King & Queen

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 King & Queen

How to play King & Queen

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Sinut on kutsuttu kuninkaalliseen puutarhaan, jossa on meneillään suuret juhlat. Luvassa on tanssia, musiikkia, ruokaa ja muuta viihdettä. Pukeudu tyylikkäästi ja astele puutarhaan selkä suorana. Gamomat järjestää nämä juhlat, joita isännöivät kuningas ja kuningatar. King & Queen slotin kiekot on pystytetty linnan puutarhaan. Iso muuri pitää kutsumattomat vieraat ulkona ja puutarhan lammessa uiskentelevat ankat, kalat ja sammakot. Kaikki kasvit, pensaat ja puut näyttävät upeilta, sekä hyvin hoidetuilta. Pelissä olevat punaiset kiekot sopivat hyvin kuninkaallisten tapahtumien väriksi. Älä kuitenkaan turhaan ujostele, vaan mene rohkeasti kättelemään isäntäparia!

Kiekkoja kolikkopelistä löytyy yhteensä viisi kappaletta. Värikkäät kuvakkeet asettuvat kiekoille kolmeen riviin. Voittolinjoja on yhteensä 30 kappaletta, mutta voit itse päättää monellako voittorivillä haluat pelata. Aktivoidaksesi voittolinjat, tulee vähintään kolmen samanlaisen kuvakkeen osua aktiivisille voittoriville vasemmalta oikealle. Slotissa on myös erilaisia ominaisuuksia, jotka kasvattavat voittomahdollisuuksiasi. Näitä ovat mm. wild, scatter ja ilmaiskierrokset.

Juhla kuninkaallisessa puutarhassa alkaa ihan kohta, joten laita kiekot pyörimään, jotta et jää juhlien ulkopuolelle!

Kuinka pelata King & Queen slottia:

King & Queen on oikein tyylikkäästi toteutettu kolikkopeli. Graafiselta ulkoasultaan se on varsin yksinkertainen. Myös peliominaisuuksiltaan tämä kolikkopeli on tehty helpoksi. Sinun tarvitsee vain valita sopiva panos pelikassaasi, ja laittaa kiekot pyörimään. Panoksen saat säädettyä sopivaksi kiekkojen alla olevasta Bet-paneelista. Kasvata tai pienennä panosta omien tarpeidesi mukaan. Samalla voit myös päättää pidätkö kaikki voittolinjat aktivoituna, vai kohotatko pelin vaikeusastetta. Jokaiselta voittoriviltä maksetaan vain suurimmat voitot ja mahdolliset scatter-voitot lisätään voittosummaan. Slotissa on myös autoplay-ominaisuus ja Max Bet-painike, jonka avulla voit pelata heti suurimmalla panoksella.

Suurin pelattava panos on 18 euroa ja pienin on vain 0,30 senttiä. Teoreettinen palautusprosentti on 96.09%. Slotista löytyy siis keskiverto volatiliteetti, joka pitkällä aikavälillä mahdollistaa varsin suuret voitot.

King & Queen slotin yleisimmät kuvakkeet ovat 10, J, Q, K ja A, joiden avulla pystyt keräämään pieniä voittoja. Keskikokoisia voittoja saat sormusten ja haukkojen avulla. Kuningatar ja kuningas puolestaan tuovat peliin isot voitot. Juhlissa kannattaa siis käyttäytyä, mikäli mielii saada voitot kotiin. Kolikkopelin wildina toimii sen logo, joka korvaa kaikki muut slotin kuvakkeista, scatteria lukuun ottamatta. Scatterina taas on kultainen kruunu. Scatter ilmestyy vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Scatterin avulla aktivoit myös pelin ilmaiskierrokset.

King & Queen slotin Ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

King & Queen slotin ilmaiskierrokset alkavat, kun onnistut saamaan kiekoille yhdeksän kruunua. Saat silloin käyttöösi seitsemän ilmaispeliä. Ilmaiskierrosten aikana et kuitenkaan voi kerätä itsellesi lisää ilmaispelejä. Ennen kuin ilmaiskierrokset alkavat, valitaan satunnaisesti yksi erikoissymboli. Vain kuninkaasta, kuningattaresta, haukasta ja sormuksesta voi tulla erikoissymboli. Erikoissymboli ilmestyy kiekoille suurina kuvakeryhminä, jolloin suurien voittojen kerääminen helpottuu. Ilmaiskierrosten lisäksi kolikkopelistä löytyy tuplauspelit. Tuplauspeleissä sinun tulee joko kiivetä seuraavalle tikastasolle tai arvata oikein seuraavan kortin väri, jotta voittosi tuplaantuisi. Mikäli kuitenkin arvaat väärin näissä peleissä, menetät voittosi.

King & Queen kolikkopeli on upeasti toteutettu slotti, joka tarjoaa paljon mielenkiintoisia pelihetkiä kaikille pelaajilleen. Kannattaa laittaa ykköset päälle, sillä kuninkaallinen pari voi palkita parhaiten pukeutuneen vieraan!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

King & Queen pelissä saat juhlia tyylillä keskiyöhön saakka. Sen jälkeen juhlat loppuvat ja on aika lähteä kotimatkalle. Quasar Gaming on sopiva sivusto kaikille, jotka nauttivat juhlimisesta. Kolikkopelin ilmaispeliversion avulla pääset osallistumaan juhlaan ilman taloudellista riskiä. Halutessasi osallistua juhlassa järjestettävään hauskanpitoon, kannattaa sinun harkita rahasta pelaamista. Rahasta pelaamalla voit myös voittaa kolikkopelin jättipotin, joka voi olla jopa 2000x pelaamasi panoksen verran. Kokonaisuudessaan kyseessä on hyvin toimiva kolikkopeli, joka tarjoaa kaikille pelaajille samat lähtökohdat havitella pelin päävoittoa.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×