King of the Jungle

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 King of the Jungle

How to play King of the Jungle

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Tiheä viidakko vaikuttaa jatkuvan loputtomiin. Puiden latvusto tuskin päästää auringonvaloa läpi, mutta jatkat silti sinnikkäästi eteenpäin. Miksi? Sitä et itsekään osaa varmasti sanoa. On kuin jokin kutsuisi sinut syvemmälle metsään, joka kuhisee niin vaarallisia kuin vaarattomia eläimiä. Mitä luulet, onnistutko löytämään viidakosta aarteita vai joudutko kasvotusten leijonan kanssa? Gamomat antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutkimusretkelle viidakkoon, jossa pääset tapaamaan erilaisia eläimiä. King of the Jungle on upeasti toteutettu slotti. Viidakko aukeaa kiekkojen takana. Mitä luulet, lymyääkö viidakossa itse Tarzan?

Viidakkoteema on myös edustettu kiekoilla. Slotin viittä kiekkoa reunustaa liaaneista tehty kehys. Jokainen kiekko on kolme kuvaketta korkea. Voittolinjat löytyvät kiekkojen molemmin puolin. Voit itse päättää haluatko pelata 10, 20 vaiko 30 rivillä. Kiekkojen pyöriessä taustalla soi teemaan sopiva letkeä musiikki. Kolikkopeliin kuuluvat myös ilmaiskierrokset, wild ja scatter, joiden avulla viidakkoseikkailusta tulee huomattavasti jännittävämpi.

Astu varovaisesti, sillä viidakossa voi vaania vaara! Onnekkaimmat matkaajat kuitenkin palaavat kotiin rikkaina.

Kuinka pelata King Of The Jungle slottia:

Matkasi viidakkoon käy näppärästi. Ensiksi otat käteesi mukin, täytät sen vedellä ja istut koneesi ääreen. Sen jälkeen etsit käsiisi King of the Jungle slotin ja käynnistät pelin. Lentolippuja tai hotelleita ei tarvitse varata! Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on asettaa itsellesi sopivan kokoinen panos pelin hallintapaneelista. Valitsemalla panoksesi koon oikein, voit maksimoida oman pelikassasi ja samalla myös kerätä itsellesi muhkeita voittoja. Panosta säädetään bet-taulukon avulla, josta löytyy kolikon arvot. Kolikon arvo määrittää kokonaispanoksesi koon. Pienin kolikon arvo on yhden sentin verran, kun taas suurin on jopa 0,60 senttiä.

Viidakkoa pääset tutkimaan niin pienellä panoksella kuin 0,30 senttiä ja niin suurella kuin 18 euroa. Voittojen kannalta slotissa on miellyttävä 96.09% palautusprosentti, joka tarkoittaa sitä, että kyseessä on keskiverto volatiliteetti.

Kuvakkeiden perusteella tämä viidakko sijoittuu Afrikan mantereelle. Pienet voitot käärit 9-, 10-, J-, Q-, K- ja A-symbolien avulla. Mikäli sinun tekee mieli kerätä suurempia voittoja, tulee sinun saada kiekoille papukaijoja, perhosia, paviaaneja ja leijonia. King of the Jungle slotin scatterina on kultainen Afrikka, joka on sijoitettu kultaisten kehysten sisään. Wildina puolestaan on suuri gorilla. Scatteria lukuunottamatta wild voi korvata kaikki muut slotin kuvakkeista. Wild on slotin kuvakkeista myös arvokkain, mikä tarkoittaa sitä, että suurin potti voitetaan gorillan avulla.

King Of The Jungle ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

King of the Jungle -ilmaiskierrokset aktivoituvat, kun onnistut keräämään kolme scatteria kiekoille. Tässä onnistuttuasi saat käyttöösi 10 ilmaispeliä. Ilmaiskierrosten aikana sinun on mahdollista kerätä itsellesi lisää ilmaispelejä. Keräät vain scattereita kiekoille. Ilmaiskierrosten aikana kiekoilla esiintyy enemmän wildeja, mikä tarkoittaa sitä, että todennäköisyys suuriin voittoihin kasvaa huomattavasti. Ilmaiskierrosten lisäksi slotissa on kaksi eri tuplauspeliä, joiden avulla voit kokeilla voittojesi kasvattamista. Ota kuitenkin huomioon, että näissä peleissä todennäköisyys voittoon on 50/50. Kannattaa siis harkita tarkasti, onko voittojen riskeeraaminen sen arvoista.

King of the Jungle mahdollistaa rikkauksien keräämisen viidakon siimeksestä omalta kotisohvalta käsin. Laita kiekot pyörimään ja voita oma panoksesi 1000-kertaisena!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Matkan viidakkoon järjestää Quasar Gaming. Sinun ei tarvitse murehtia lentolipuista, hotelleista tai paikallisista kulkuneuvoista. Voit vain rentoutua mukavasti omalla kotisohvallasi ja antaa King of the Jungle slotin heittää sinut jännittävälle seikkailulle Afrikkaan. Suurienkin voittojen kerääminen onnistuu näppärästi ilmaispelien avulla, mikä on taatusti monien pelaajien mieleen. Slotti sopii hyvin pienen ja suuren budjetin omaaville pelaajille. Pelata voit kaikilla yleisimmillä laitteilla, joihin lukeutuvat älypuhelimet ja tabletit pöytäkoneiden lisäksi. Laita nyt sinäkin kiekot pyörimään ja ryhdy itse viidakon kuninkaaksi!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×