Darling of Fortune

Rated 5.00/5 based on 46 reviews 46 1 Darling of Fortune

How to play Darling of Fortune

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Jos pidät nopeista peleistä ja voitoista, sitten Darling Of Fortune™ voi hyvinkin olla kuin tehty sinulle. Tässä pelissä sinulla on käytössäsi kasa erivärisiä raaputusarpoja, joista sinun on mahdollista voittaa suuriakin voittoja. Ulkoasultaan tämä Quasar Gamingn peli on hyvin yksinkertainen. Kuvat ovat sarjakuvamaiset ja hyvin tyyliteltyjä. Korttien takana on vihreä nelilehtiapilaniitty, joille persikan, violetin, vihreän, sinisen ja pinkin väriset arvat asettuvat. Jokaisessa raaputusarvassa raaputettava osio on muuhun korttiin verrattuna tummempi. Arpoja koristaa myös yksi pelin hahmoista, jotka myös luovat voittavat rivit.

Toisin kuin kolikkopelit, joissa kuvakkeet ja voittolinjat asettuvat kiekoille, tässä pelissä on 3×3 kokoinen raaputettava alue. Tämä tarkoittaa sitä, että pelissä on kolme pylvästä kolmella kuvakkeella. Voitot saat aktivoitua silloin, kun paljastat raaputtaessa kolme samanlaista hahmoa. Voittojen koko riippuu itse hahmosta. Mitä arvokkaampi hahmo on kyseessä, sitä harvemmin voittava rivi osuu kohdalle.

Osta kortti ja raaputa itsellesi voitot kotiin! Millainen voitto sinua odottaa seuraavalla kierroksella?

Kuinka pelata Darling Of Fortune™ slottia:

Sekä slotit että nettiarvat ovat monien pelaajien mieleen, sillä ne ovat pelattavuudeltaan hyvin yksinkertaisia. Toisin kuin slotissa, sinun ei tarvitse katsoa pyöriviä kiekkoja vaan sinulla on ruudulla kortti, jossa on raaputettava alue. Pelaaminen tapahtuu siten, että ostat itsellesi yhden arvan, jonka jälkeen klikkaat raaputa. Voitot korostetaan kimalluksen ja pienen fanfaarin avulla. Darling Of Fortune™ -peli poikkeaa kuitenkin tavallisista arvoista, sillä kuvakkeiden arvo lasketaan kertoimella, joka on panoksesi arvo. Näin sinun on mahdollista voittaa huomattavasti enemmän!

Tässä pelissä ei ole minimi- tai maksimipanoksia. Sinä ennemmin ostat itsellesi kortin noin yhdellä eurolla ja raaputat mahdolliset voittavat rivit paljaiksi. Pelistä löytyy 95.07% palautusprosentti ja noin keskiverto volatiliteetti.

Darling of Fortune™ arvoista löytyy kasa erilaisia kuvakkeita, jotka esiintyvät kolmen kuvakkeen ryhmissä. Hevosenkenkien avulla voitat panoksesi 1x, kun taas sienet maksavat panoksesi tuplana takaisin. Nelilehtiapiloiden avulla voitat panoksen 5x. Leppäkerttu maksaa panoksesi 10-kertaisena takaisin, kun saat niitä kolme yhdelle arvalle. Vaaleanpunainen possu maksaa sinulle panoksesi 100x takaisin, kun taas aasin avulla käärit kasaan jopa 1000-kertaisena. Hymyilevä nokikolari ja keiju ovat pelin arvokkaimmat hahmot. Nokikolarin avulla voit voittaa jopa 10 000 euroa. Mikäli haluat voittaa päävoiton, tulee sinun saada keijuja kolme yhdelle arpalipulle.

Darling Of Fortune™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kun onnistut keräämään kolme keijua yhdelle arpalipulle, voitat pelin päävoiton, joka on 50 000 euroa. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että mitä suurempia summia yrität voittaa, sitä harvemmin kolme samaa hahmoa esiintyy arpalipuissa. Esimerkiksi hevosenkenkien todennäköisyys on huomattavasti suurempi kuin keijujen. Siinä missä hevosenkengät esiintyvät 2 000 000 arpalipussa 5 000 000:sta, esiintyy kolme keijua vain kolmessa arvassa. Raaputtaminen onnistuu manuaalisesti virtuaalisen kolikon avulla, mikäli et halua hyödyntää “automaattista” versiota. Darling of Fortune™ ei sisällä ilmaispelejä tai kolikkopeleihin yhdistettäviä tuplauspelejä.

Darling of Fortune™ sopii kaikille niille, jotka haluavat pelata ja voittaa nopeasti. Osta itsellesi ensimmäinen kortti ja raaputa voitot esiin!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Mikäli tunnet itsesi onnekkaaksi ja pohdit arvan ostamista, kannattaa sinun kokeilla nettiarpoja. Niiden ostaminen on huomattavasti helpompaa kuin, että lähtisit lähimpään kauppaan tai huoltoasemalle ostamaan paperisen lipukkeen. Darling of Fortune™ nettiarvat ovat raaputettavissa Quasar Gaming sivustolla. Vaikka tämä peli ei sisällä ilmaispelejä tai muita erikoistoimintoja, on se silti erittäin viihdyttävä peli, joka mahdollistaa upeiden voittojen keräämisen, mikäli onni vain sattuu potkaisemaan. Pelaaminen onnistuu näppärästi kaikilla yleisimmillä laitteilla, kunhan sinulla on luotettava nettiyhteys. Kokeile heti joko ilmaiseksi tai rahasta!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×