Fortune Spells

Rated 4.96/5 based on 42 reviews 42 1 Fortune Spells

How to play Fortune Spells

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Nyt on luvassa matka EGT:n luomaan taikamaailmaan, joka on täynnä voimakkaita loitsuja, taruolentoja ja paljon muuta! Taika on vahvimmillaan metsässä, joten ei ole ihme, että kolikkopelin ulkoasussa komeilee upeana kukkiva luonto. Metsän raja näkyy kaukaisuudessa ja tulikärpäset pyörivät kiekkojen ympärillä. Fortune spells slotissa pääset tutustumaan velhoihin, keijuihin ja muihin tarujen olentoihin, joihin lukeutuvat muun muassa menninkäiset ja yksisarviset. Astu sinäkin taianomaisen metsän siimekseen aarteita etsimään. Ehkä nyt olisi aika värväytyä velhon oppipojaksi ja laittaa kiekot pyörimään!

Slotin kiekkoja ympäröivät kultaiset kehykset. Yhteensä kiekkoja löytyy viisi kappaletta. Kuvakkeet asettuvat kiekoille kolmeen riviin jokaisen pyöräytyksen jälkeen. Aktivoidaksesi kolikkopelin voittolinjat, tulee vähintään kolmen samanlaisen kuvakkeen asettua vierekkäisille rullille vasemmalta oikealle. Voittolinjoja slotista löytyy kymmenen kappaletta. Aktiivisten voittolinjojen määrä on säädettävissä. Slotista löytyy myös wild, scatter ja ilmaiskierrokset, joiden avulla on mahdollista pussittaa suuriakin voittoja.

Ota keijua kädestä ja anna hänen johdattaa sinut syvemmälle taianomaiseen metsään!

Kuinka pelata Fortune Spells slottia:

Fortune Spells on kaunis kolikkopeli. Kiekot ovat täynnä lehtiä, jotka toimivat pehmusteena slotin kuvakkeille. Kolikkopelin luontoteema saa sinut rentoutumaan ja nauttimaan pelihetkistä, yhdessä uusien ystäviesi kanssa. Kolikkopelin pelimekaniikka on yksinkertainen, joten kuka tahansa oppii pelaamaan nopeasti. Kun peli latautuu, tulee sinun asettaa itsellesi sopivin panos. Tämä tapahtuu menemällä kolikkopelin asetuksiin. Kolikkopelin kolikon arvo on esimääritetty, joten siihen et voi vaikuttaa. Voit vaikuttaa vain kokonaispanoksesi kokoon ja voittorivien määrään. Pelissä on viisi erikokoista panosta, joista voit valita itsellesi mieleisimmän.

Pienin kokonaispanos on 0,10 senttiä, kun taas suurin panos on 20 euroa jokaista kierrosta kohden. Slotissa on keskiverto/korkea volatiliteetti, josta kielii myös sen 96.16% palautusprosentti.

Fortune Spells kolikkopelin taika ei rajoitu vain sen teemaan vaan se yltää myös pelin kuvakkeisiin. 10, J, Q, K ja A kimaltelevat kauniisti auringossa ja vahvistavat taikavoimiasi, kun onnistut keräämään niitä kiekoille. Täplikkäät sienet ja menninkäinen edustavat pelin keskikokoisia voittoja. Kaunis keiju ja vanha velho ovat pelin arvokkaimmat symbolit. Slotissa oleva yksisarvinen on kuitenkin pelin tärkein symboli, sillä sille on annettu kaksi erittäin tärkeää tehtävää. Yksisarvinen on nimittäin sekä wild että scatter. Se korvaa kaikki muut pelin kuvakkeet ja aktivoi slotin ilmaiskierrokset.

Fortune Spells ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Fortune Spells -ilmaiskierrokset saat vähintään kolmen yksisarvisen voimin. Saat silloin käyttöösi 12 ilmaiskierrosta ja yhden laajentuvan symbolin. Tämä laajentuva symboli arvotaan ennen ilmaispelien alkua. Symbolin laajentuessa se peittää kokonaisen kiekon. Laajentuvia symboleita tulee olla vähintään kaksi kiekoilla, jotta ne laajenisivat. Ilmaiskierrosten aikana on mahdollista kerätä lisää ilmaispelejä yksisarvisten avulla. Ilmaiskierrokset pelataan uusilla kiekoilla. Ilmaiskierrosten lisäksi kolikkopelissä on tuplauspeli, jonka avulla voit kokeilla tuplata voittosi. Tuplauspeli aktivoituu jokaisen voittavan kierroksen jälkeen, mikäli et hyödynnä pelin autoplay-ominaisuutta.

Fortune Spells taiat ovat käsiesi ulottuvissa! Anna taian johdattaa sinua metsän halki kohti 100 000 kolikon jättipottia! Ehkä löydät sen uusien ystäviesi kanssa?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gamingillä on nyt uusi taikakurssi avoinna kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan loitsuja. Upea Fortune Spells slotti vie sinut taian täyteiseen maailmaan, jossa metsän asukit auttavat sinua löytämään rikkauksien salat. Quasar Gaming antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua pelin yksisarvisiin, keijuihin ja velhoihin ilmaispelin avulla. Ilmaispelin avulla saat rauhassa ystävystyä tarujen olentoihin, jonka jälkeen rahasta pelaaminen on kenties jopa jännittävämpi kokemus. Nouse nyt sinäkin yksisarvisen selkään ja laita kiekot pyörimään! Luvassa on paljon jännittäviä pelihetkiä heille, jotka jaksavat uskoa.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×