Guns N’ Roses Video Slots

Rated 4.34/5 based on 3 reviews 3 1 Guns N’ Roses Video Slots

How to play Guns N’ Roses Video Slots

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

NetEnt on kehittänyt jo useita yhtyeisiin perustuvia kolikkopelejä, joissa päästään pelaamaan hyvän musiikin tahdissa. Myös Guns N’ Roses™ kuuluu tähän kategoriaan. Rakastatko sinäkin tätä huimaa suosiota nauttivaa rockyhtyettä? Jos vastasit kyllä, tämä peli on taatusti sinun mieleesi. Pääsetkin pelaamaan yhdessä Axl Rosen ja Slashin kanssa. Ehkä voitte jopa ystävystyä, jos kaikki menee hyvin. Nämä herrat haluavat myös jakaa rikkauksiaan kanssasi, joten ole valmiina ottamaan kaikki vastaan. Ole siis rohkea ja panosta korkeilla summilla. Näin pääset suurien voittojen makuun.

Pelistä löytyy viisi kiekkoa, kolme riviä ja jopa 25 voittolinjaa. Linjojen lukitsemisesta saa päättää itse. Mutta varmaa on, että mitä suuremmalla riskillä pelaa, sitä paremmat mahdollisuudet on myös voittaa pelin jättipotti. Aseta siis juuri sinulle sopiva panos ja pistä kiekot pyörimään. Vain pelaamalla voit voittaa, joten kokeile jo heti tänään!

Tule rokkaamaan yhdessä maailman suosituimpaan kuuluvan rockyhtyeen kanssa ja kerää samalla voittoja!

Kuinka pelata Guns N' Roses™ slottia:

Guns N’ Roses™ -peliä sijoittuu yhtyeen keikalle. Pelaaja seisoo yleisön joukossa ja katselee kohti lavaa, jossa rokkikukot antavat kaikkensa yleisölle. Pelin yksinkertaisena ideana on saada mahdollisimman monta samaa symbolia yhdelle voittavalle linjalle. Muun muassa koko kiekon kokoiset wildit auttavat tässä. Pelin pienimpiä voittoja tuovat useimmiten kiekoille ilmestyvät symbolit, kuten 10, J, Q, K ja A. Sen sijaan suurempia voittoja saa kaikilla kuvallisilla symboleilla, joita ovat esimerkiksi itse Guns N’ Rosesin muusikot ja heidän käyttämänsä plektrat.

Peliä voi pelata minimissään vain 20 sentillä. Maksimipanos taas voi olla jopa 200 euroa. Guns N’ Roses -pelissä on 96.45% palautusprosentti, eli sillä on alhainen/keskiverto volatiliteetti.

Guns N’ Roses™ -pelistä löytyy wildeja ja scattereita, jotka esiintyvät Bonus-symbolin muodossa. Tässä pelissä wildit eivät kuitenkaan ole aivan tavallisia wildeja, vaan ne ovat expanding wildeja, jotka kasvavat koko kiekon kokoiseksi. Tällä tavalla pelaajalla on enemmän mahdollisuuksia päästä käsiksi jättipotteihin. Wildin taustalla on Guns N’ Rosesin logo ja sen päällä koreilee isolla teksti wild. Nämä symbolit eivät siis takuulla jää huomaamatta. Sen lisäksi pelistä löytyy Appetite for Destruction Wild, jona toimii Slash. Nämä wildit voivat korvata kaikki muut normaalit symbolit.

Guns N' Roses™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Guns N’ Roses™ -pelin scatterina toimii Bonus-merkki, jossa on vinyylilevyn kuva. Jos näitä onnistuu saamaan kiekoille 1, 3 ja 5, on oikeutettu Bonus Wheel -bonuspeliin. Bonuspelejä on itse asiassa kolme. Ne ovat Crowd Pleaser Bonus, Encore Free Spins -bonus tai suora voitto. Crowd Pleaserissa pelaaja pääsee valitsemaan kahdeksasta ikonista. Valintoja saa tehdä kolme. Tässä ilmaispelissä voitot paljastuvat näiden takaa. Encore Free Spinseissa pelaaja taas saa 10 ilmaispeliä, jonka aikana voi saada laajenevia wildeja yhtyeen muusikoiden muodossa.

Guns N’ Roses™ on erittäin visuaalinen peli, joka miellyttää taatusti musiikista pitäviä pelaajia. Myös pelin äänitehosteet ovat taidokkaasti kehitettyjä ja sopivat peliin.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Guns N’ Roses™ on koukuttava peli, jota pelaa mielellään jo taustalla kuuluvan musiikin vuoksi. Quasar Gaming tarjoaa nyt mahdollisuuden päästä kokeilemaan peliä ilmaiseksi ennen oikealla rahalla panostamista. Ilmaispeli on oiva keino päästä tutustumaan pelin sääntöihin ja myös sen lukuisiin erikoisominaisuuksiin. Kun koet olevasi valmis panostamaan, tee vain pelitili ja talleta sinne rahaa. Näin pääset pelaamaan aina, kun niin haluat. Aseta itsellesi sopivan kokoinen panos ja lähde jännittämään, miten sinut otetaan vastaan rockpiireissä. Ehkä lähdet voittajana kotiin.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×