100 Burning Hot

Rated 0/5 based on 0 reviews 0 1 100 Burning Hot

How to play 100 Burning Hot

Click here for a print friendly version
Pelin esittely:

Nyt on luvassa slotti juuri heille, jotka nauttivat kuumasta menosta! Liekit loimuavat, kun kiekot pysähtyvät ja voitot napsahtavat kohdalle. Oletko sinä valmis nauttimaan hiostavasta pelielämyksestä? EGT on luonut slotin, joka saa hikikarpalot nousemaan otsalle. Upea 100 Burning Hot slotti on nimensä mukaan joka tavalla erittäin kuuma. Kolikkopeli on yllättävän hiljainen. Kiekkojen pysähtyessä ne napsahtavat ja voittojen ropistessa kohdalle helisee pienet hennot kellot. Nappuloita painaessa kuuluu myös erillisiä mekaanisia ääniä. Kolikkopelin ulkoasu on hyvin yksinkertainen ja kuvakkeet ovat tuttuja hedelmiä.

Ulkoasultaan kolikkopeliä voisi kuvailla saunamaiseksi. Tummansiniset kiekot istuvat punaisten lautojen päällä. Jokainen kiekko on neljä kuvaketta korkea, mikä taas takaa sen, että peliin mahtuu jopa 100 aktivoitavaa voittolinjaa. Luvassa on siis monta eri tapaa kerätä kaikki makeat voitot kotiin. Kaiken lisäksi voittomahdollisuuksia kasvattamassa ovat wild ja scatter. EGT:n sloteille tyypilliseen tapaan myös tästä pelistä löytyy jättipottikortit.

Laita kiekot pyörimään ja katso, miten voitot ropisevat omaan pussiisi!

Kuinka pelata 100 Burning Hot slottia:

Kuka ei pitäisi yksinkertaisista sloteista, joista voi voittaa monella eri tavalla. Kolikkopelin kuvakkeet ovat pääsääntöisesti pinottu neljän kuvakkeen ryhmiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on mahdollista kerätä varsin suuria voittoja itsellesi, mikäli onnistut täyttämään muutaman kiekon samoilla symboleilla. 100 Burning Hot -kolikkopeli on erittäin yksinkertainen pelattava niin pöytäkoneella tai mobiililaitteella. Mobiiliversiossa voit säätää panoksesi koon näppärästi slotin asetuksista. Valitset itsellesi 1-3 sentin kolikon arvon ja sitten kokonaispanoksen. Vaihtoehtoisesti voit säätää panosta kiekkojen alla näkyvästä sinisestä painikkeesta ja sen vieressä olevasta kokonaispanostaulukosta.

Pienin pelattava panos on euron verran, kun taas suurin on 45 euroa. Slotissa on 95.94% palautusprosentti, jolloin siitä löytyy hyvin kuumien voittojen kannalta keskiverto volatiliteetti.

Et voi vaikuttaa 100 Burning Hot slotin voittolinjojen lukumäärään. Kuvakkeiden kannalta slotti on hyvin perinteinen. Kaiken kaikkiaan kuvakkeita on kahdeksan erilaista. Sitruunat, kirsikat ja appelsiinit auttavat pienien voittojen keräämisessä. Keskikokoiset voitot taas saat melonien ja luumujen avulla. Rypäleet ovat peruskuvakkeista arvokkaimmat. Kaiken lisäksi slotissa on kaksi erikoissymbolia, joita ovat scatter ja wild. Wild on suuri punainen seiska, joka korvaa kaikki pelin perussymbolit. Scatteria se ei pysty korvaamaan. Scatterina on iso keltainen tähti, joka on samalla myös slotin arvokkain symboli.

100 Burning Hot ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

100 Burning Hot slotissa ei ole ilmaispelejä, uudelleenpyöräytyksiä tai muita bonuspelejä. Kyseessä on siis varsin yksinkertainen slotti. Mutta EGT mahdollistaa silti muhkean peruspotin voittamisen scatterin avulla. Kun onnistut keräämään viisi scatteria kiekoille, voitat panoksesi 500-kertaisena! Vieläkin suuremmat voitot odottavat heitä, jotka pääsevät kokeilemaan onneaan jättipottikorttien avulla. Tämä peli aktivoituu satunnaisesti maksetun kierroksen jälkeen. Sinun tulee sitten valita ruudulla näkyvistä korteista niin kauan, kunnes olet onnistunut keräämään kolme samanlaista symbolia (hertta, ruutu, pata tai risti), jolloin saat itsellesi symbolia vastaavan jättipotin!

Hedelmät virkistävät mukavasti kuumuuden keskellä ja sama pätee 100 Burning Hot slottiin! On aika laittaa kiekot pyörimään muhkean jättipotin voittamiseksi!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Hedelmät ovat nyt kypsiä ja ne kaikki löytyvät yhdestä ja samasta puutarhasta! Puutarhaa hoitaa Quasar Gaming, joka kutsuu sinut nauttimaan virkistävistä hedelmistä kuumuuden keskellä. 100 Burning Hot leimahtaa liekkeihin voittojen osuessa kohdalle. Lämpö ja makeus sopivat yllättävän hyvin yhteen! Vaikka slotista ei löydy ilmaispelejä, on se mukavaa, että tarjolla on neljä erilaista mysteeripottia, jotka ovat voitettavissa jättipottikorttien avulla. Jokainen näistä poteista näkyy kiekkojen yläpuolella, jolloin saat hyvän käsityksen siitä, mitä voit mahdollisesti voittaa, mikäli onni osuu kohdalle!

Logos

To get the best Quasar experience, we suggest that you switch to Chrome!

 
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×