Attraction

Rated 0/5 based on 0 reviews 0 1 Attraction

How to play Attraction

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Kuvittele, että olet klubilla pitämässä hauskaa kavereittesi kanssa. Yhtäkkiä silmäkulmastasi näet hänet. Hänet, joka on ollut mielesi päällä jo useamman päivän. Tunnet häntä kohtaan suunnatonta vetovoimaa. Mistä se johtuu? Onko kyseessä hänen ulkonäkönsä, luonteensa vai onko kyseessä jotain muuta atomitasolla? Vetovoima on kuitenkin erittäin voimakas ja huomaat pian tanssahtelevasi hänen kanssaan tanssilattialla. NetEnt on perustanut laboratorion, jossa yritetään päästä käsiksi vetovoiman salaisuuksiin. Mikä saa sinut hakeutumaan jonkun toisen luokse kuin magneetti? Ehkä vastaukset löytyvät Attraction™ slotista?

Kiekot ovat täynnä tieteeseen liitettäviä kuvakkeita. Yhteensä pelistä löytyy viisi kiekkoa kolmessa rivissä. Voittolinjoja slotissa on kymmenen kappaletta. Voittolinjat näet pelin voittotaulukosta. Jokainen voittava rivi aktivoituu silloin, kun onnistut keräämään vähintään kolme samanlaista kuvaketta pelin rullille. Voittomahdollisuuksia kasvattamassa ovat Magnet Feature, uudelleenpyöräytykset, wild ja Sticky wild. Laita nyt slotin rullat pyörimään ja kerää voitot kotiin!

Käännä nupit kaakkoon ja käynnistä laitteet ja vempeleet. Kenties magneetit tuovat luoksesi jättipotin.

Kuinka pelata Attraction™ slottia:

Attraction™ on erittäin upea kolikkopeli. Slotti on sopivasti pelkistetty, mikä antaa sille sarjakuvamaisen olemuksen. Taustalla näkyvä laboratorio on käytössäsi niin kauan kuin jaksat uppoutua työhösi. Kiekkojen taustalla näkyy liitutaulu. Kolikkopelin raudasta valmistetut kuvakkeet ovat pyöristettyjä, mikä antaa niille pehmeämmän ulkoasun. Jotta saat kiekot pyörimään, valitse itsellesi sopiva panos kiekkojen alla olevista paneeleista. Säädä panostaso ja kolikon arvo sopivaksi. Voit myös käynnistää pelin autoplay-ominaisuuden tai kokeilla Max Betillä pelaamista. Voittolinjojen määrään et tosin voi vaikuttaa tässä slotissa.

Laboratorioon sijoittuvassa kolikkopelissä on 95.6% palautusprosentti, jolloin siitä löytyy keskiverto volatiliteetti. Pienin panos on 10 senttiä ja suurin on jopa 100 euroa. Muista, että panoksesi koko määrittää voittojesi koon.

Attraction™ slotissa pieniä voittoja edustaa metallista valmistetut 10, J, Q, K ja A. Niiden pyöristetyt reunat saavat ne näyttämään pehmeiltä ja kenties jopa lapsenomaisilta. Keskikokoiset voitot saat violetin ja vihreän laitteen avulla. Keltainen laatikko ja pinkki tietokone taas tarjoavat pelin isot voitot, kun taas käsissä kannettava luotain tarjoaa kaikista suurimmat voitot. Slotissa on myös wildeja ja Sticky wild -symboleita. Tavallinen wild on pinkki atomi, jota kiertää kolme molekyyliä. Sticky wild puolestaan on vaaleansininen ja sen tausta on violetti.

Attraction™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Attraction™ slotissa ei ole varsinaisia ilmaispelejä, joita voisi aktivoida scattereiden avulla. Ilmaiskierrokset on korvattu Magnet Featuren avulla. Se sisältää uudelleenpyöräytyksen. Magnet Feature aktivoituu joka kierroksen aikana. Mikäli onnistut saamaan wildin sille kiekolle tai riville, jolla magneetti on aktivoituna, saat käyttöösi yhden uudelleenpyöräytyksen. Jokaisesta uudelleenpyöräytyksestä aktivoidaan kaksi magneettia lisää. Sinun on myös mahdollista saada itsellesi vähintään yksi Sticky wild ja yksi ilmainen kierros, mikäli uusi wild osuu magnetisoidulle kiekolle. Vetovoimalla leikkiminen ei voisi olla enää hauskempaa!

Attraction™ slotissa vetovoima on kaiken keskiössä. Sinun on aika hyödyntää magneettien upeat voimat ja vetää puoleesi suuria voittoja yhä uudestaan ja uudestaan!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Nyt jokaiselle tiedemiehelle löytyy oma työhuone. On aika laittaa hihat heilumaan ja laittaa kiekot pyörimään Attraction™ slotissa. Quasar Gaming on sivusto kaikille niille pelaajille, jotka haluavat pelata pelejä ilmaiseksi tai muuten vaan viihteen vuoksi. Kolikkopelin ilmaisversion aikana pääsee tutustumaan slotin ominaisuuksiin rauhassa, mikä helpottaa oman pelikassan suunnittelua. Saat muun muassa käsityksen siitä, kuinka usein ilmaispelit mahdollisesti aktivoituvat ja millaisilla panoksilla kannattaa uskaltaa pelata. Rohkeimmat pelaavat tosin rahasta, jolloin heillä on mahdollisuus voittaa jopa 50 000 kolikon jättipotti!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×