Easy Peasy Lemon Squeezy!

Rated 5.00/5 based on 61 reviews 61 1 Easy Peasy Lemon Squeezy!

How to play Easy Peasy Lemon Squeezy!

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Easy Peasy Lemon Squeezy on erittäin värikäs kolikkopeli Quasar Gaminglta. Nimestä päätellen voisit olettaa, että tarjolla on jonkinnäköinen hedelmäpeli, jonka kiekot olisivat täynnä hedelmiä tai jopa juomia. Näin ei kuitenkaan ole. Tämä kolikkopeli on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena ulkoasun kannalta. Tausta on musta vihreillä roiskeilla. Kolikkopelin otsikon takaa löytyy puolestaan keltaisia roiskeita, mikä erottaa otsikon pelin muusta ulkoasusta. Kolikkopelin kiekot taas ovat keltaisten kehysten sisällä ja hallintapaneeli on myös keltainen. Kiekkojen pyöriessä kuulet kellojen helinää, kun taas kiekkojen pysähtyessä kuuluu pieni tömähdys.

Kiekkoja slotista löytyy viisi kappaletta, joille kuvakkeet asettuvat kolmeen riviin. Peliin on valittu mahdollisimman kirkkaat värit, jotta kuvakkeet erottuisivat kiekoilta hyvin. Kiekkojen molemmin puolin löytyvät pelin 20 voittolinjaa numeroituna. Slottiin kuuluu peräti kolme eri scatteria ja yksi wild. Kolme scatteria tarkoittaa sitä, että peliin kuuluu kolme eri bonuspeliä, joita ovat ilmaiskierrokset, Lemon Squash ja Super Bet Lemon Bonus.

Kuori sitruunat ja kerää niiden mehut talteen! On aika tehdä maukasta limonadia!

Kuinka pelata Easy Peasy Lemon Squeezy slottia:

Easy Peasy Lemon Squeezy on hyvin yksinkertainen kolikkopeli, jossa värikkäät voitot odottavat onnekkaimpia pelaajia. Jotta saisit kerättyä voittoja kotiin, sinun on saatava kolme samanlaista symbolia vierekkäisille kiekoille vasemmalta oikealle. Jotta kuitenkin saisit nähtyä osuiko voittoja kohdalle, pitää kiekkojen ensin pyöriä. Tämä onnistuu, kun olet asettanut itsellesi sopivan kokoisen panoksen kiekkojen alta löytyvästä paneelista. Muuttamalla kolikon arvoa kahden sentin ja viiden euron välillä, voit kasvattaa tai pienentää omaa kokonaispanostasi. Halutessasi voit myös vähentää käytössä olevien voittorivien määrää. Kannattaa tosin muistaa, että mitä useammalla rivillä pelaat, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

Pienimmillään voit pelata joko vain 0,40 sentillä tai niinkin suurella panoksella kuin 100 euroa. Slotissa on melko alhainen/keskiverto volatiliteetti, koska sen teoreettinen palautusprosentti on 95%.

Easy Peasy Lemon Squeezy kuvakkeet ovat pääsääntöisesti vain värikoodattuja. Kolikkopelissä ei ole hedelmiä, sitruunoita tai muita pelin nimeen viittaavia kuvakkeita, joita siinä olettaisi olevan. Sen sijaan slotissa on 10, J ja Q, jotka maksavat panoksesi 5x, kun taas K ja A maksavat panoksesi 10x. Niin sanottu JackPot kuvake puolestaan maksaa panoksesi 25x, kun taas pelissä oleva wild tarjoaa 500x voitot. Ota kuitenkin huomioon, että nämä luvut ovat viiden samanlaisen symbolin rivistä. Näiden kuvakkeiden lisäksi on kolme erilaista scatteria.

Easy Peasy Lemon Squeezy Ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild korvaa muut symbolit, mutta ei pelin scattereita. Kun saat vähintään kolme Easy Peasy Lemon Squeezy Bonus-symbolia kiekoille kaksi, kolme ja neljä, aktivoit slotin ilmaiskierrokset. Sinun tulee sitten valita kolmen sitruunan väliltä, jolloin saat itsellesi 6-20 ilmaispeliä. Lemon Squash Bonus aktivoituu samannimisen kuvakkeen avulla. Tämän pelin aikana sitruunat sekoittuvat keskenään, jonka jälkeen sinulle maksetaan korvaus kovasta työstäsi. Sure Bet Lemon Bonus aktivoituu kolmen symbolin avulla, kun ne osuvat kiekoille kaksi, kolme tai neljä. Silloin laitat suuren pyörän pyörimään, jolloin sinulle maksetaan panokseksi 1x – 150x.

Easy Peasy Lemon Squeezy on hyvin pirteä ja värikäs peli, joka herättää pelaajan hänen kiekkojen pyöritys transsista. Purista mehut hedelmistä ja nauti raikkaista voitoista!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Pelaa joko ilmaiseksi tai rahasta. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden pelata tätä ainutlaatuista peliä silloin, kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Easy Peasy Lemon Squeezy on yksinkertainen slotti, joka sopii kaikille pelaajille heidän panostasoistaan riippumatta. Pelissä olevat bonuspelit, kuten esimerkiksi ilmaispelit, antavat sinulle mahdollisuuden kerätä varsin suuria voittoja. Hyvä strategia pelaamiseen on ehdottomasti se, että pelaat mahdollisimman pienellä panoksella, sillä silloin voit maksimoida pelikassasi. On myös hyvä pitää omaa pelikassaa silmällä, sillä etenkin suurilla panoksilla pelatessa se hupenee nopeammin. Kun pelikassasi on kulunut puoleen alkuperäisestä, on tullut aika pitää pitkä tauko.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×