotin koon.

Koska Lady Jester on klassinen hedelmäpeli, ovat kuvakkeet myös sen mukaisia. Tässä slotissa pienimmät voitot kerätään kirsikoilla, luumuilla, sitruunoilla ja appelsiineilla. Rypäleet, melonit, BAR-kuvakkeet ja seiskat edustavat keskikokoisia voittoja. Isot voitot keräät itsellesi wildin ja scatterin avulla. Wildina on nainen, joka voi korvata kaikki muut slotin kuvakkeista, mutta ei scatteria. Scatterina on vaaleanpunainen hohtava sydän. Kaikki kuvakkeet on hyvin toteutettu. Jokainen kuvake myös hohtaa symbolia edustavalla värillä, jolloin ne erottuvat hyvin kiekkojen tummia taustoja vasten. Hedelmät myös näyttävät yllättävän realistisilta, joka voi miellyttää monia pelaajia.

Lady Jester Ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Vaikka kyseessä on klassinen hedelmäpeli, on tarjolla silti ilmaiskierrokset. Ilmaispelit aktivoit silloin, kun onnistut keräämään vähintään kolme scatteria kiekoille. Saat silloin 15 ilmaispeliä, joilla voit yrittää kerätä itsellesi voittoja. Pelin aikana on mahdollista kerätä itselleen lisää ilmaiskierroksia. Jokainen kerätty wild myös lukitaan kiekoille yhden kierroksen ajaksi samalla, kun se laajenee peittämään koko kiekon. Lady Jester slotin jackpot voitetaan silloin, kun keräät viisi wildia kiekoille ja ne laajenevat peittämään koko kiekon. Slotin kokonaispotti maksetaan vain suurimmalla panoksella pelatessa, muuten pelaajat saavat omaa panostaan vastaavan potin.

Lady Jester on viettelevä ja kaunis slotti, joka tarjoaa muhkeita voittoja kaikille onnekkaimmille pelaajille. Mikäli sinua kiinnostaa voittojen kerääminen, kannattaa sinun yrittää hurmata tämän pelin lady.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Kaunis Lady Jester odottaa sinua saapuvaksi. Hän haluaa tutustua sinuun tarkemmin ja ehkä myös palkita sinut ruhtinaallisesti, mikäli onnistut viihdyttämään häntä. Slotissa oleva jättipotti ja sen eri ominaisuudet tekevät pelaamisesta jännittävää ja mielenkiintoista. Kun kuvakkeet osuvat kiekoille neljän kuvakkeen pinoissa, voi hyvinkin olla kohta juhlan aika. Ilmaispelit mahdollistavat voittojen keräämisen varsin pienellä vaivalla. Quasar Gaming on sivusto sinulle, joka haluat pelata korkealaatuisia pelejä joko ilmaiseksi tai rahasta. Ilmaiseksi pelatessa voit tutustua slottiin ja sen eri ominaisuuksiin ennen kuin lähdet jahtaamaan suuria voittoja.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×