5 Burning Heart

Rated 0/5 based on 0 reviews 0 1 5 Burning Heart

How to play 5 Burning Heart

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Palaako sydämesi kolikkopeleille? Siinä tapauksessa olisi tarjolla kolikkopeli, jossa sydämesi laitetaan etusijalle. EGT on luonut erittäin kauniin kolikkopelin, joka hurmaa sinut sen yksinkertaisella ulkoasulla ja käyttäjäystävällisellä pelimekaniikalla. Slotin nimi on 5 Burning Heart, jolla on varmaan pyritty kuvaamaan sitä sydämen paloa, joka syttyy kiekkojen pyöriessä. Viettelevä punainen tausta ja tummat kiekot heräävät henkiin värikkäiden ja liki realististen kuvakkeiden avulla. Sinun on myös mahdollista voittaa slotista yksi sen neljästä mysteeripotista. Näet tarjolla olevat mysteeripotit kiekkojen yläpuolella olevista ruuduista.

Kiekot ovat suuret ja peittävät liki koko pelialueen. Slotin viisi kiekkoa ovat kolme kuvaketta korkeat ja niille mahtuu viisi voittolinjaa. Nämä voittorivit aktivoituvat silloin, kun onnistut saamaan kolme samanlaista symbolia vierekkäin vasemmalta oikealle. Slotissa on myös kaksi eri scatteria, wild ja tuplauspeli. Käynnistä nyt sinäkin tämä upea slotti ja anna sydämesi ohjata sinut voittoja kohti.

Tunnetko kiihkeää paloa sydämessäsi vai oletko muuten vain villi? Laita nyt kiekot pyörimään ja voita!

Kuinka pelata 5 Burning Heart slottia:

Jotta saisit pulssin kohoamaan ja sydämen läpättämään, tulee sinun aivan ensimmäiseksi säätää pelin panos pelikassaasi sopivaksi. Jotta saisit maksimoitua pelikassasi, on sinun syytä pelata mahdollisimman pienellä panoksella. Suuret panokset toki houkuttelevat siksi, että myös voitotkin olisivat suurempia, mutta vaarana on aina se, että pelikassa kuihtuu ennen kunnollisia voittoja. 5 Burning Heart slotissa on esimääritetty kolikon arvo, joten et voi vaikuttaa kokonaispanoksen kokoon. Sinulla on viisi eri vaihtoehtoa, joista voit valita itsellesi sopivan panoksen. Tämä onnistuu pelin asetuksista tai kiekkojen alla olevasta paneelista.

Syke nousee jo viiden sentin panoksella, mutta lisää jännitystä saat jopa 10 euron panoksella. Kolikkopelissä on parempi kuin keskiverto volatiliteetti, sillä sen teoreettinen palautusprosentti on 95.94%. Luvassa on pitkällä aikavälillä varsin maukkaita voittoja.

5 Burning Heart slotin kuvakkeet on erittäin upeasti toteutettu. Niiden realistinen ulkoasu herättää pelin henkiin ainutlaatuisella tavalla. Voittojen osuessa kohdalle on luvassa erittäin kuumaa menoa, sillä kuvakkeet syttyvät tuleen. Kirsikat, sitruunat, luumut ja appelsiinit edustavat pieniä voittoja. Suuren kultaisen kellon ja $-symbolin avulla keräät keskikokoiset voitot, kun taas isot voitot kilahtaa pussiin melonin ja rypäleiden avulla. Slotin arvokkain symboli on sen suuri punainen seiska. Wild on iso punainen sydän, kun taas scattereita ovat $-symboli ja iso violetinvärinen tähti.

5 Burning Heart ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

5 Burning Heart slotissa ei ole ilmaispelejä tarjolla, vaikka siitä kaksi scatteria löytyykin. $-symboli ilmestyy kaikille kiekoille ja maksaa scatter-voiton vähintään kolmesta symbolista. Violetti tähti ilmestyy vain kiekoille yksi, kolme ja viisi. Slotin wild ilmestyy kiekoille kaksi, kolme ja neljä. Se voi korvata kaikki muut slotin kuvakkeista, paitsi sen kaksi scatteria. Jättipottikortit ovat kenties tämän slotin mielenkiintoisin ominaisuus. Kyseessä on siis niin sanottu bonuspeli, jonka aikana voit voittaa yhden kiekkojen yllä näkyvistä jättipoteista. Keräämällä kolme samanlaista symbolia, saat symbolia vastaavan potin itsellesi.

5 Burning Heart tarjoaa kuumaa menoa arkeen ja iltaan. Kiekkojen pyöriessä pulssi kohoaa ja voitot kilisee pussiin. Onko sinun sydämesi tarpeeksi villi?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Pidätkö korkealaatuisista kolikkopeleistä, jotka voisivat mahdollisesti toteuttaa miljonääriunelmasi? Siinä tapauksessa olet oikealla sivustolla, sillä Quasar Gaming tarjoaa pelaajille vain parasta. Tarjolla on suuri määrä erilaisia slotteja, jotka viihdyttävät pelaajia tunnista toisen. 5 Burning Heart on vain yksi esimerkki sivuston korkealaatuisista kolikkopeleistä, jota ei missään tapauksessa kannata sivuuttaa. Pelatessasi sinun on nimittäin mahdollista voittaa yksi slotin progressiivisista jättipoteista! Mikäli taas et halua heti pelata rahasta tai haluat tutustua slottiin tarkemmin, voit aina kokeilla ilmaispeliversiota. Näin saat hyvän käsityksen siitä, miten peli toimii ja millaisia ominaisuuksia siitä löytyy!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×