Amazons Battle

Rated 4.64/5 based on 52 reviews 52 1 Amazons Battle

How to play Amazons Battle

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Amazons Battle on juuri oikea peli myyttejä ja legendoja rakastavalle pelaajalle. Tässä pelissä eeppiset naissankarit taistelevat pahuuden voimia vastaa kauniissa viidakossa. Amazonin legenda hurjista naissotureista herää henkiin tässä EGT:n kehittämässä kunnianhimoisessa kolikkopelissä, josta ei jännitystä ja läheltä piti tilanteita puutu. Viidakon syvyyksissä vaarat vaanivat kaikkialla. Ole siis erittäin varovainen, jotta selviät vihamielisessä ja vaarallisessa ympäristössä. Keskittymisesi ei saa herpaantua hetkeksikään, jottet joudu gorillalauman hyökkäyksen kohteeksi tai tiikeriemon välipalaksi. Jostain kasvuston seasta saatat löytää viidakkoon kätketyn aarteen.

Pelistä löytyy viisi kiekkoa, kolme riviä ja voittolinjoja on kolmekymmentä. Voittolinjat ovat täten selkeitä ja suhteellisen helposti ymmärrettävissä. Pelin värimaailma on kirkas ja huomiota herättävä. Viidakko on hiljainen paikka, jossa voit kuulla silloin tällöin pienen rasahduksen puskissa tai kiekoille pyörähtäneiden voittavien symboleiden aiheuttaman ääniefektin. Ole valppaana, ääni saattaa olla puskassa vaanivan tiikerin aiheuttama.

Astu kuitenkin rohkeasti viidakon syvyyksiin ja saatat löytää sinne kätkettyjä aarteita!

Kuinka pelata Amazons Battle slottia:

Amazons Battle on Amazonin viidakko-teemainen kolikkopeli. Vaikka viidakko on vaarallinen, se ei ole vailla kauneutta, sillä kiekoille pyörähtää kauniita naissotureita ja pelin taustalla oleva viidakko ei suinkaan ole synkkä. Taivas on kutakuinkin kirkas ja aurinko valaisee viidakon rehevää kasvustoa. Jos oikein tarkkaan katsot, saatat erottaa kasvuston joukosta viidakon eläimiä. Koko pelin olemus huokuu kauneutta ja mystisyyttä. Pelin asetuksista voit valita, kuinka monella voittolinjalla haluat pelata ja kuinka suurella panoksella. Voit myös käynnistää automaattipelin ja säätää äänet pois päältä tai päälle.

Pelissä on 96.3% palautusprosentti, mikä kertoo keskiverto volatiliteettista. Pienin määrä kolikoita, jolla voit pelata on yksi kolikko per voittolinja ja suurin kaksikymmentä kolikkoa per voittolinja.

Amazons Battle slotissa erilaiset viidakon eläimet saattavat ilmestyä kiekoillesi. Pelissä on 11 erilaista symbolia, joista yksi on wild-symboli ja yksi on scatter-symboli. Scatter-symbolin avulla voit voittaa ilmaisia pyöräytyksiä. Hevonen toimii wild-symbolina ja kasvattaa mahdollisuuksiasi voittoihin. Pienempiä voittoja sinulle tuottavat A, K, J ja Q-kirjainsymbolit. Suurempia voittoja saat naissoturisymbolien avulla. Jokainen voittosi antaa sinulle mahdollisuuden lähteä uhkapelaamaan, jolloin voit moninkertaistaa saamasi voiton. Uhkapelissä sinun tehtäväsi on tietää, onko edessäsi nurinpäin oleva kortti punainen vai musta. Peli tarjoaa lisäksi kaksi bonusominaisuutta ja mahdollisuuden ilmaiskierroksien voittamiseen.

Amazons Battle ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Amazons Battle slotin ensimmäinen bonusominaisuus aktivoituu, kun pyöräytät vähintään seitsemän Battle Axe-symbolia samaan aikaan kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Tällöin sinut palkitaan ilmaiskierroksilla. Saat vähintään seitsemän ilmaiskierrosta ja enintään kolmekymmentä ilmaiskierrosta riippuen Battle Axe-symbolien määrästä. Ilmaispeli käynnistyy, kun olet voittanut sen. Toinen bonusominaisuus aktivoituu satunnaisesti minkä tahansa pelatun kierroksen jälkeen. Jos näin tapahtuu, eteesi asetetaan nurinpäin 12 korttia. Sinun tehtäväsi on valita kortteja yksitellen ja esille paljastuu aina yksi neljästä symbolivaihtoehdosta. Kun olet kääntänyt esille kolme samanlaista symbolia, bonuskierrokset loppuvat ja sinut palkitaan progressiivisella jackpotilla.

Amazons Battle koukuttaa pelaajansa arvaamattomuudellaan ja hienoilla grafiikoillaan. Sinun ei tarvitse itse lähteä matkalle viidakkoon kokeaksesi sen jännitystä, vaan voit pelata tätä peliä vaikka kotoa käsin.

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata Amazons Battle slottia ilmaispelinä tai oikealla rahalla. Voit siis huoleti kokeilla ensin ilmaisversiota. Näin voit nähdä miten peli toimii ja vasta tämän jälkeen alkaa pelaamaan kunnolla. Ilmaispelissä ehdit oppia, miten vältät pusikoissa vaanivia vaaroja ja mitkä polut vievät suurimpien aarteiden luokse. Voidaksesi oikeasti viedä kotiin viidakosta löytämäsi aarteet, sinun kannattaa pelata oikealla rahalla. Jos kuitenkin kaipaat vain hieman ajanvietettä etkä ole valmis pelaamaan oikealla rahalla, sinulle tarjotaan siihen mahdollisuus.

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×