Glamorous Times

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 Glamorous Times

How to play Glamorous Times

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Gamomat lähestyy sinua tällä kertaa kolikkopelin kanssa, jonka nimi on Glamorous Times. Kolikkopelissä on teemana juhlat, joihin pääsee vain kaikki tärkeimmät henkilöt. Slotissa yhdistyy liki aatelismainen juhla ja vintagehenkiset kuvakkeet. Tämä retromainen kolikkopeli tarjoaa kaikille pelaajille paljon jännittäviä pelihetkiä omasta kokemus- tai panostasostaan riippumatta. Slotti on ainutlaatuinen. Se sijoittuu suurkaupunkiin, joka on valaistu neonvaloin. Kaupunkia reunustaa tummansininen meri, joka yltää kiekoille asti. Siniharmaiden kiekkojen ympärillä on kullatut kehykset, joihin on upotettu kolme pientä lamppua. Kuvakkeet ovat värikkäät ja hyvin toteutettu.

Tanssiaisiin valmistaudutaan hajuvesin ja juhlapuvuin. Liputkin on hyvä ottaa mukaan ja kelloa kannattaa pitää silmällä, jotta ei vain myöhästyisi. Tästä slotista löytyy viisi kiekkoa, jolle sen värikkäät kuvakkeet asettuvat kolmeen riviin. Kiekoille mahtuu 30 voittolinjaa, jotka kaikki aktivoituvat vähintään kolmen kuvakkeen avulla. Slotista löytyy myös wild, ilmaiskierrokset ja scatter, joiden avulla tansseista tulee ikimuistoiset.

Tanssikengät jalkaan ja parkettia kuluttamaan! On aika laittaa lanteet keinumaan!

Kuinka pelata Glamorous Times slottia:

Glamorous Times slotissa soi svengaava musiikki kiekkojen pyöriessä. Tämä, jos mikä herättää tanssiaiset henkiin. Tanssiaisia varten sinun tulee muistaa hankkia itsellesi lippu, jotta sinut päästetään osallistumaan juhlaan. Lipun saat ostettua pienen panoksen avulla, jonka saat säädettyä bet-taulukosta. Tämä taulukko määrittää pelattavan kolikon arvon. Vieressä on myös taulukko, jonka avulla voit säätää käytössä olevien voittorivien määrän. Voittorivien lukumäärä on säädettävissä myös kiekkojen reunoilla olevien lukujen mukaan. Näitä lukuja ovat 10, 20 ja 30. Kolikon arvo vaihtelee yhden sentin ja viiden euron välillä.

Parhaasta tanssijan tittelistä voit lyödä vetoa joko 150 eurolla tai vain 0,30 sentillä. Voittojen kannalta on ilahduttavaa tietää, että slotista löytyy keskiverto volatiliteetti ja 96.13% palautusprosentti.

Glamorous Times slotin wildina on sen logo, joka muistuttaa lippua tai tanssiaisia mainostavaa kylttiä. Wild korvaa slotin kaikki muut kuvakkeet, mutta ei scatteria. Gramofoni on slotin scatter, joka tuo voitot, mikäli saat niitä yhdeksän kappaletta kiekoille. Slotin pieniä voittoja edustaa värikoodatut symbolit korttipakasta. Näitä ovat 10, J, Q, K ja A. Keskikokoisia voittoja keräät hajuvesipullon ja kellon avulla, kun taas isot voitot pussitetaan naisen ja miehen avulla. Mies on slotin toiseksi arvokkain symboli, kun taas wild on arvokkain.

Glamorous Times ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kun onnistut keräämään kiekoille yhdeksän scatteria, saat itsellesi seitsemän ilmaispeliä. Scatter ilmestyy pinottuna kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Ilmaiskierrosten aikana ei voi kerätä itselleen lisää uusia pyöräytyksiä. Kun ilmaiskierrokset alkavat, arvotaan yksi bonussymboli, joka ilmestyy superkuvakkeina kiekoille kierrosten aikana. Vain hajuvesipullo, kello, mies ja nainen voivat olla erikoissymboleita. Glamorous Times slotin jättipotti voitetaan wildin avulla. Keräämällä kiekoille niitä viisi kappaletta, saat suurimmalla panoksella pelatessasi jopa 5000 euron arvoisen potin. Lisäksi slotissa on tuplauspeli, joka aktivoituu jokaisen voiton jälkeen.

Glamorous Times heittää sinut vuoteen 1920, jolloin svingi oli kingi. On aika laittaa oma tanssijalka heilumaan ja lanteet keinumaan! Onnistutko sinä pussittamaan illan päätteeksi upean jättipotin?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Glamorous Times on erittäin tyylikäs slotti, jossa musiikki tempaa mukaansa ja ilta kuluu hujauksessa ohi. Millaiset tanssiliikkeet sinä omaat ja voiko niillä kruunata itsensä parkettilattioiden kuninkaaksi? Slotin ilmaispelien aikana on mahdollista kerätä itselleen suuriakin voittoja, jotka kruunaavat hauskan illan. Quasar Gaming isännöi näitä tanssiaisia, joista sinun on mahdollista kävellä kotiin voittajana! Pääset kokeilemaan peliä ilmaiseksi, jolloin saat tutustua sen eri ominaisuuksiin rauhassa. Demoversion jälkeen rahasta pelaaminen ei enää tunnu yhtä pelottavalta ajatukselta. Laita nyt sinäkin kiekot pyörimään ja nauti ihanasta illasta!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×