How to play Costa del Cash

Pelin esittely:

Costa del Cash™ vie sinut kullanhohtoisille rannoille turkoosin veden äärelle. Liki pilvetön taivas kaartuu sinisenä päiden yläpuolelle ja aurinko lämmittää mukavasti. Suuret aurinkovarjot tarjoavat hiukan helpotusta kuumuuden keskellä, mutta on silti hyvä muistaa laittaa iholle aurinkorasvaa. Muistakaa myös nesteytys! Quasar Gaming tarjoaa sinulle tämän mukavan loman tropiikissa, jossa palmut kohoavat korkeuksiin ja rusketus on taattu. Maukkaat drinkit ja kauniit neidot tekevät lomamatkasta pitkän lentomatkan arvoisen. Mitä luulet, löydätkö rannalle haudatut aarteet? Laita kiekot pyörimään ja ota selvää!

Tämä slotti on erittäin värikäs. Taustalla avautuu näkymä kauniille hiekkarannalle. Leikkivät uimarit taas piiloutuvat kellertävien kiekkojen taakse. Bambusta tai palmusta valmistetut kehykset pitävät sisällään viisi kiekkoa neljässä rivissä ja jopa 40 voittolinjaa. Voittorivit saat aktivoitua slotissa olevien kuvakkeiden avulla, kun ne asettuvat kiekoille vierekkäin vasemmalta oikealle. Slottiin kuuluu wild, bonussymboli, ilmaiskierrokset ja Hot Beach bonus.

Laita aurinkorasvaa nenänpäähän ja hellehattu päähän! On aika suunnata rannalle nauttimaan lomasta!

Kuinka pelata Costa Del Cash™ slottia:

Costa del Cash™ on erittäin värikäs ja piristävä slotti, joka saa hymyn nousemaan huulille. Kukapa ei arvostaisi aurinkoista ja iloista peliä? Kiekkojen pyöriessä kuuluu mekaaninen musiikki ja, kun ne pysähtyvät, ne naksahtavat paikoilleen. Kilinä ja yksinkertaiset animaatiot korostavat mahdollisia voittoja. Kolikkopeli on ulkoasultaan hyvin yksinkertainen, siitä löytyy käsin piirrettyjä sarjakuvamaisia kuvakkeita, jotka ovat hyvin veikeän näköisiä. Lomalla voit itse päättää oman budjettisi, joka onnistuu näppärästi kiekkojen alla olevasta paneelista. Valitse kolikon arvo yhden sentin ja kahden euron väliltä. Halutessasi voit myös vähentää voittolinjojen määrää.

Voit nauttia lomasta vain 0,40 sentillä tai jopa 80 eurolla. Teoreettinen palautusprosentti on 95.01%. Slotista löytyy noin keskiverto/korkea volatiliteetti. Pitkällä aikavälillä on siis luvassa varsin miellyttävän kokoisia voittoja!

Costa del Cash™ slotin voittotaulukosta pääset tutustumaan sen ainutlaatuisiin kuvakkeisiin. Voittotaulukkoa pääset selaamaan pelin vasemmasta alareunasta. Korttipakan symbolit 9, 10, J, Q, K ja A ovat edustamassa slotin pieniä voittoja. Drinkki ja aurinkovarjo tarjoavat keskikokoisia voittoja kaikille rantaleijonille. Vesiskootterilla päräytät pussiin isot voitot. Suuret voitot keräät tytön, miehen ja bonussymbolin avulla, jolla on scatterin rooli. Wildina on kuumana hehkuva aurinko, joka korvaa kaikki slotin peruskuvakkeet. Bonussymbolia se ei korvaa. Bonussymboli on iso lämpömittari, jonka elohopea kohoaa hellelukemiin.

Costa Del Cash™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Kun onnistut saamaan vähintään kolme bonussymbolia slotin kiekoille, aktivoit itsellesi 10 ilmaiskierrosta ja Hot Beach Bonuksen. Ilmaiskierrosten aikana et voi voittaa lisää ilmaispelejä. Ilmaiskierrosten aikana sinulla on kerroin, joka kasvaa yhdellä jokaista kierrosta kohden. Voit lopulta pelata jopa 10x kertoimella! Costa Del Cash™ -ilmaiskierrokset pelataan samalla panoksella ja samalla määrällä rivejä, joilla ilmaispelit aktivoitiin. Bonussymbolin avulla voit myös voittaa itsellesi pelin potin, joka on 400x pelaamasi panoksen verran! Peruspelin aikana sinun on myös mahdollista kokeilla voittojen kasvattamista tuplauspelin avulla.

Lämmin hiekka kutittaa jalkapohjia ja turkoosi vesi hyväilee varpaita. Costa del Cash™ ei petä innokkaita lomailijoita! Käännä siis katseesi tähän suuntaan ja laita kiekot pyörimään suurien voittojen keräämiseksi!

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Quasar Gaming järjestää sinulle tämän ainutlaatuisen aurinkoloman kaukaiselle saarelle. Mikäli siis haluaisit nauttia lämmöstä ja ruskettua tasaisesti, kannattaa sinun ehdottomasti laittaa Costa Del Cash™ slotin kiekot pyörimään. Ilmaispelien aikana on mahdollista kerätä itselleen suuriakin voittoja, joten niitä ei kannata sivuuttaa! Mikäli et kuitenkaan halua pelata rahasta, voit aina kokeilla slottia ilmaiseksi. Saat silloin huoletta pyöritellä kiekkoja samalla, kun nautit pienestä virkistävästä lomasta omalta kotisohvaltasi. Muista kuitenkin, että rahan voittamiseksi sinun tulee uskaltaa panostaa omia pennosia peliin.