EXPLODIAC

Rated 0.00/5 based on 0 reviews 0 1 EXPLODIAC

How to play EXPLODIAC

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Nykyään kolikkopelit kilpailevat keskenään siitä, millä on upein ja viimeisen päälle viimeistelty ulkoasu. On fotorealistista, tyyliteltyä ja minimalistista peliä, mutta mukaan mahtuvat myös ne kolikkopelit, joihin on haettu inspiraatiota klassista hedelmäpeleistä. Gamomat on julkaissut tämän pelin, joka on täynnä räjähtävää jännitystä. Explodiac on kolikkopeli, jonka ulkoasu on hyvin yksinkertainen. Kiekot istuvat ruosteen värisen taustan päällä, joka näyttäisi peilaavan liekkejä. Äänimaailma on myös hyvin yksinkertainen. Taustalla soi letkeä musiikki, kun taas voittojen osuessa kohdalle kuuluu pieni fanfaari ja voittava rivi korostetaan vielä erikseen värillä.

Kiekkoja slotista löytyy yhteensä viisi kappaletta, joille pelissä olevat hedelmät asettuvat kolmeen riviin. Voittolinjoja slotista löytyy jopa 20 kappaletta. Voit kuitenkin itse päättää, haluatko pelata kaikilla vaiko vain 10 voittolinjalla. Jotta saisit yhden kolikkopelin voittolinjoista aktivoitua, tulee vähintään kolmen samanlaisen kuvakkeen asettua vierekkäisille kiekoille. Kolikkopelissä on myös wild, joka kasvattaa voittomahdollisuuksiasi.

Onko sinusta pommin purkajaksi? Nyt on aika laittaa taitosi koetukselle!

Kuinka pelata Explodiac slottia:

Kuten nimestä Explodiac saatoit jo päätellä, on luvassa myös räjähteitä. Räjähteet ja hedelmät ovatkin erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä. Kolikkopelin yksinkertaisuus näkyy myös sen pelattavuudessa. Panosten asettaminen, voittotaulukon lukeminen ja pelaaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Kun peli latautuu ja näet edessäsi pelin kiekot, tulee sinun ensiksi valita itsellesi sopivan kokoinen panos. Tämä tapahtuu kiekkojen alla olevasta taulukosta, jossa lukee Bet. Klikkaat vain plus- ja miinus-painikkeita, kunnes olet tyytyväinen. Bet-taulukon vierestä löytyy myös taulukko aktiivisten voittolinjojen säätämiseen. Voittotaulukon painike on sininen.

Kokonaispanos määräytyy valitun kolikon arvon mukaan. Pienin pelattava panos kierrosta kohden on 20 senttiä ja suurin on 12 euroa. Slotin teoreettinen palautusprosentti on 96.12%, eli siitä löytyy keskiverto volatiliteetti.

Explodiac slotissa kuvakkeet tuovat siihen paljon kaivattua väriä. Kuvakkeet ovat myös hyvin pelkistettyjä, mutta kuitenkin tunnistettavissa. Kirsikat, sitruunat, appelsiinit ja luumut edustavat tässä slotissa pieniä voittoja. Rypäleet ja melonit puolestaan edustavat keskikokoisia voittoja. Pelin arvokkain symboli on sen oranssin värinen seiska. Slotissa on myös wild, jota edustaa musta pommi. Tällä pommilla on erikoinen tarkoitus, joka edesauttaa voittojen keräämisessä. Wildin lisäksi sinun on myös mahdollista törmätä Maxi-pommiin tai Pommi MP:hen. Tämä pommi on käytössä vain, mikäli aktivoit Maxi Playn kiekkojen alta.

Explodiac ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Explodiac ei sisällä scatteria, joka aktivoisi ilmaispelit. Ilmaispelejä slotista ei siis löydy. Siitä huolimatta kolikkopelissä olevat pommit tuovat slottiin mielenkiintoisen käänteen. Kun pommi osuu kiekoille, se räjähtää. Mikäli onnesi vain on myötä, voi kolme kokonaista kiekkoa muuttua wildeiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että luvassa voi olla suuriakin voittoja. Maxi Play toimii samalla tavalla kuin peruspeli, mutta tällä kertaa pelataan isommilla panoksilla. Maxi Play tuplaa kokonaispanoksesi, tuplaa pommien määrän ja mahdollistaa siten huomattavasti suuremmat voitot! Kyllä kannatti käydä pomminpurkukurssilla.

Suojaa korvasi ja laita kiekot pyörimään Explodiac slotissa. Yksinkertaisesta ulkoasusta ja pelattavuudestaan huolimatta tämä kolikkopeli jaksaa yllättää. Suuret voitot voivat suorastaan räjähtävät kasvoille koska tahansa!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming on päättänyt antaa sinulle mahdollisuuden leikkiä räjähteillä edellyttäen, että kaikki turvallisuuteen liitettävät yksityiskohdat ovat hallussa. Muista siis suojalasit, korvasuojat ja mielellään myös turvallinen välimatka kaikkiin räjähteisiin, jottei vahinkoa vain tapahdu. Explodiac slotin pommit ovat onneksi lähinnä paukkupapatteja, joten mitään suurta vahinkoa ei pääse tapahtumaan. Pääset tutustumaan tähän erikoiseen kolikkopeliin täysin ilmaiseksi ilmaispelin avulla, mikäli räjähtävät wildit ja suuret voitot ovat mieleesi. Ilmaispelin jälkeen voit kokeilla rahasta pelaamista, jolloin voit voittaa panoksesi 100-kertaisena. Ota siis mukava asento ja aloita pelaaminen!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×