How to play Cops n Robbers

Pelin esittely:

Cops’N Robbers™ on veikeän näköinen slotti, jossa poliisi jahtaa punaisiin pukeutunutta varasta. Leikkisät hahmot herättävät pelaajien huomion, joten ei muuta kuin hauska slotti pyörimään. Sisäinen lapsi herää unestaan ja huomaa olevansa poliisin roolissa. Kiinnitä virkamerkki, astu autoon ja lähde partioimaan kaupungin katuja. Parhaimmassa tapauksessa sinut palkitaan siitä hyvästä, että onnistuit nappaamaan karkulaisen. Quasar Gaming on tämän poliisiaseman nimi, joka on vastuussa varkaan kiinni saamisesta. Tarkkanenäinen poliisikoira auttaa sinua jäljittämään karkulaiset nopeasti. Yhdessä partnerisi kanssa saatte nopeasti kaikki karkulaiset kiinni ja ehditte vielä pitää kahvitauonkin. Miltä maistuisi muutama munkki?

Kiekot ovat valkoiset ja niillä seikkailee sarjakuvamaiset hahmot. Nyrpeän näköinen poliisisetä, nätti poliisinainen ja myhäilevä tuomari ovat rosvoja vastassa. Jokainen kiekko on kolme kuvaketta korkea, joten kuvakkeet ovat varsin suuret. Kiekkojen vasemmalta ja oikealta puolelta löytyy värikoodatut voittolinjat, jotka aktivoituvat, kun voitot osuvat kohdalle. Yhteensä voittorivejä löytyy jopa 40 kappaletta.

Talla pohjaan ja sireeni ulisemaan! On aika laittaa mutkat suoriksi, jotta ehdit rikospaikalle ajoissa!

Kuinka pelata Cops'N Robbers™ slottia:

Cops’n Robbers™ slotti pyörii näppärästi kaikilla yleisimmillä laitteilla, joihin lukeutuvat älypuhelimet, tabletit ja pöytäkoneet. Slottiin kuuluu kolme eri suuruista bonuspeliä, joihin lukeutuu ilmaiskierrokset, Safe Cracker bonus ja Hot Pursuit Bonus. Voit itse säätää voittorivien määrää, mutta muista kuitenkin, että voittomahdollisuutesi ovat suuremmat, kun kaikki voittorivit ovat aktivoituna. Poliisiautoon pitää saada menolientä. Bensaa tankkiin saat asettamalla pelikassaasi sopivan panoksen kolikon arvon avulla. Tämä onnistuu hallintapaneelista kiekkojen alta. Voittorivit taas aktivoit, kun saat kolme samanlaista symbolia vierekkäisille kiekoille.

Pienin panos on 0,20 senttiä, kun taas suurin panos on 50 euroa. Slotissa on alhainen/keskiverto volatiliteetti, mutta kiitettäviä voittoja on kuitenkin onnekkaimmille pelaajille luvassa pitkällä aikavälillä. Slotista löytyy 94% palautusprosentti.

Cops’n Robbers™ slotin hauskat hahmot tervehtivät sinua terhakkaina. Onko sinusta liittymään tähän värikkääseen porukkaan? Voit miettiä asiaa hetken. Pelin pahamaineiset korttipakkasymbolit ovat 10, J, Q, K ja A. Niiden avulla voitat itsellesi hiluja. Kaunis poliisinainen ja sinisiin pukeutunut poliisisetä tarjoavat slotin keskikokoiset voitot. Pieni harmaahiuksinen tuomari ja vauhdilla ohi suhahtava poliisi auto ovat slotin perusmerkeistä arvokkaimmat. Suuri vihainen bulldoggi on pelin wild ja myös arvokkain symboli. Slotissa on kolme bonussymbolia, joita ovat lamppu, kassakaappi ja pelin logo.

Cops'N Robbers™ ilmaiskierrokset ja erikoistoiminnot:

Wild korvaa slotin kaikki symbolit bonussymboleita lukuun ottamatta. Cops’n Robbers™ -ilmaiskierrokset saat aktivoitua sinisen lampun avulla. Kun saat kolme, neljä tai viisi lamppua kiekoille, saat vastaavasti 15, 25 tai 100 ilmaiskierrosta. Kaikki voitot kolminkertaistetaan ilmaispelien aikana. Wildien avulla voit viisinkertaistaa voittosi ilmaispelien aikana. Safe Cracker aktivoituu kolmen, neljän tai viiden kassakaapin avulla. Sinun tulee silloin valita ruudulle ilmestyvistä kassakaapeista yksi, rahapalkkion saamiseksi. Hot Pursuit Bonus aktivoituu vähintään kolmella logolla. Nyt sinulla on varkaan rooli. Noppa määrää montako askelta otat pelilaudalla. Tarkoituksesi on päästä pakoon.

Cops’n Robbers™ on jännittävä slotti upeilla minipeleillä, joiden avulla voittojen kerääminen on entistäkin hauskempaa. Onko sinusta nappaamaan varkaat ja voitot kotiin?

Pelaa ilmaiseksi tai oikealla rahalla:

Cops’n Robbers™ on upea peli Quasar Gaminglta, jota kannattaa kokeilla. Poliisien ja varkaiden välinen tanssi on suosittu niin kirjallisuudessa kuin elokuvissakin. Hyvä kuitenkin aina voittaa ja paha laitetaan lukkojen taakse. Päättyykö tämän slotin ilmaispelit samalla tavalla? Siitä saat selvää vain yhdellä tavalla – nimittäin pelaamalla. Quasar Gaming on pelisivusto sinulle, joka rakastat slotteja. Sivuston kautta pystyt pelaamaan pelejä niin ilmaiseksi kuin rahasta silloin, kun sinulle itsellesi sopii parhaiten. Muista tosin pitää huoli siitä, että sinulla on mahdollisimman hyvä nettiyhteys.