Kangaroo Land

Rated 5.00/5 based on 45 reviews 45 1 Kangaroo Land

How to play Kangaroo Land

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

EGT hallitsee taidon tehdä miellyttäviä pelejä, joiden parissa viihtyy pitkään. Kangaroo Land on yksi näistä peleistä. Tämä peli vie Australian takamaille, jossa voi törmätä hassuihin kenguruihin ja samalla myös alkuperäiskansoihin, jotka elävät edelleen ilman moderneja hienouksia. Pelin visuaalinen ilme on upea. Taustalla näkyy savanni ja sen eläimiä juoksentelemassa ympäriinsä. Pelin symbolitkin mukailevat tuttua linjaa. Toki siitä löytyy kirjaimia ja numeroita, kuten 10, J, Q, K ja A. Sen lisäksi symboleissa voi nähdä monia eläimiä, kuten lintuja sekä hauskan vesinokkaeläimen.

Pelissä on viisi kiekkoa ja kolme riviä. Kangaroo Landista löytyy 20 voittolinjaa. Pelaaja voi itse päättää linjojen lukitsemisesta. Mitä enemmän linjoja lukitsee, sitä paremmat mahdollisuudet ovat voitolle. Uskalla siis panostaa rohkeasti ja laita kiekot pyörimään. Ehkä savannin eläimet ja alkuperäiskansa ovat juuri sinun puolellasi ja johdattavat sinut suurten voittojen luokse.

Maastoudu siis hyvin ja lähde savannille, mutta muista varoa vaarallisia eläimiä!

Kuinka pelata Kangaroo Land slottia:

Kangaroo Land on upea peli, jonka kehittämiseen on käytetty aikaa ja nähty vaivaa. Tämän pelin idea on pyrkiä keräämään mahdollisimman monta samaa symbolia aktiiviselle voittolinjalle. Numerot ja kirjaimet tuovat pelin pienimmät voitot, joten kannattaa pyrkiä keräämään kuvallisia symboleita. Eläimet ja alkuperäiskansan edustajat tuovat kaikista suurimpia voittoja. Pelistä löytyy myös wildeja ja scattereita, jotka auttavat pelaajaa kohti jättipottia. Tässä pelissä uteliaisuus palkitaan, joten ota askel Australian takamaille, äläkä jätä yhtään kiveä kääntämättä. Jättipotti voi löytyä melkein mistä tahansa.

Pelin pienin panos on 20 senttiä. Suurimmillaan pääsee panostamaan jopa 40 eurolla. Kangaroo Landin teoreettinen palautusprosentti on 96.16%, joten Kangaroo Land -pelissä on siis keskiverto volatiliteetti.

Pelin wild-symbolit tunnistaa logosta ‘wild’. Ne pystyvät korvaamaan kaikki normaalit symbolit, joten wildeilla on mahdollisuus kasvattaa omaa voittopottiaan. On myös mahdollista saada useampi wild kerralla. Joskus koko rulla voi olla täynnä wildeja, joilla voi päästä lähelle jättipottia. Kangaroo Land -pelistä löytyy myös voittoisia scattereita. Lentävä bumerangi edustaa näitä. Kolmella scatterilla pelaaja pääsee ilmaispelien maailmaan. Älä siis pelkää, vaan yritä napata lentävät bumerangit kiinni. Rohkea pelaaja palkitaan ruhtinaallisesti, joten tässä pelissä ei kannata arkailla. Ehkä sinä voit voittaa jättipotin!

Kangaroo Land ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kangaroo Land on peli, jossa ilmaiskierrokset vievät pelaajan kuin toiseen maailmaan. Ilmaispeleihin pääsee vähintään kolmella scatterilla. Niillä pelaaja saa 15 ilmaista kierrosta. Wildit voivat ilmestyä kiekoille myös ilmaiskierrosten aikana. Joskus ne voivat muuttaa koko kiekon wildiksi. Tällöin wildit myös pysyvät kiekoilla toisenkin kierroksen ajan tuoden pelaajalle näin mahdollisuuden hurjiin lisävoittoihin. Parasta pelissä on kuitenkin se, että pelaajalla on mahdollisuus kerätä lisää ilmaispelejä ilmaisten kierrosten aikana. Nappaa siis lisää scattereita ja pelaa ilmaiseksi. Se onkin kannattavaa pelaajalle.

Kangaroo Land on upean visuaalinen peli, jossa hypätään Australiaan. Hyppivä kenguru ja lentävä bumerangi tuovat suuria voittoja niille, jotka saavat ne kiinni.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Kangaroo Land on peli, jota jokaisen kannattaa koittaa edes kerran. Quasar Gaming tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden päästä kokeilemaan peliä ilmaiseksi. Leikkirahalla pelaaminen onkin tehnyt mahdolliseksi sen, että pelaaja voi tutustua pelin sääntöihin ennen kuin päättää omalla rahalla panostamisesta. Kun olet kokeillut ilmaispeliä, on aika rekisteröityä ja tallettaa rahaa pelitilillesi. Sen jälkeen sinun tehtäväksesi jää vain päättää panoksen määrä ja laittaa kiekot pyörimään. Uskalla panostaa rohkeasti, sillä silloin voit tavoitella suurimpia potteja. Muista kuitenkin samalla tarkkailla omaa pelikassaasi.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×