Amazing Stars

Rated 4.83/5 based on 66 reviews 66 1 Amazing Stars

How to play Amazing Stars

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Tekisikö mieli napostella jotain? Mikäli mielesi halajaa makeita hedelmiä, tulee sinun laittaa kiekot pyörimään Quasar Gamingn Amazing Stars slotissa. Kyseessä on moderni versio klassisesta hedelmäpelistä. Graafisesti peli on erittäin yksinkertainen. Sen tummansininen tausta on miellyttävä silmille laitteesta riippumatta. Pelissä olevat hedelmät tuovat siihen paljon kaivattua väriä. Maistele kirpeitä sitruunoita tai napsi itsellesi kirsikoita. Luvassa on paljon jännittäviä hetkiä yksinkertaisen pelin muodossa. Kenties se, mikä tekee tästä klassisesta slotista erittäin puoleensa vetävän, ovat sen kaksi progressiivista jättipottia, jotka ovat kaikkien voitettavissa.

Mustat kiekot pyörivät mekaanisen äänen säestämänä. Yhteensä slotissa on viisi kiekkoa kolmessa rivissä. Hehkuvat hedelmät ja muut kuvakkeet aktivoivat pelin voittolinjat. Voittolinjoja slotissa on viisi kappaletta. Jotta sinulla olisi paremmat mahdollisuudet voittojen keräämiseen, on kolikkopeliin lisätty scatter ja ilmaiskierrokset. Mikäli siis halajat itsellesi suuria voittoja, kannattaa sinun laittaa tämän kolikkopelin rullat pyörimään!

Suuret voitot odottavat juuri sinua! Ota kori käteen ja lähde poimimaan suuria voittoja!

Kuinka pelata Amazing Stars slottia:

Astele kolikkopelin luokse itsevarmasti, käynnistä peli ja odota hetki. Sen aikaa kun Amazing Stars latautuu, voit suunnitella pelistrategiaasi. Tutustu pelin voittotaulukkoon, jotta tiedät, millaisia voittoja on odotettavissa. Progressiiviset jättipotit näet kiekkojen yläpuolella. Panoksen saat asetettua Bet/Line-taulukon avulla. Klikkaamalla + ja – painikkeita, saat kasvatettua tai pienennettyä panostasi tarpeidesi mukaan. Kolikon arvo on pienimmillään kahdeksan senttiä ja suurimmillaan se on jopa 20 euroa. Voittolinjoihin et voi vaikuttaa. Kun olet tyytyväinen asettamaasi panokseen, voit laittaa kiekot pyörimään startin tai autoplayn avulla.

Suurin panos jokaista kierrosta kohden on 100 euroa ja pienin on 0,40 senttiä. Slotissa on keskiverto volatiliteetti, josta kielii myös sen 95.09% palautusprosentti. Miellyttävän kokoisia voittoja on siis luvassa.

Koska Amazing Stars on hakenut inspiraationsa klassisista hedelmäpeleistä, löytyy siitä luonnollisesti paljon erilaisia hedelmiä. Pienimmät voitot saat kirsikoiden avulla, kun taas keskikokoiset voitot keräät luumuilla, sitruunoilla ja appelsiineilla. Isot voitot saat puolestaan melonien ja rypäleiden avulla. Saadaksesi voittoja näiden kuvakkeiden avulla, tulee sinun saada niitä vähintään kolme kiekoille, mutta kirsikoista saat voittoja jo pelkästään kahden kuvakkeen rivillä. Punainen seiska ja tähti ovat pelin arvokkaimmat symbolit. Tähti toimii myös scattermerkkinä. Kolikkopelin jättipotit ovat voitettavissa seiskan ja tähden avulla.

Amazing Stars ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kolme, neljä tai viisi scatteria aktivoi ilmaispelit. Saat niitä yhteensä 10 kappaletta käyttöösi. Ne tähdet, jotka aktivoivat Amazing Stars – ilmaiskierrokset, lukkiutuvat kiekoille koko pelin ajaksi. Ilmaiskierrosten aikana et voita erillisiä scatter-voittoja. Kaikki tähdet lukitaan kiekoille ilmaiskierrosten ajaksi. Ilmaiskierrokset loppuvat, kun kaikki kierrokset on käytetty tai olet kerännyt kiekoille 15 tähteä, jolloin voitat pelin suurimman jättipotin, joka voi kohota miljooniin euroihin. Tähtien avulla voitettava jättipotti on voitettavissa vain ilmaiskierrosten aikana. Kolikkopelissä on myös tuplauspeli, joka aktivoituu jokaisen voiton jälkeen. Jättipotin voiton jälkeen tuplauspeli ei ole käytössä.

Amazing Stars on kokonaisuudessaan yksinkertainen kolikkopeli, joka silti tarjoaa paljon jännitystä kaikille pelaajille heidän panostasoistaan riippumatta. Suuret voitot odottavat onnekkaimpia pelaajia!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Kolikkopelien ei tarvitse olla fotorealistisia ja täynnä välkkyviä valoja ollakseen viihdyttäviä. Joskus riittää, että tarjolla on muutama voittolinja, värikkäitä kuvakkeita ja ehkä jopa progressiivinen jättipotti. Amazing Stars on hyvä esimerkki tällaisesta kolikkopelistä. Quasar Gaming antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua kotisi rauhassa ja silti saamaan itsellesi ainutlaatuisen kasinoelämyksen. Kolikkopelin ilmaispeliversion avulla pääset pyörittelemään kiekkoja ja tutustumaan peliin rauhassa. Sen jälkeen rahasta pelaaminen on huomattavasti jännittävämpää. Ehkä sinä olet seuraava onnekas voittaja? Kokeile slottia nyt ja kerää voitot kotiin!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×