Flaming Hot

Rated 4.98/5 based on 49 reviews 49 1 Flaming Hot

How to play Flaming Hot

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Valmistaudu tulikuumaan menoon Flaming Hot nimisessä kolikkopelissä. Pelin on luonut EGT, joka on päättänyt lisätä tähän klassiseen hedelmäpeliin villejä yksityiskohtia. Tämä kolikkopeli on pelattavissa kaikilla yleisimmillä laitteilla, joihin lukeutuvat pöytäkoneet, tabletit ja älypuhelimet. Värimaailmaltaan kolikkopeli on tumman toffeen värinen. Kiekkojen takana oleva tausta näyttää hiukan kuluneelta, mikä lisää siihen retrohenkeä. Kiekot puolestaan ovat hivenen vaaleammat kuin itse tausta. Pelin hedelmäkuvakkeet ovat hivenen sarjakuvamaiset, mutta hyvin kauniisti toteutettu. Värimaailmaltaan ne sopivat hyvin slotin kokonaisuuteen. Kiekkojen molemmin puolin löytyy kolikkopelin voittolinjat.

Voittolinjat on lukittu, joten et voi vaikuttaa niiden lukumäärään. Yhteensä niitä löytyy 40 kappaletta. Kiekkoja slotista löytyy viisi kappaletta, jotka ovat neljä kuvaketta korkeat. Kiekot syttyvät tuleen, kun voitot osuvat kohdalle. Vaikka kyseessä onkin klassinen kolikkopeli, löytyy siitä erikoissymboleita, joiden avulla voit kasvattaa voittomahdollisuuksiasi huomattavasti. Voit myös kokeilla onneasi tuplauspelissä tai yrittää voittaa itsellesi yksi pelin mysteeripoteista.

Kerää itsellesi villejä ja kuumia voittoja hedelmien avulla! Voit voittaa panoksesi jopa 500-kertaisena!

Kuinka pelata Flaming Hot slottia:

Flaming Hot -kolikkopeli näyttää upealta niin pienellä kuin suurella näytöllä. Kun käynnistät pelin, voit näppärästi tutustua sen voittotaulukkoon. Skrollaamalla alaspäin näet pelissä olevat kuvakkeet, niiden arvot ja mitä ominaisuuksia pelistä löytyy. Samalla näet myös, millaisia voittolinjoja slotista löytyy. Voit päättää haluatko pelata äänet päällä, hyödyntää automaattipeliä tai kasvattaa panostasi. Automaattipelin aikana et voi kokeilla onneasi tuplauspelissä. Kokonaispanoksesi määräytyy valitsemasi kolikon arvon mukaan, joka voi olla yksi, kaksi tai kolme senttiä. Sen jälkeen valitset pelikassaasi sopivan kokonaispanoksen joko pelin asetuksista tai kolikkopelin hallintapaneelista.

Liekit leimahtavat jo pelkästään 0,40 sentillä, mutta halutessasi voit pelata jopa 240 eurolla! Slotissa ei ole järin alhainen volatiliteetti, vaan se on pikemmin korkeahkoa keskitasoa. Tämä johtuu siitä, että slotissa on 96.91% palautusprosentti.

Vain suurimmat Flaming Hot voitot jaetaan jokaiselta riviltä. Scatter-voitot maksetaan riippumatta siitä, miten kuvakkeet asettuvat kiekoille. Slotissa oleva wild on kuvake, jossa on keltainen teksti. Scatterina on $-symboli. Wild ei korvaa scatteria. Scatterin jälkeen arvokkain symboli on slotissa oleva punainen seiska. Bar-symboli, vesimeloni ja banaanit mahdollistavat keskikokoisten voittojen keräämisen. Kaikki paitsi punainen seiska vaatii vähintään kolme samanlaista symbolia voittavan rivin luomiseksi. Kaikki voittavat rivit tulee aktivoida vasemmalta oikealle alkaen ensimmäisestä kiekosta. Muista, että vaikka suuret voitot ovat mieleesi, kannattaa sinun harkita pienellä panoksella pelaamista.

Flaming Hot ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kolikkopelin erikoisominaisuudet jäävät pitkälti sen scatterin ja wildiin, sillä tästä pelistä ei löydy esimerkiksi ilmaispelejä. Toki, mikäli ne haluaa kategorisoida erikoisominaisuuksiksi, voidaan tässä vaiheessa mainita tuplauspeli ja jaossa olevat mysteeripotit. Tuplauspeli aktivoituu kaikkien voittojen jälkeen, jos sinulla ei ole automaattipeli käytössä. Sinun tulee arvata oikein seuraavan kortin väri voiton tuplaamiseksi. Flaming Hot slotin mysteeripotit ovat esillä kiekkojen yläpuolella. Nämä potit ovat voitettavissa erillisten jättipottikorttien avulla. Jättipottikortit aktivoituvat satunnaisesti maksetun kierroksen jälkeen, jolloin sinun tulee saada kolme samanlaista symbolia (ruutu, pata, hertta tai risti) potin voittamiseksi.

Liekit nuolevat nilkkojasi voittojen osuessa kohdalle Flaming Hot slotissa! Tämä upea kolikkopeli jaksaa viihdyttää kaikkia pelaajia, jotka haluavat fiilistellä retrohenkisillä peleillä.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Mikäli haluat nauttia vapaasta pelaamisesta, on Quasar Gaming kuin luotu sinulle. Voit itse päättää milloin haluat pelata ja millä laitteella. Löydettyäsi itsellesi sopivan pelin, kuten esimerkiksi Flaming Hot slotin, voit aloittaa pelaamisen turvallisessa ympäristössä. Vaikka slotissa ei ole ilmaispelejä tarjolla, on kaikilla pelaajilla silti mahdollisuudet suurien voittojen keräämiseen. Sinun tarvitsee vain kerätä vaadittuja symboleita slotin kiekoille tai odottaa jättipottikorttien aktivointia. Muista myös pitää taukoja pelatessasi. Näin pelaaminen on huomattavasti hauskempaa, pelasit sitten ilmaiseksi tai rahasta.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×