Burning Hot

Rated 4.85/5 based on 47 reviews 47 1 Burning Hot

How to play Burning Hot

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Jos sinä pidät retrohenkisistä kolikkopelistä, joista löytyy onnenkaluja ja hedelmiä, on Burning Hot slotti sinua varten. Kolikkopelin on luonut ja julkaissut peliyhtiö Euro Games Technology eli EGT. Kyseessä on erittäin kuuma kolikkopeli, jossa voit voittaa neli- tai viisinumeroisia lukuja! Ulkoasultaan slotti on hyvin yksinkertainen. Kolikkopelin päävärinä on vihreä. Kiekkoja ympäröivät kellertävät kehykset ja kiekkojen taustat ovat tummat. Tämä on siitä hyvä, että pelissä olevat kuvakkeet erottuvat silloin hyvin. Joten, jos pidät yksinkertaisista peleistä, kannattaa sinun kokeilla Burning Hottia!

Voittolinjat aktivoituvat, kun saat vähintään kolme samanlaista kuvaketta kiekoille vasemmalta oikealle. Voittava rivi korostetaan animaation ja värikoodatun kehyksen avulla. Voittolinjoja pelistä löytyy viisi kappaletta, kun taas kiekkoja löytyy puolestaan viisi kappaletta. Pelissä olevat kuvakkeet asettuvat rullille kolmeen riviin. Slotista löytyy kaksi scatteria, wild, jättipottikortit ja tuplauspeli. Paljon jännittäviä pelihetkiä on siis luvassa!

Varo, ettet polta näppejäsi, kun voitot osuvat kohdallesi! Meno nimittäin voi käydä kuumaksi hyvinkin nopeasti!

Kuinka pelata Burning Hot slottia:

Burning Hot slotin pelaaminen aloitetaan sillä, että valitset itsellesi sopivan pelikoneen. Sen jälkeen sinut ohjataan itse pelin pariin. Kolikkopelin kokonaisuus on hyvin yksinkertainen. Kiekot notkuvat herkullisia hedelmiä ja onnenkaluja, joiden avulla voittojen kerääminen onnistuu helposti. Mukana olevat neljä erikokoista jättipottia tekevät pelaamisesta myös jännittävää. Jotta pääsisit pelaamaan, tulee sinun valita itsellesi sopivin panos pelin asetuksista. Slotissa on viisi eri panosvaihtoehtoa ja kolme eri kolikon arvoa, joiden väliltä voit valita. Pienimmillään kolikonarvo on yhden sentin verran ja suurimmillaan se on kolme senttiä.

Kolikon arvosta riippuen panos voi olla niin vähän kuin viisi senttiä jokaista kierrosta kohden tai jopa 30 euroa. Slotissa on kaiken lisäksi alhainen/keskiverto volatiliteetti ja siitä löytyy 94% palautusprosentti.

Burning Hot sisältää klassisen hedelmäpelin tapaan paljon erilaisia hedelmiä. Pienien voittojen kerääminen onnistuu kirsikoilla, sitruunoilla, luumuilla ja appelsiineilla. Keskikokoiset voitot taas saat kelloilla ja violetilla tähdellä. Isot voitot keräät vesimelonilla, rypäleillä, punaisilla seiskoilla ja $-merkillä. Slotissa on kolme erikoismerkkiä. Nelilehtiapila on kolikkopelin wild ja se korvaa kaikki muut symbolit kahta scatteria lukuun ottamatta. Scattereita ovat violetti tähti ja $-merkki. Tähti voi ilmestyä vain kiekoille yksi, kolme ja viisi, kun taas wild ilmestyy vain kiekoille kaksi, kolme ja neljä.

Burning Hot ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Burning Hot ei sisällä ilmaispelejä. Scatterit maksavat scatter-voitot, kuten tapaan kuuluu. Perusjättipotin voitat punaisten seiskojen avulla. Wild voi laajentua peittämään koko kiekon, mikäli se sattuu osumaan voittavaan riviin. Jättipottikorteilla tarkoitetaan nelitasoista jättipottia, jonka jokaista pottia edustaa korttipakasta tuttu symboli. Potit pienimmästä suurimpaan ovat risti, ruutu, hertta ja pata. Jokainen jättipotti on voitettavissa jättipottikorttien avulla. Pelaamaan pääset satunnaisesti yhden maksetun kierroksen jälkeen, kun kaikki voitot on kerätty talteen. Sinun tulee sitten valita ruudulla näkyvistä korteista, kunnes onnistut löytämään kolme samanlaista symbolia.

Burning Hot on jännittävä kolikkopeli, jossa liekit nuolevat nilkkojasi jokaisen voiton yhteydessä. Tämä suorastaan hiostava kolikkopeli kuitenkin palkitsee kaikki sitkeimmät pelaajat ruhtinaallisesti.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Yksinkertainen ei missään tapauksessa tarkoita huonoa. Burning Hot on upea kolikkopeli, vaikkakin se on hyvin pelkistetty. Kuvakkeet on käsin piirretty, eikä slotista löydy hurjia määriä upeita ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ilmaispelejä. Kaikesta tästä huolimatta se on erittäin toimiva kokonaisuus ja se tarjoaa paljon viihdettä arkeen. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden tutustua tähän klassiseen slottiin täysin ilmaiseksi, jonka jälkeen voit kokeilla pelaamista rahasta. Rahasta pelaamalla sinun on mahdollista voittaa yksi kolikkopelin neljästä mysteeripotista! Joten, mikäli onni vain on sinulla myötä, laita kiekot pyörimään!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×